Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים, מה המצב?

מכרתי את הרכב שלי לפני מספר ימים ואני רוצה את הספורטאז' החדשה. 

גיליתי שבתור עצמאי, אני יכול לדווח על ליסינג פרטי כהוצאה מוכרת (45%). יש פה מישהו שעושה את זה?

מעניין אותי לוודא שאכן כך הדבר לאורך זמן. הרואה חשבון שלי טוען שכן (וגם חברת הליסינג איתה דיברתי), אבל לא מזיק לשאול פה :)

אם כן, מאיזה חברה לקחתם והאם מרוצים? יש היום מספר עסקאות לא רעות בשוק. בטח יותר טובות מהפעם הקודמת שבדקתי על ליסינג פרטי לפני 5 שנים.

עריכה אחרונה על ידי יגאל
פורסם (נערך)

המילה החזר היא מטעה, אתה פשוט משלם פחות מיסים. נניח שאתה משלם לליסינג 3000 ש״ח בחודש, אז 45% מזה (1350 ש״ח) נחשב כהוצאה מוכרת, כלומר אם הייתה לך הכנסה של 20000 אתה עכשיו צריך לשלם מס רק על 18650. אם בסכומי הכנסה שלך אתה משלם 50 אחוז מס, אז זה חסך לך 675 ש״ח שהיו הולכים למס הכנסה.

זה נכון גם להשכרת רכב, מוניות או במקרה של רכב פרטי לטיפולים, תיקוני מוסך, קניית רכב וכו׳.

אפשר רק על רכב אחד בחודש נתון, כלומר אם יש בבעלותך 2 רכבים אז תצטרך לבחור כל חודש את הקבלות של מי אתה מגיש (אלא אם כן אתה מעסיק עובדים ואז אפשר לטעון שהרכב השני בשימושם).

עריכה אחרונה על ידי שחורבז
  • תוכן חדש...