Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כבר כמה חודשים שאני ממש מנסה למצוא עסקה טובה לרכישת רכב משומש.. העניין הוא שאני מעוניין באחד מאוד ספציפי - והבעיה היא שכל המוכרים דורשים מעל מחירון הרכב ושוויו האקטואלי.

חשבתי על רעיון - מה אם אצרף את כל המוכרים לקבוצת ווצאפ, ואפתח מולם "קנייה" פומבית - למוכר בר המזל?

בקבוצה אני ארשום פסקה קצרה בה אסביר את הסיטואציה - את העובדה שכולם תקועים עם רכביהם ללא מכירתם מהסיבה שהם דורשים מעל שוויו האמיתי של הרכב, השיטה הפיירית שאני מציע לתמחור הרכב ותחילתו של מכרז. מה סיכויי ההצלחה שלי ? :)

• מצחיק 1
פורסם

זה אמיתי? אתה באמת חושב שמישהו שחודשים לא מוכר ולא מתפשר יסכים להשתתף ב"מכרז" כזה?

ד"א - אם יש מספר מאוד מצומצם של רכבים בשוק, וכל המוכרים מבקשים מחיר דומה - אולי אתה זה שטועה וזה המחיר ה"ריאלי" של הרכב? חלק מהרכבים האלו נמכרו בחודשים האחרונים? או שכולם תקועים?

• אהבתי 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם כל המוכרים דורשים מעל מחירון כנראה שהם בעמדת מיקוח טובה יותר משלך.
להכניס אותם לקבוצה, חוץ מזה שזה הזוי, מכניס אותם לעמדת מיקוח נמוכה משלך.
זה אחת הסיבות המרכזיות לכך שזה לא יעבוד.

אם אתה חושב שהמחיר שמבקשים לא ריאלי אז תחכה ותראה אם הם לא מוכרים והמחיר יורד או שהם כן מוכרים באותו מחיר ואז הוא ריאלי.

פורסם

מוכר א עזב את הקבוצה.. 

מוכר ב עזב את הקבוצה... 

מוכר ג..... 

רעיון גרוע! 

מוכר יסכים להתפשר על המחיר רק מול קונה רציני שהגיע לראות את הרכב. 

אף מוכר, בטח לא של מוצר מבוקש (כנראה, יעזור אם תרשום על איזה רכב מדובר) לא ינהל משא ומתן בוואטסאפ ועוד בקבוצה של מכרז. 

רק פניה אישית ופגישה עם המוכר יניבו עסקה משתלמת לשתי הצדדים. 

ההשקפה שלך שגויה כנראה. אתה מתיחס למחירון כחוק, בפועל ישנם דגמים שנמכרים תמיד מעל המחירון וכאלה שהפוך. 

אתה תצטרך להשלים עם מחיר השוק או לבחור בדגם אחר. 

אין כאן קטע של לצאת פראייר. הרי גם כשאתה תרצה למכור - תוכל לבקש מעל למחירון. 

• אהבתי 2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא היה עדיף בכמה חודשים האלו לחסוך עוד קצת ולקנות את אחד הרכבים? אתה רוצה רכב או עסקה?

• רעיון טוב! 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

או ש... תתחבר למציאות.

אם אתה הרבה זמן מחפש רכב ולא מוצא כי כולם מבקשים יותר מדי אז אולי יש איזה מצב, קטן מאוד, שבעצם הבעיה בך?

בקניית/מכירת רכב יש משולש אינסופי זמן-כסף-איכות.

אתה רוצה רכב טוב ולקנות מהר? תשלם בהתאם.

אתה רוצה דיל קרוקודיל על נסיכה שמורה? תחכה ותחפש.

אתה רוצה רכב זול ומהר? תקבל גרוטאה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 5.1.2021 בשעה 00:26, Keep1Simple כתב:

היי, כבר כמה חודשים שאני ממש מנסה למצוא עסקה טובה לרכישת רכב משומש.. העניין הוא שאני מעוניין באחד מאוד ספציפי - והבעיה היא שכל המוכרים דורשים מעל מחירון הרכב ושוויו האקטואלי.

אתה כבר כמה חודשים מנסה למצוא עסקה טובה כהגדרתך. אבל המוכרים, מסתבר שחושבים שעסקה טובה עבורך היא עסקה רעה עבורם, אם זה מבקשים מחיר שיוצא מההגדרה שלך ל'עסקה טובה'. 

החלטת מה השווי האקטואלי עבורך. כנראה שמי שמחזיק כזה רכב חושב אחרת ממך. 

אם כל המוכרים דורשים מעל מחירון אז המחירון לא מייצג, ואתה מוזמן: 

1. לפנות ללוי יצחק ולדרוש ממנו שימכור לך רכב כזה במחירון. 

2. לפנות ללוי יצחק ולבקש שיתקן את המחירון

3. לפנות ללוי יצחק ולבקש ממנו שיתקשר למוכרים וידרוש מהם במפגיע להפסיק לבקש מעל המחירון.

אם זה נראה לך דבילי - זה כמה רמות יותר מציאותי מהרעיון שלך. 

אף אחד לא מכריח אותך לקנות רכב מסויים. אם אתה רוצה לקנות רכב ספציפי, תשלם עבורו. אף אחד לא אמור לוותר על כסף כי אתה רוצה עסקה טובה. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבחינתי לשלם מעל המחירון זה בונוס. מה הכוונה, מכוון שאני מחפש רק רכבים שמורים חיצונית/פנימית

שמאוד קשה למצוא (לרוב מטופלים כמו שעון במוסכים מורשים, בפנים מוזנחים) אני מוכן לשלם מעט יותר כדי לקבל רכב שגם נראה טוב

לא רק נוסע ללא בעיות מכניות. 

אלה שני דברים שמאוד קשה למצוא, שיש כבר, משלם בכיף מעל מחיר מחירון. הרעיון של וואצאפ תשאיר בתור רעיון מעולם הפנטזיה

אף אחד לא ישתתף במכרז כזה. תחשוב על עצמך איך הייתה נוהג אם היה לך רכב כזה מבוקש, בדיוק באותה צורה. אישית שאני מחזיק רכבים שמורים (לרוב) אני מבקש מעל המחירון, במיוחד אם הם רכבים לא נפוצים. למה? כי אני יכול. 

פורסם

יצא לי לחשוב לעומק על הרעיון של קבוצת הווטסאפ.

אני בעד.

בבקשה תפתח קבוצה כזו. 

בהצלחה.

ממתין לצילומי מסך. 

• מצחיק 2
  • מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...