ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 958 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב חדש לעצמי ולאחר סריקה של השוק וכמה נסיעות מבחן הכי אהבתי את ההונדה סיוויק החדשה( מגיעה עם מתיחת פנים ב2021) מנוע 1.5 טורבו, העיצוב הנוחות והחוויה מנהיגה מאוד קרצו לי. בנוסף אמינות של השם של הונדה, השאלה היחידה שלי זה האם ידוע תקלות נפוצות שקורות ברכב הזה? במנוע גיר או דברים קריטיים? תודה מראש לעונים. נ.ב אני מחכה גם ליונדאי i30 החדשה שתצא בקרוב וגם הגולף החדשה להגיע להחלטה סופית.
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי חברים, המשפחה בעזרת השם תיכף מתרחבת ל-6 נפשות (2 מבוגרים + 4 ילדים) והחלטנו להרחיב את האוטו ל-7 מקומות. 2 רכבים קטנים זאת לא אופציה כרגע. הצרכים הבסיסיים שלנו: נסיעות עירוניות יומיומיות לפיזור הילדים בכל המעונות והגנים, ופעם בשבוע וחצי בממוצע נסיעה בינעירונית של כל המשפחה. הגיר חייב להיות אוטומט כי איננו יודעים לנהוג בידני. אנו מחפשים אוטו יד2 עד 60K, ועדיף כמובן עד 45K (אם ההבדל בפרמטרים לא גדול), בטיחותי, מרווח עד כמה שניתן (גם לבוסטרים וכיסאות בטיחות), עם יכולת להכניס ולהוציא את הילדים מהאוטו פשוטה ויעילה (הילד הגדול בן 4 וחצי עדיין), וחסכוני בדלק עד כמה שניתן. גודל התא מטען כשכל המושבים תפוסים - חשוב אך לא קריטי כרגע. האופציות…
הודעה אחרונה מאת avielda, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 496 צפיות
לקחתי את סוזוקי איגניס לנסיעת מבחן, והייתי בטוח שמצאתי את מה שחיפשתי- רכב שמרגיש גבוה, קטן (פחות מ4 מטר), עם מנוע שעושה את העבודה (1.2, 90 כ"ס), עם טיפונת טיפונת קריצה לשטח. אבל רועש בנסיעה מהירה, ככה שזה לא יהיה כיף לנסוע איתו בינעירוני כל יום, או נסיעות ארוכות. יש רכב דומה, אבל עם בידוד רעשים מוצלח יותר?
הודעה אחרונה מאת LaGamba, -
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הי, אני מחפשת רכב עד 70000 שח, בטיחותי, נוח לנהיגה לנסיעות ארוכות, חסכוני ועדיף גבוה/ג׳יפון. אשמח לקבל המלצות כי אני צריכה לקנות עד סוף החודש. בנוסף אם יש חברה מומלצת באזור ירושלים לקניה של רכב יד שניה כזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
הודעה אחרונה מאת URI.SELA, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מקבל רכב מעבודה וצריך לבחור מבין שלושת האפשרויות: יונדאי איוניק / סקודה אוקטביה מנוע 1.0 / סיאט אטקה 1.5 חשוב לציין שמבחינת מקום העבודה, אין אצלי פגיעה בברוטו או בהפרשות הפנסיוניות , ההבדל רק בשווי מס. תודה
הודעה אחרונה מאת Random, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, קיה פורטה נראית קוסמטית בסדר (יש כמה דברים לתיקון) משהו אחד מפריע לי, זה בוצה במנוע. עד כמה זה חמור? כי מניסיוני בוצה בטויוטה לאחר פלשינג יסודי, ממשיכה לנסוע עוד כמה שנים ללא בעיה. אני יודע שמגזימים בבדיקה כדי לכסות את עצמם מתביעה, עדיין יש כמה דברים (אולי סתם) כמו נזילה קטנה מגומי בין הגיר למנוע. אשמח לכמה הערות והארות. תודה.
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לעזרתכם ברכישת רכב ראשון. קצת עלינו - זוג +1 עם עוד אחד בדרך. גרים בירושלים, זקוקים לרכב לנסיעות קצרות עירוניות ולעיתים רחוקות (פעם- פעמיים בחודש נגיד) נסיעות בין עירוניות. מחפשים רכב משתלם, אין לנו נאמנות ליצרן/דגם מסוים ואין לנו הרבה הבנה ברכבים. תקציב עד 30 (אפשר קצת יותר אם ממש צריך). מושב אחורי שיתאים לשני כסאות תינוק או לשני כסאות + בוסטר (עדיף). תא מטען שיכיל בקלות עגלה פלוס קניות וכדומה ההיצע פשוט עצום, לא מוצא ידיים ורגליים. חשבתי לגשת למגרשים של סוכניות רכב (יד שניה וטריייד אין) אבל רוצה לבוא עם רשימת דגמים מומלצת. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
זהו נפל הפור והספייס ורסו מוחלפת (למרות שפיננסית כרגע זה לא הזמן מבחנתינו אבל אין ברירה). תקציב עד 50K כולל יישור קו ומקווה ללא חריגות - חובה אוטומטית. נסועה שנתית ממוצעת 23K בערך רובה המוחלט בין עירונית. רוב הזמן רעייתי לבד אבל צריכה להיות נוחה גם לי (איש גדול) ויכולת להסיע מידי פעם 4\5 אנשים רובם בוגרים (הספייס עמדה בזה בכבוד). צריכה להיות קצת יותר חזקה מהטויוטה ושקטה יותר (2 התלונות העיקריות של רעייתי) פרמטר שני זאת האמינות, אין לי זמן "לקפיצה למוסך". הייתי שמח לצריכה של הטויוטה (1/16 בממוצע), אבל לא חי באשליות אבל עדיף חסכונית. הבאלנו נראת לי מבחינת אמינות ומרווח, פיג'ו וסיטרואן עדיפות שנייה בגלל הרצועה. ואז נזכרתי בשרש…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 674 צפיות
שלום לכולם , כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש להחליף הונדה סיוויק האטצ'באק 2014 ברכב יותר מהנה חשבתי שבין 70-80 אלף שקלים אמצא רכב שיתן לי האצה יותר מהירה ובכללי רכב טיפה יותר זריז בין זה אני מחפש רכב שיהיה נוח בדיוק כמו הסיוויק או יותר , קטן יותר או פלוס מינוס אותו גודל חשבתי על הסיאט איביזה , גולף ואפילו רכבים כמו וולוו S60 שגדול לפי דעתי מהגודל שאני "צריך" יש לי פחד מוות ממכוניות גרמניות ומכוניות שמשתמשות בגיר של VW , פשוט מפחיד אותי ואני לא מעוניין להתעסק עם זה ככה שאני לא בטוח שהאיביזה "אמינה" יש לי אופציה להגדיל את התקציב שלי לעד 100 אלף שקלים ואני אעשה את זה רק אם שווה לי לקנות מודל שנתון גבוהה יותר כי אני מעדיף רכב כמה שיותר חדש אבל אם באמת יש הבדלים בין הדג…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 653 צפיות
אהלן, בפוסט הקודם שאלתי איזה אוטו כדאי עם מנוע 1800-2000 (החלטת ביטוח לאומי, אני אדם נכה) חשבתי ללכת על CX-30, בדקתי והרגשתי שזה לא נכון לקנות את זה, גם כי זה גדול וזה מפחיד אותי אז מאזדה 3 היא כדאית לקנות או טויוטה קורולה? עד 150-160 אלף שח בערך (לפני הנחה) מעל מנוע 1800 עד 2000 אני זכאי 100% עם הנחה 61 אלף מיסים מביטוח לאומי היה לי מאזדה 2017 עד 2020 והייתי מרוצה, לפני זה היה טויוטה קורולה 2013 בטויוטה הוצע לי קורולה האצבק וCH-R ב95 אלף ש"ח ללא תוספות במאזדה הוצע לי מאזדה 3 ב89 אלף עם בטיחות ומצלמת דרך, ועל מאזדה 30 ב113 אלף שח כל מה שמעניין אותי זה נוחות וכמה שפחות רעש, חסכון דלק זה גם טוב אבל לא חייב
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 478 צפיות
שואל בשביל קרוב משפחתי שגנבו לו עכשיו קורולה ולכן הוא לא רוצה קורולה, בסביבות 45,000 ש"ח והאם כדאי היברידי תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ששון 10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 479 צפיות
שלום, התקשרתי לסוכן של חברה ושאלתי אותו על דגמים מסויימים של אופנועים השאלה שלי הייתה האם יש הבדל בין דגם 17,18,19,20 והוא ענה שאין שינויים. אז השאלה שלי היא למה אני צריך לשלם יותר כסף על רכב משנת 20 מול רכב משנת 17 או 18, אם שניהם בסופו של דבר עשו את אותו מספר קילומטרז? האם בעצם במצב כזה עדיף לחפש רכב יותר "ישן" וקילומטרז נמוך בשביל לחסוך כסף?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מחפש כיוון לדגמים עבור רכב מיני/סופר מיני לנסיעות קטנות בתוך עיר בתקציב של 30-50 אלף (יד 2)
מאת almog3-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 643 צפיות
שלום, אנו מחפשים רכב משני למשפחה (יהיה רכב ראשי משפחתי לנסיעות ארוכות/גדולות) בתקציב של עד 50,000 ש"ח. הקנייה היא מיד שנייה כלשהי (לא מהיצרן). הרכב ישומש בימי ראשון עד שישי לנסיעות קצרות בתוך העיר (נסיעות של כ5-10 דקות גג בכל פעם), וברוב הסופ"שים ישב בחניה (יש סיכוי קטן שיידרש ממנו גם נסיעות בין עירוניות של 10 דקות מדי סופ"ש). כמות האנשים שתעלה על הרכב תהיה ב90 אחוז מהזמן לא גדולה מ2 אנשים, ולעתים רחוקות מאוד שלושה או ארבעה. אין צורך בבגאז' גדול, והנוהגים ברכב לא גבוהים מ180 ס"מ. נעדיף שלא לרדת משנתון 2017. * העיר מכילה יחסית הרבה גבעות ועליות וירידות. * יש חניה מקורית בבית * חשוב רכב שלא ידרוש התעסקות בתדירות גבוהה בט…
הודעה אחרונה מאת almog3, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 33 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היי, על הסנטרה יצא לי לנהוג היום, מהשנייה הראשונה הרגשתי נוח. הברקסים ממש טובים לדעתי (בניגוד למאזדה). הרגשתי שאני מרחף, והיה לי מאוד נוח בזכות מה הרכב כ"כ נוח? לרעה אפשר לציין את מושב הנהג - הייתי במגרש ריק ובכוונה העלתי מהירות וסובבתי את ההגה, לא הרגשתי שהמושב מחזיק אותי בצורה מספקת. עוד משהו מעצבן- הכפתורים על ההגה נראים ממש מיושנים, עשויים מפלסטיק זול ודי רופף. בניגוד יש את הקורולה שבמרכב סטיישן נראית ממש יפה (רק לא בצבע לבן ☺️) מי לדעתכם עדיפה ולמה? הרכישה מתוכננת בסביבות חודש ינואר 21 תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הי, אני שוקל רכישה של יונדאי ioniq ופתאום עלתה בראשי מחשבה האם יש בעיה מיוחדת להוביל 2 זוגות אופניים למבוגרים עם הרכב הזה? דלת הזכוכית שלו לא מאפשרת, לכאורה, התקנת מתקן נשיאת אופניים רגיל, יש לזה פתרון ידוע כלשהו? תודה!
הודעה אחרונה מאת hentar, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 697 צפיות
שלום בזמן האחרון אפשר לקרוא בכל מקום כמה העתיד של עולם הרכב הוא חשמלי וכמה נהדר ונפלא יהיה עם מכונית חשמלית. במקביל, היכולות של המכוניות האלו הולכות ועולות והטווח שלהן כבר לגמרי סבבה ליסוע לעבודה ובחזרה יום יום ועוד קצת סידורים. הכניסה של המכוניות הסיניות הפכה אותן לזמינות גם למי שאינו מיליונר ולא יכול לשפוך 350K על אוטו. ממש בא לי לקנות אחת. אבל יש משהו אחד שעוצר אותי ורציתי לשמוע מה דעתכם והאם יש לזה פתרון. הבעיה היא שהמכוניות האלו מכילות מעין "פצצת זמן" שהיא הסוללה שלהן. נגיד שאני קונה מכונית חדשה במחיר של כ-130K, אחרי 7-8 שנים על הכביש מחיר המכונית הזאת יהיה 30-40 אלף שקל. העניין הוא שאחרי כ-7-8 שנים צריך להחליף סוללה במכוניות הח…
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 617 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית יונדאי I20, 2013, כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג נהג יחיד, והיד שניה בבעלות פרטית 5 שנים. רציתי לשאול את דעתכם, האם הייתם קונים רכב שהיה בעברו ליסינג? כמובן עם התחשבות בירידת ערך ובבדיקה במכון בדיקות. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Cars21, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 505 צפיות
שלום חברים אפשר לקבל חוות דעת על פולקסווגן ג'טה 2010 מבחינת תחזוקה, טיפולים, דלק הרכב מיועד למשפחה אז כמו כן באגז' הגודל ובכללי. תודה רבה על הסיוע
הודעה אחרונה מאת אמיל221, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 653 צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשרשור הזה : בחרתי את האיביזה (1.6 גיר ידני, 138 אלף קילומטר). אני איתה כבר 5 חודשים +- ונהנה מאוד. עשיתי מעין יישור קו כללי למדי - שיוף פנסים, פלסטיקה, החלפת אנטנה, בוכנות הידראוליות של תא המטען וכו' (ניתן לראות הכל בשרשור). עכשיו יש לי התלבטות חדשה: לאבא שלי מאזדה 6 מודל 2013 עם כ147 אלף קילומטר +- ברמת גימור פרימיום (מנוע 2.5). הוא מרוצה מאוד מהרכב אבל רוצה להתחדש ולהחליפו. התחלתי להשתעשע ברעיון (הוא מסכים לרעיון) של למכור את האיביזה להוסיף סכום סימלי ולקנות את המאזדה מאבי. על פניו, המאזדה רכב הרבה יותר טוב, משוכלל, בטוח ומודרני (במיוחד ברמת הגימור הזו). השאלה והחשש שעולים בי הם מבחינת עלויות אחזקה - א…
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 493 צפיות
שלום לאחר 5 שנים עם פיגו xs 206 ידני שנתון 2002 ללא בעיות יוצאות מן הכלל, הגיע הזמן להשתדרג רכב בתקציב עד 35k וטיפה גמיש אין לי דגם ספציפי, הכיון לרכב משפחתי ולא מיני נסיעות עירוניות,בינעירוניות לא נוסע יותר מדי ,עד 15 אלף בשנה. חסכוני,אמין, תודה
הודעה אחרונה מאת ronn23, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, פעם אחרונה קניתי רכב לאחר התייעצות עם איתכם, עזרתם לי מאד. כרגע אני עם סוזוקי סוויפט ידנית שנקנתה מהיבואן אמצע 2013 שעברה 225,000 ק"מ, יוצא שאני נוסע כ34,000 ק"מ בשנה, אופי הנסועה הוא רוב רובו המוחלט בינעירוני. אני אוהב מאד את הסוויפט, רכב אמין, חסכוני מאד ומושבים שנוחים לי (אני 1.84 מ'). לאחרונה החל לעשות רעש חזק במהירות של 95-110 קמ"ש (עד עכשיו לא הרגשתי אותו במהירויות של כביש 6), הרכב מטופל לפי כל 15k ק"מ במוסך מורשה, ואני מרגיש איתותים שהגיע הזמן להתקדם, הרכב נוסע טוב, אך הרעש המנוע ללא שינוי בעליית הטורים מזרז את מחשבתי לרכוש חדש (אכניס גם למוסך לבדיקה בלי קשר לשאלת הקניה). עד כה מי שנסע ברכב הוא בעיקר אני, לעיתים גם אשתי והבן בכסא הבטיחות מאחורה יחד עם …
הודעה אחרונה מאת gabizon79, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 537 צפיות
שלום, אני צריך לבחור בין יונדאי איוניק פרימיום לקורולה סאן סדאן. מה שחשוב לי זה מושב נהג נוח לנסיעות ארוכות(בעיות גב) וקרינה נמוכה(2 ילדים יושבים מאחורה). הייתי נעול על הקורולה בגלל הקרינה הנמוכה יותר שהיא פולטת, אבל הבנתי שהמולטימדיה לא תומך באנדרואיד(אנדרואיד אוטו) כך שמבחינתי זה מסך לקישוט. קראתי שלאיוניק יש מושב נהג עם תמיכה לגב תחתון ומערכת מולטימדיה שתומכת באנדרואיד. אני יודע שהנושא נטחן,אך אשמח להמלצות לפי השיקולים שלי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אחרי בדיקת רכב לפני קנייה נאמרו לי המדדים האלו.. דליפת לחץ בינוני בצילינדרים וסימנדליפה היא עדיין בטווח התקין, אבל אני לא יודע אם זה מעיד על זה שבעתיד הקרוב תהיה לי תקלה רצינית במנוע. לגבי השמן הוא אמר לבדוק מדדים כל שבועיים ואם צריך להוסיף שמן. גם לגבי זה.. זה אמור להעיד על תקלה במנוע? תודה רבה לעונים ולעוזרים!
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
בדיקת 208 gti
מאת RSIG-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני קנייה 208 gti פגיעה במדרכה הוחלפו החלקים הנל האם מדובר בשלדה קצה שלדה?
הודעה אחרונה מאת RSIG, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 689 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי, שיהיה קודם כל ביטחותי ואמין שנית חסכוני בצריכת הדלק ותא מטען גדול שיתאים לעגלות. הוצאה לי לקנות את האופל אסטרה 2016 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 459 צפיות
היי, כיום אני בעל קליאו 2014 ידני מנוע 0.9 טורבו, 90 כ"ס הגיע הזמן להחליף ואני בחיפוש אחר רכב חדש מה שחשוב לי בעצם שיהיה כוח לרכב, 120 כ"ס לפחות, חסכוני בדלק וכמה שיותר מאובזר ושהרכב ישמור על המחירון שלו לאורך זמן. בגדול הכיוון הולך לסופר מיני אבל גם אם יש משפחתית שעונה על הדרישות האלה זו גם אופציה תודה🙂
הודעה אחרונה מאת raz2058, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 487 צפיות
היי חברים רציתי לשאול האם יש סיבה למה לא לקנות רכב יד2 (יד ראשונה) מסוכנות שמציינת שהבעלים הקודמים של הרכב היו חברת השכרה? כמה מורידים על זה במחירון? והאם במידה ואני עושה בדיקה במכון מטעמי והכל יוצא תקין או לפחות שאין נזק מהותי האם זה מספיק בשבילי כדי ללכת על הקנייה? או שיש דבר כזה שאפילו גם אם בבדיקה הכל יוצא תקין יש מצב שבעל הרכב הצליח איכשהו להסוות בעיות מהותיות שבעתיד יכולות להתגלות ולעשות נזקים? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 452 צפיות
שלום לכולם. רכשתי רכב בעסקת טרייד אין באחת מהחברות הגדולות. הבדיקה היתה טובה רק היה צריך להחליף צמיג אחורי. כשהגעתי לקחת את הרכב הסתכלתי על הצמיג ואכן הוחלף. לצערי לא בדקתי לעומק את הצמיגים. הצמיגים הוחלפו כל צמיג של חברה אחרת כנ"ל גם הגלגל רזרבי. כשבדקתי את תאריך הצמיגים אני רואה שהם מ 45/2016 ורק אחד חדש. אני בטוח שאחרי הבדיקה הצמיגים ברכב הוחלפו בצמיגים שיש לי אחרת המכון היה מציין שהצמיגים ישנים. בנוסף אני שם לב שרשום השכרה/הכחר. לי נאמר שהרכב היה ליסינג עכשיו הבנתי שיש ליסינג של נהג יחיד וליסינג של חברה (משרד הבטחון / משטרה / ממשלתי) איך אפשר לדעת כי הבנתי שזה משפיע על מחיר הרכב. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ/לעזור.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 805 צפיות
חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב? האם המנוע 2000 מספק מספיק? אשמח לכמה שיותר תשובות
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 0 תגובות
- 527 צפיות
שלום, רוצה לקנות שברולט מליבו 2017 דגם lt ורוצה לקבל המלצה/דיסק המלצה
הודעה אחרונה מאת מולי שמד,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1