Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,
כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש להחליף הונדה סיוויק האטצ'באק 2014 ברכב יותר מהנה
חשבתי שבין 70-80 אלף שקלים אמצא רכב שיתן לי האצה יותר מהירה ובכללי רכב טיפה יותר זריז
בין זה אני מחפש רכב שיהיה נוח בדיוק כמו הסיוויק או יותר , קטן יותר או פלוס מינוס אותו גודל
חשבתי על הסיאט איביזה , גולף ואפילו רכבים כמו וולוו S60 שגדול לפי דעתי מהגודל שאני "צריך"
יש לי פחד מוות ממכוניות גרמניות ומכוניות שמשתמשות בגיר של VW , פשוט מפחיד אותי ואני לא מעוניין להתעסק עם זה ככה שאני לא בטוח שהאיביזה "אמינה"
יש לי אופציה להגדיל את התקציב שלי לעד 100 אלף שקלים ואני אעשה את זה רק אם שווה לי לקנות מודל שנתון גבוהה יותר כי אני מעדיף רכב כמה שיותר חדש אבל אם באמת יש הבדלים בין הדגמים
אגב מצאתי גם לקסוס IS שנראת לי ממש מכונית נפלאה אך יקרה דיי כדי שתהיה גדולה עלי
מצטער על החפירה ומקווה שמישהו יוכל ליעץ בקטנה

פורסם

מאזדה 3 מנוע 2000 ברמת הגימור בגבוהה ביותר, מדובר ברכב שנחשב אמין ומאוד מהנה לנהיגה, מנוע ה2000 חזק יחסית, אולי לא מרגיש כמו הטורבואיות המודרניות אבל בשילוב עם גיר מוצלח מאוד והיגוי מצויין אתה מקבל רכב מאוד מפתיע, מדובר ברכב שגם יודע לפנק עם התנעה ללא מפתח, שיקוף לוח שעונים על החלון ועוד פיצרים ששיכים לקטגורית רכבים גבוהה יותר.

ב100000 שקל וכל גם למצוא את הסיוויק החדשה עם מנוע 1.5 ליטר טורבו ו182 כוחות סוס, אמנם הגיר הרציף מסרס אותה במעט (אישית אני לא סובל אותו אבל יש כאלה שדווקא אוהבים את הרעיון) אבל עדיין מדובר במכונת נהיגה משובחת עם תנוחת נהיגה נמוכה והרגשה שהרכב עוטף אותך. לרכב בולמים אדפטיביים ומערכת היגוי לא ליניראית שנועצת אותך בסיבוב, אחיזת כבוש גבוהה ומנוע אדיר, ישנם כאלה שהתלוננו על צורך בהקדמת טיפולים אבל ככול הנראה מדובר רק בכלים שעובדים קשה ומחשב הרכב ממליץ לקצר את הטווח בין הטיפולים, לאבא שלי יש אחת כזו והוא לא נתקל בבעיה כזו וכך גם לקולגה מהעבודה.

פורסם

שלום

חפש הונדה סיויק  מיולי 2017 בצורה החדשה,

אני עברתי מסיויק 1800 שנה 2014,

לסיויק 1500 טורבו שנה 2017,

הבדל שמיים וארץ  בנוחות וביציבות הרכב על הכביש, ביחוד בחלק האחורי.

והמנוע עם הטורבו נוסע חזק,

הגיר הרציף טיפה רדום בהתחלת נסיעה, ובעקיפות לפעמים צריך להוריד הילוכים דרך המנופים של ההגה.

החלפת שמן ופילטר שמן מנוע בקצב כפול מהרגיל. 

פורסם
בתאריך 20.12.2020 בשעה 11:53, avi60769 כתב:

שלום

חפש הונדה סיויק  מיולי 2017 בצורה החדשה,

אני עברתי מסיויק 1800 שנה 2014,

לסיויק 1500 טורבו שנה 2017,

הבדל שמיים וארץ  בנוחות וביציבות הרכב על הכביש, ביחוד בחלק האחורי.

והמנוע עם הטורבו נוסע חזק,

הגיר הרציף טיפה רדום בהתחלת נסיעה, ובעקיפות לפעמים צריך להוריד הילוכים דרך המנופים של ההגה.

החלפת שמן ופילטר שמן מנוע בקצב כפול מהרגיל. 

תשמע יש מצב שזה פשוט מה שאני יעשה אבל אני אמתין עוד כמה ימים/חודשים ואבדוק על דגם  2018/19
מעניין אם רמת האמינות של הונדה נשמרה עם הדור החדש של הטורבו או שיצוצו תקלות שלא נדע

לבחור מלמעלה , מזדה 3 נשמע כמו רכב מעולה וזכור לי רק טוב ממנו אבל יש מצב שאני פשוט אמשיך עם הונדה
עם "שידרוג" המנוע משפר חד משמעית את הנהיגה והנוחות עדיין טובה ואף יותר , נשמע לי מעולה

פורסם

אני אישית אהבתי את ההונדה בנסיעת המבחן, לא קניתי רק בגלל נושא דילול המים בשמן שמצריך אותך להחליף שמן בתדירות גבוהה ממה שנהוג,

מעבר לזה, אין תקלות, לא שמעתי ואין בכלל תלונות על תקלות , הרכב די אמין, אך הוא הרבה פחות איכותי מבפנים מול ה3, אך אני מניח שזה לא משנה לכל אחד.

הבולמים האדפטיביים מגיעים רק ברמת הגימור הכי גובהה, הקומפורט פלוס, ועלו כמה בודדות כאלה על הכביש, כך שיהיה טיפה קשה למצוא אחת הולמת למכירה, היא כוללות גם חלון שמש ו11 רמקולים במקום 8 ואולי עוד כמה דברים לא זוכר.

אם אין לך בעיה לחיות עם ההחלפה התכופה של השמן אז מדובר ברכב מעניין וגם אמין.

• תוכן חדש...