Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מתעניין בקניית יונדאי I20, 2013,

כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג נהג יחיד, והיד שניה בבעלות פרטית 5 שנים.

רציתי לשאול את דעתכם, 

האם הייתם קונים רכב שהיה בעברו ליסינג?

כמובן עם התחשבות בירידת ערך ובבדיקה במכון בדיקות.

תודה רבה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי Cars21
פורסם

אישית הייתי מעדיף פרטית, אך לא פוסל לגמרי יוצאת ליסינג אם היא שמור. במיוחד כשלא מעט שנים היא כבר אצל בעלים אחרים וחשוב איך היא טופלה אצלו.

אני מכיר לא מעט אנשים שרכשו רכבים יוצאי ליסינג וגילו אמינות טובה מאוד לאורך השנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי פוסל לחלוטין יוצאת ליסינג, יש לי 2 כאלה בעברי בעצמי וכל עוד יודעים במה לחשוד ועל מה להסתכל לפרטים וזה כמובן מתבטא במחיר אז הכול בסדר.

לרכב עם עבר ליסינג שהיה אח"כ בידיים פרטיות יכול להיות יתרון.

קניתי פעם רכב יוצא ליסינג משלמה סיקסט שהיה ללא רבב עם היסטוריית טיפולים מלאה ובמצב מצויין למרות 80000 הקילומטר שעברו עליו. כרכב חברה.

הכול תלוי ביד שעברה אחריו אחרי הליסינג, אם הוא טיפל באוטו יפה, בזמן ולפי הוראות יצרן, אם יישר קו במידה והיה צריך או שהזניח וחיפש רק לחסוך תוך שימוש בחלפים זולים אז לא משנה שהוא הי הליסניג, הבעלים הקודמים כבר הרס בלי קשר לאיך טיפלו בו בהתחלה.

תיקח לבדיקה, תבדוק היסטוריה ביטוחית, תוריד במחיר, תבדוק היסטוריית טיפולים ותראה מה עבר על האוטו, מה תוקן ואיפה וכו... עצם העובדה שהבעלים החזיק בו 5 שנים גורמית לי לחשוב שלא מדובר בלימון מוזנח אלא ברכב שיש סיבה שהחזיקו בו לאורך זמן אבל הכי חשוב תנסה להתרשם מהמוכר, עד כמה הוא נראה לך אמין, עד כמה יודע לספר על הרכב ועד כמה באמת אהב אותו.

פורסם

אחרי 5 שנים לטעמי רוב המשמעות זה של איך טיפל והחזיק אותו מי שקנה את הרכב מהליסינג.

אין שום משמעות מבחינת תחזוקה לליסינג נהג יחיד - גם הרכב שלי מוגדר כזה ונוהגים עליו 5 נהגים.....

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים,

הרכישה בסוף לא יצאה לפועל,

מעריך מאוד את המענה המהיר והמפורט של כולכם,

המשך שבוע מעולה

• תוכן חדש...