Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני מחפשת רכב עד 70000 שח, בטיחותי, נוח לנהיגה לנסיעות ארוכות, חסכוני ועדיף גבוה/ג׳יפון. אשמח לקבל המלצות כי אני צריכה לקנות עד סוף החודש. בנוסף אם יש חברה מומלצת באזור ירושלים לקניה של רכב יד שניה כזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור. 

פורסם

האם יש חשיבות למרחב פנימי או גודל תא מטען? 

כמה ק"מ את נוסעת בשנה? 

האם הנסיעות עירוניות או בכביש מהיר? 

מה הרכב העכשיוי שלך ומה מידת שביעות הרצון ממנו?. בקיצור, תני כל פרט שיכול לעזור לכוון אותך. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גודל תא מטען לא מאוד חשוב. רוב הזמן אני אסע בו לבד ולעיתים יותר רחוקות עם שני הילדים.  

נוסעת בעיקר בכבישים מהירים וצפויה בחודשים הקרובים לעבור לעבודה שיש אליה נסיעה של 200 ק״מ ביום ב3-4 ימים בשבוע...אז נוחות וחיסכון בדלק זה משמעותי.

כרגע עם סוזוקי SX4 2009 והוא לא מאוד נוח לי. בנסיעות ארוכות אני חוזרת גמורה. 

חשבתי אולי על סוזוקי ויטארה או סובארו xv אבל אני לא יודעת אם הם נוחות או חסכוניות..

וגם (לא יודעת אולי זה נשמע מוזר) אני צריכה שיהיה מקום בין המושבים מקדימה להניח את יד ימין (המרפק) בגלל כאבים כרונים..

תודה רבה, 

פורסם

אם גיר ידני אפשרי עבורך, סיטרואן קקטוס דיזל תהיה נוחה וחסכונית, מיכל האוריאה הוא נקודת תורפה וכדאי לחפש אחת שהוא כבר הוחלף בה (למרות שמדובר על רכב די נדיר, לא תמיד יש הרבה מבחר).

אפשר גם לחפש רנו גרנד קופה דיזל, רק לקחת בחשבון שיש לו גיר רובוטי שמתמודד פחות טוב עם פקקים. כנ"ל רנו קדג'אר, שיהיה גבוה יותר ומעט גבולי בתקציב (אבל אפשרי).

לא הויטארה ובטח לא ה-xv חסכוניות במיוחד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לנסיעות כאלה כדאי לחפש רכב דיזל.
קיים ניסאן קשקאי DCI או רנו קאדג'אר עם אוטו מנוע דיזל מוצלח שאולי ייכנסו לתקציב.
זה במידה והדרישה לג'יפון עקרונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה רבה, האמת שבכלל לא חשבתי על רנו קאג׳אר אבל קראתי קצת ואני מבינה שהיא נוחה וחסכונית בגירסת הדיזל. אז יש כבר כיוון. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע כי אוכל להגדיל את החיפוש. עם גיר ידני אני לא מסתדרת. תודה לכ מי שלקח את הזמן לכתוב לי. לא מובן מאליו.

עריכה אחרונה על ידי nevertheless
שכחתי
פורסם

יכול להיות שאפשר למצוא בתקציב יונדאי איוניק (לא ג'יפון), אולי אפילו קיה נירו. צריך לראות שהם יהיו מספיק נוחים לנסיעות האלו.

אם את יכולה להעלות את התקציב, אפשר לחפש גם 3008 דיזל (מני שאפשר למצוא סביב 80-90 מ-2017) 

לחלופין (לא שאני כל כך ממליץ, אבל לא מעט עושים את זה) אפשר להתמנף ולקנות רכב דיזל / היברידי חדש מליסינג אפס ק"מ, למשל אופל גרנדלנד או 2008 סביב 120,000₪. יש גם פורד פוקוס דיזל סביב המחיר הזה (שוב, לא ג'יפון) ואולי קורולה (היברידית כמובן) או איוניק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מיצובישי אאוטלנדר דיזל באזור 2014 יכולה להיות אופציה אם את צריכה המון מקום. בטיחותי מאוד עם מערכת 4×4, אמין וגדול.

כמו שאמרו מעלי, גם ניסאן קשקאי דיזל ורנו קאדג'ר דיזל יעשו עבודה טובה מאוד, אם את לא צריכה יותר מידי מקום הייתי הולך על הקשקאי, נראה מודרני יותר, מאחורה קצת צפוף אבל לילדים יהיה המון מקום.

פורסם
בתאריך 21.12.2020 בשעה 01:39, pooh-bear כתב:

יכול להיות שאפשר למצוא בתקציב יונדאי איוניק (לא ג'יפון), אולי אפילו קיה נירו. צריך לראות שהם יהיו מספיק נוחים לנסיעות האלו.

תודה, חשבתי על קיה נירו 2016 אבל המליצו לי לא לקנות היברידיות לא חדשות בגלל הפחד שתלך הסוללה ואין אחריות אם זה לא טויוטה (להבנתי). זה נכון? 

יכול להיות חסכוני לנסיעות הארוכות. גם לא ריאתי הרבה מכוניות בשנתון הזה למכירה. אני לא ממש יכולה להעלות את התקציב יותר.

לפני 18 שעות, The Greek Freak כתב:

מיצובישי אאוטלנדר דיזל באזור 2014 יכולה להיות אופציה אם את צריכה המון מקום. בטיחותי מאוד עם מערכת 4×4, אמין וגדול.

הוא חסכוני בדלק? , אני מאוד אוהבת את הרכב אבל הוא יקר מה שאומר שנתון נמוך..

פורסם

לפי מה שאת מתארת, אני חושב שכדאי גם לבדוק על הספורטאז'. קודם כל זה רכב אמין מאד אז יהיה לך שקט כמה שנים טובות, יש אותו לאחי והוא עף עליו. ודבר שני יש לו סביבת נהג מרווחת נוחה

• תוכן חדש...