Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי על נירו ואקסיד- בשני הרכבים המושבים די קשיחים ולא היה לי נוח .
בנירו המצב גרוע יותר מאשר באקסיד .
הכניסה לשני הרכבים הנ"ל הייתה על הגבול והצריכה מעט מאמץ , סה"כ בסדר .

העניין עם רכבים היברידיים זה שהמס המוטל עליהם , מופחת ביחס למנועי בנזין\דיזל.

את הרכב החדש אני רוכש עם הלוואה שלא אצטרך להחזיר במידה ואחזיק ברכב 36 חודשים אז למעשה אני מקבל סוג של הנחה בגובה המס המוטל .

כאשר המס מופחת יוצא שההנחה מופחתת ואני צריך להוסיף יותר כסף "מהבית" .

פורסם

כן אבל ההנחה היא לא הכל, אתה גם צריך לנהוג בתקופה הזאת ברכב שיתאים לך ויהווה תמורה ראויה למחיר.

הסנטרה לדעתי היא רכב ציים/השכרה קלאסי ומהר מאוד היא תמצא את דרכה אל אתרי ה-0 ק"מ. היא מכונית דיי בינונית ועם מפרט בסיסי למדי, מעין יונדאי אלננטרה עם סמל ניסאן..

בדקת את פורד פוקוס החדשה? גרסאות ה-1.5 אקטיב איקס, ST ליין או הסדאן דיזל טיטניום יכולות להתאים לך. הן מאובזרות היטב.

כמו שכבר כתבו כאן, אני לא הייתי פוסל את האוקטביה, הדגם היוצא היה רכב מעולה וקשה לי להאמין שהדגם החדש יפול ממנו. גם פולקסווגן גולף וסיאט לאון החדשות אמורות להגיע בקרוב עם אותה יחידת הנעה.

את הדגמים הרלוונטיים של מאזדה אני מבין שכבר בדקת ופסלת. מציע לך לבדוק גם את סובארו XV בגרסאות הקרוסטרק.

פורסם (נערך)

ההנחה היא לא הכל ולכן לא ציינתי את העניין בהודעה הראשונה , זה משהו שנמצא ברקע .

גולף\ סיאט לאון נמוכות מדי- יצא לי גם לנהוג וגם לנסוע לצד הנהג - היה לי קשה לצאת  , הסלון של הגולף די מזמין ומרשים 

בלאון משהו  קצת מוזר- לאן שלא תסתכל, הכל כמעט טוב- המולטימדיה יפה אבל עבדה לאט ואפילו נתקעה באמצע .

פורד מציעה הרבה ועל הנייר מהווה תמורה גבוהה לכסף- בקרוב אבקר בסוכנות פורד על מנת להתרשם מקרוב .

במאזדה נהגתי - בלמים נוקשים\ לא מגיבים הם חסרון בולט מבחינתי .

XV\ קאמיק -לא הצלחתי להיכנס לרכב ,ממש גבוה .

לעומת זאת לקארוק הגבוהה יותר נכנסתי ללא בעיה :)

הקארוק גדול מדי ואין לי צורך ברכב כה גדול 

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

תנסה את האיוניק , נוהג ברכב כבר למעלה משנה , מופתע לטובה מהרכב.

הדגם המאובזר לא מחסיר דבר ובאופן וודאי יהיה לו ביקוש על פני כל דגמי הליסינג.

רכב שונה לחלוטין הוא ה 2008 החדשה , רכב מעולה , נושא הגובהה מחייב בדיקה.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לגבי גולף ולאון, הדגמים מהם התרשמת כבר לא רלוונטיים, בקרוב יושקו בישראל הדגמים החדשים שלהם שחולקים שלדה ויחידות הנעה עם האוקטביה החדשה ואליהם התכוונתי. אני מאמין שברגע שיגיעו יהיה כדאי לתת להם הזדמנות נוספת.

לגבי פיג'ו 2008, מעבר לעיצוב הוא מציע חווית משתמש דיי ייחודית עם הנדסת אנוש שונה מהמקובל. לפחות לפי האח הגדול פיג'ו 3008 הוא צפוי לזכות לביקוש וסחירות לא רעים בתור משומש.

• אהבתי 1
פורסם

ה 2008 מציעה עיצוב פנימי וחיצוני למי שזה באמת חשוב לו תוך ביצוע מגומר ומוקפד ברמה גבוהה, למי שלא צריך משפחתית פול סייז ורוצה לנסוע ברמת נוחות גבוהה הרכב בהחלט נותן פיתרון טוב מאוד.

האוקטביה של אחרי מתיחת הפנים ניכר שהיא רכב ברמה גבוהה ולפי מבחנים החו"ל מדובר על רכב מבצע בצורה טובה מאוד , לעניות דעתי עדיפה על הקורולה כמעט בכל תחום רלוונטי.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

במידה ואני מחפש משפחתית לא גדולה 

ממה שקראתי בפורום ובכלל, גם האקטיב x של פורד יכל להתאים. 

ביום שישי אבקר בסוכנויות פיג'ו ופורד על מנת להתרשם מקרוב מהרכבים. 

את הג'יפון של פורד נוטים להשוות להונדה ג'אז למרות שהג'אז לא באמת ג'יפון. 

לצרכים שלי, מי עדיפה הפורד או ההונדה? 

פורסם

הונדה ג'אז היא מכונית סופר מיני היברידית ומרווחת למדי.

פורד פוקוס אקטיב X הוא לא ממש ג'יפון, יותר גרסה מעוצבת לפורד פוקוס האצ'בק.

אתה ראית שמשווים בין שני הדגמים האלה?

פורסם

לג'אז אמנם יש גרסה באיפור שטח שלא נמכרת בארץ אבל אני באמת לא רואה איך היא מתחרה בפוקוס.

בכל אופן, נשמע דווקא שהג'אז יכולה לענות על הדרישות שלך. היא פשוט מתומחרת באופן מעט מוגזם ביחס לחלק מהמתחרות שלה ולא בטוח שהתמורה למחיר הולמת. מעבר לכך יש לה מנוע 1.5 ליטר והיא היברידית וזה כנראה יקזז את ההנחה שאתה אמור לקבל כך שלא בטוח שהיא תשתלם לך.

פורסם

כאן אני חושב אחרת, בתמחור של הג'אז תיקח כבר קורולה 0 קלומטר והיא תתן לך יותר בהכל בצורה משמעותית (אולי חוץ מחיפוש חניה בתל אביב).

פורסם

הוא לא יכול לרכוש מ-0 ק"מ כיוון שהרכישה מתבצעת באמצעות הלוואה עומדת של ביטוח לאומי.

הוא כן יכול לרכוש מיבוא מקביל ושם חלק מהיבואנים מוכרים במחירי 0 ק"מ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום הייתי בסוכנות הונדה , בררתי לגבי גובה המיסי של הג'אז -נכון להיום הם עומדים על 53K

הנציג  הציע להמתין עד ינואר -הוא אמר שהמיסים על רכבים היברידיים עומדים לעלות , משמע שההנחה תגדל .

האם זה באמת מה שהולך לקרות בעוד שבועיים ?

• תוכן חדש...