ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
G37 קבריולט
מאת Dr.Peller- 0 תגובות
- 516 צפיות
שלום למומחים, אודה לעצתכם; אני מעוניין לקנות אינפיטי g37 קבריולט שנתון 2010 ואילך... כל מה שאני צריך לדעת טרם רכישת רכב מהדגם הזה. אמינות , עלויות אחזקה טיפולים וכו', צריכת דלק, "מחלות ידועות" ועוד... מודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Dr.Peller, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 464 צפיות
הגיע הזמן להחליף את הסוניק rs אחרי שנתיים מחפש משהו שלא יהיה חלש מדי, אך יחד עם זאת חסכוני בדלק הסוניק rs לא חסכונית במיוחד אבל מגיעה עם אבזור נרחב ואני מחפש משהן שלא ירד מהרמה הזאת חשבתי על הI10 או על להישאר עם שברולט ולהתקדם לספארק שתהיה חלשה אך חדשה יותר, יש הצעות נוספות? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברים, אני מתכוון בשבוע הקרוב לרכוש רכב ואני כבר די נעול על יונדאי איוניק. עכשיו, יש לי שתי הצעות: אחת מסוכנות יונדאי, דגם "סופרים" והשני 0 ק"מ מקרסו טרייד דגם "פרמיום" פחות מאובזר קצת. שניהם מסירה בינואר 2021. ההבדל במחיר הוא די גדול 15,000 ש"ח (וזה אחרי כל ההנחות שעשו לי). בדקתי מול יונדאי ולהבנתי אין הבדל באחריות היבואן עבור רכב חדש או 0 ק"מ. אז אני בהתלבטות למה לשלם הרבה יותר על רכב חדש מסוכנות כשבסוף אני מקבל כמעט בול אותו הדבר?? אמנם בדגם הפחות מאובזר יש 4 מתוך 6 מערכות בטיחות אבל עדיין, מלבד זה אני לא מוצא שום הבדל מהותי.
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 443 צפיות
מה זה אומר פגיעה בסף? כמה זה משפיע על בטיחות הרכב? האם הייתם קונים רכב כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת michal.cohen, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
שלום רב, מחפש לרכוש רכב עבורי (בן 43, רוב חיי עם רכבי ליסינג). הרכב ישמש זוג ללא ילדים. נוסע בממוצע 20,000 ק"מ בשנה, מחצית מהנסיעות בעיר. מחפש רכב עם שכירות טובה כי ייתכן שבעוד מס' חודשים אחזור לשוק העבודה ואקבל רכב ליסינג (בסבירות של 50%). פחות מתחבר לרכבים קטנים כגון קיה פיקנטו וכו'), פחות מתחבר לרכבי 5 דלתות (האצ'בק/איביזה). הייתי בטוח שאני הולך על יונדאי I25 עד שקראתי את התגובות כאן (-: תקציב - 60-80K, ישנה גמישות קטנה. לא מעוניין לקנות מליסינג, פרטי בלבד, מעדיף כמובן שנתון מתקדם ככל שניתן למנוע תקלות וק"מ נמוך. ההתלבטות כרגע בין I25, מאזדה 3, פולקסווגן ג'טה. אשמח לשמוע המלצות/דיס לכל אחד מכלי הרכב, ואם יש הצעה לרכב טו…
הודעה אחרונה מאת orco, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר עם בעיות בגב שמקשות עליו להכנס ולצאת מרכבים נמוכים ביקש עזרה בחיפוש רכב שיתן מענה. אז באופן טבעי פניתי לקטגוריה הזאת שכן הרכבים גבוהים יותר. אבל אני מגלה פה בעיה. אין לי הרבה ניסיון ברכבים גבוהים, אבל ממה שיש לי : יונדאי טוסון 2008 - גובה של 168 ס"מ- אכן נוח באופן מורגש לצאת ולהכנס אליו מאשר משפחתית סטנדרטית. ניסאן קשקאי 2012- גובה של 161.5 ס"מ - ההבדל קיים אבל פחות מורגש לעומת משפחתית. אז רוב רכבי הפנאי הקטנים הגובה שלהם הוא סביב ה-155 ס"מ, ואני מתחיל לחשוב שתרומת הגובה שלהם לנוחות כניסה ויציאה היא מינימלית מאוד. האם זה באמת ככה? האם יש משהו שאני מפספס? לרוב מבחני הרכב והביקורות כמעט ולא נוגעים בנקודה הז…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
רכישת רכב עד 270k 1 2
מאת NP1-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום,חמי מעוניין להחליף את הרכב הקיים (סופרב דור קודם 2ליטר). התקציב עד 270000 שקל לרכב חדש. הסגמנט הוא: מנהלים/ג'יפונים. רכבי יוקרה פחות מדברים אליו. היברידי/נטען- יתרון. כרגע הוא חשב על סופרב L&K,קודיאק. המלצתי לו על הסונטה החדשה ואולי גם על 3008 GT hybrid. הוא יכול לחכות כמה חודשים אם יגיע דגם מעניין (סופרב הייברידית, סנטה פה/סורנטו החדשות) יש עוד המלצות או רכבים חדשים שאמורים להגיע בקרוב? תודה Sent from my Mi 9T using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
שלום. האם מישהו הזמין לאחרונה רכב מחברת דרייב פור יו ויכול לומר האם הם אמינים ? https://drive4u.site/
הודעה אחרונה מאת מריו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 490 צפיות
שלום רב לחברי הפורום. בתקופה האחרונה אני מחפש רכב משומש סופר מיני מקבוצת צ'מפיון. כשהגעתי לראות כמה רכבים נתקלתי בסיטואציה שבעל הרכב אינו מוכן לצאת לסיבוב קצר בכדי להרגיש ולבחון את הרכב לפני המשך הקנייה. הטענה שחוזרת על עצמה היא הקורונה. בעל הרכב לא מוכן לצאת לנסיעה קצרה גם כאשר שנינו עם מסכות וחלונות פתוחים. המשפט שנשמע הוא ניקח את הרכב לבדיקה וזהו. נכון כך או כך אקח את הרכב לבדיקה אבל בלתי אפשרי לקחת כל רכב שאני רואה. נקודה נוספת היא שבבדיקות לפני קניה לא בודקים את הגיר, וכפי שכולנו יודעים הגיר היא נקודת החולשה של הדגמים האלה... חשבתי אולי לדרוש גם בדיקה במוסך מורשה כדי שיבדקו את הגיר והעדכונים שלו. כך אקבל אינדיקציה כלשהי. מה עושים במ…
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 487 צפיות
היי, אשמח להמלצות למכוני בדיקה באזור רשלצ. אני מתכוון ללכת ביום שישי, המכונית שאני בודק היא פולקסווגן גולף משנת 2016, אם יש מכונים שמתמחים יותר בוואגיות אשמח. על מה לשים דגש כשאני הולך לבדיקה? פעם ראשונה שלי ברכישת רכב יד2.
הודעה אחרונה מאת doomscripter, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 641 צפיות
יש לי אפשרות לרכוש מהיבואן 3008 בהנחה של כ-12-13 אחוז מהמחיר הרשמי (כמעט 18-19 אלף פחות בערך). הרכב הוא מודל 2020 (לא יד ראשונה 0 ק"מ) ואנחנו כבר בדצמבר. עד שהרכב יגיע אלי כבר אולי יהיה ינואר 2021.... האם עסקה כזו שווה כלכלית? האם עדיף במקום זאת לרכוש רכב 0 ק"מ יד ראשונה? תודה. Sent from my HD1903 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 851 צפיות
אשמח לשמוע על הרכב מבחינת מרחב למשפחה (4-5 נפשות), מבחינת אמינות, תחזוקה, מחיר של טיפולים, צריכת דלק (הבנתי שלא משהו) וכל דבר נוסף. תודה! כדאי לקנות קיה סיד/ הונדה אינסייט משנתון נמוך יותר (2013-14)?
הודעה אחרונה מאת nathun, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לקחתי רכב מסוג הונדה hrv מודל 2018 לבדיקה בקמפיוטסט. כל ממצאי הבדיקה היו תקינים למעט סעיף של בלוק מנוע=מערכת דלק והצתה לתאום. במכון הבדיקה נאמר לי שזה כלום וכאשר אעשה את הטיפול הבא בחברה זה יתוקן. מישהו יכול להסביר האם באמת כך הדבר? ובכללי מה זה אומר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
I25 או קורולה
מאת zivoosh-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! עסקת הליסינג על הרכב הנוכחי מסתיימת בקרוב ואני מתלבטת לגבי הרכב הבא בין 2 דגמים: יונדאי i25 או טויוטה קורולה. בשניהם הבחירה היא שנתון 2017-2018 אוטו' עם מנוע 1.6. הרכב צריך לאכלס 3 בוסטרים מאחור, להיות עם צריכת דלק טובה, נסיעות בעיקר לעבודה (50 ק"מ ביום) עם נסיעות בתוך העיר פה ושם. העדפה אישית שלי היא לרכב עם תנוחת ישיבה גבוהה וכזה שקל לך לתפוס את המימדים שלו (לא להרגיש איתו כמו פיל בחנות חרסינה). מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רווק בן 25 בעלים של מאזדה 6 2008 2.5L, לאחרונה מצאתי את עצמי מוציא על דלק כ 1200₪, הרבה יותר מהממוצע בשנים הקודמות ומכאן ההתלבטות אם לעבור לרכב חסכוני. - נסיעה שנתית כ 15K, ראשל"צ - ת"א, מחפש רק אוטומט. - הרכב עבר במשפחה אז אני יודע מה הוא עבר, לכן רוצה להישאר איתו כמה שיותר, אך השנים עוברות והרכב מזדקן לו. - אוהב את העוצמה ורוצה משהו חזק אך חסכוני יותר, יש חיה כזו? התקציב לא ברור, יש תחליף משתלם במחירון שלה כיום? כ 20K? - רכב בתקציב גבוה יותר בהלוואה ל 3 שנים ואז אפשרות החלפה היא אופציה לא כלכלית?
הודעה אחרונה מאת Fixesss, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 939 צפיות
היי, אשמח לקבל עזרה, אני מחפש לקנות רכב 8 מקומות, כרגע מתמקד בשברולט טרוורס. הלכתי לראות רכב בשבוע שעבר באוטו סנטר. הרכב שנת 2017, יד 1 מהשכרה. חיצונית ופנימית נראה די טוב. השאלה שלי לגבי הבדיקה שלו. מה המשמעות של התוצאות הללו. כתוב שם: 1. סרן קדמי ומערכת היגוי - מעיכות בגשר 2. שילדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקוני פגיעות במרכב וצבע, פגיעות/מעיכות פח ופגמים בצבע, לחיצות גג, פגיות פגוש קדמי + גריל תחתון שבור, שימשה קידמית הוחלפה, כיפוף גשר נושא מצננים כל השאר תקין מצ"ב טופס הבדיקה. תודה רבה
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 489 צפיות
בוקר טוב ושבוע מבורך לכולם. אני מעוניין במשפחתית שתיהיה חסכונית, מפנקת,נוחה ואמינה גם אחרי 3 שנים עד 200,000 חסכונית בשבילי זה 1:16 ומעלה עיקר הנסיעות שלי הם 50% עירוני הרצליה, תל אביב, רמת גן, ראשל״צ, כפס רעננה וכו'... 50% בינעירוני , ירושלים, צפון , אילת, טבריה. מתכוון לעשות טרייד אין על ההונדה סיוויק שלי.(מודל 2016) מתכוון להחזיק את הרכב בערך כ 5-6 שנים או יותר , תלוי מה יהיה עם עידן החשמליות בארץ. תודה רבה על העזרה. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, לראשונה רוכש רכב אחרי שצה"ל דאג לי עד כה. זה מורכב מששיערתי, מתכונת התעסוקה הלא ברורה כעת לא תורמת לעניין. התחלתי מנטייה לרכב לזמן קצר, זה הביא אותי לפרטיפעולי של שלמה עם אפשרות יציאה בלי קנס. במקביל, קיבלתי הצעה (מגלי ליסינג) לליסינג מימוני עם התחייבות לרכישת הרכב. המימון היה יקר אז השגתי באופן עצמאי הלוואה טובה יותר. להבנתי, זה הפך לסוג של רכש 0 ק"מ, אך בלי לציין יד 1 מליסינג, ועדיין התחייבות לרכישה ב"מחירון לוי יצחק וכתלות במחיר השוק ומצב הרכב". זה הוריד אותי מהליסינג התפעולי אחרי שפער העלויות לא הצדיק את התמורה לדעתי. הרכב היחיד שהוצע לי ומצא חן בעיני הוא הניסן קשקאי 1.3 שנת 2021 (הדגם הבסיסי כיאה לליסינג). כמו רבים, זו קטגוריית הרכב שכיוונתי אליה מל…
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אשמח לדעת באיזה דגמי SUV יש מערכת זחילה בפקקים תודה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 812 צפיות
שלום לכולם. לאחרונה רכבי האהוב והמדהים עבר תאונה שככל הנראה תגמר בטוטאל לוסט ואני כבר עם הראש לרכב הבא. עד עכשיו הייתה לי טויוטה ראב 4 1998 אוט' קצרה, רכב מדהים מכל הבחינות. אני מחפש עכשיו רכב חדש יותר שישמש אותי בעיקר בכביש עירוני עם נסיעות בין עירוניות ארוכות וגם שטח רך שבילים וכו'. התקציב שלי הוא כ 35000 ש"ח (קצת פחות ולא יותר). הסתכלתי על פולקסווגן טיגואן 2008-9 TSI ועל טויוטה ראב 4 ארוכה במודלים דומים. נראה שהטיגואן נותנת יותר איבזור, פאר וכח אבל עם צריכת דלק בעייתית עלויות טיפול יקרות ושמועה על מחלת גיר בדגמים הללו. הראב 4 יקרה יותר קודם כל, פחות מאובזרת, פחות בטיחותית, אבל צורכת דלק פחות נוראה, אמינה יותר עם עלויות טיפול זולות יותר. חשוב ל…
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 719 צפיות
שבת שלום! האם ניסאן ג'וק מתאים להורים שיש להם תאומים? כלומר, האם יש מספיק מקום בתא מטען לעגלת תאומים והאם יש מספיק מקום במושב האחורי ל-2 כיסאות תינוק? תודה רבה למסייעים
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
רכישת רכב עד 40K
מאת Yak- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 462 צפיות
היי לכולם, אנחנו מחפשים רכב בתקציב 40,000 שעיקר הנסיעות איתו יהיו מחוץ לעיר (כ80 ק"מ בממוצע ביום) עם קצת נסיעות בעיר. חשוב לי שהוא יהיה בעיקר: אמין - רכב ללא בעיות ידועות שיכולות להיות יקרות בעל גיר חלק עם כמה שפחות תקיעות שיהיה לו קצת כוח לעקיפות (לא משהו מטורף, אבל שיהיה לפחות בכוח של הונדה סיוויק 2006 או יותר) מינימום שנתון 2012 כרגע לזוג ללא ילדים, אבל עם אופציה להתרחבות - באגז' שיוכל להכיל עגלה וכאלה. חסכוני גם? עוד יותר טוב, אבל אני יודע אי אפשר לאכול את כל העוגה תודה רבה על העזרה, ושבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת Yak, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 527 צפיות
היי, פרסמתי את הקשקאי של אשתי למכירה (2016 עם 38,000 קמ יד 1) היא לא נוסעת הרבה בכלל והרוב זה נסיעות בתוך העיר. אנחנו עם שני ילדים קטנים, והיא לא סגורה אם היא רוצה ג׳יפון סטייל גרנדלנד/אטקה וכו או פרייבט סגנון קורולה/מגאן/אוקטביה וכו אין לה דרישות מיוחדות, שיהיה מרווח, יפה, אמין. בגדול מעדיף חדש בשביל מימון זול מהבנק, לא שולל 0 קמ ולא שולל יד שניה בן שנה וחצי במחיר טוב. אשמח לעזרה והמלצות. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dpat3344, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 485 צפיות
היי האם ידוע על תקלות בגיר של קיה ספורטז טורבו 2020
הודעה אחרונה מאת מכבי, -
גולף highline
מאת שליקו99- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 624 צפיות
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות על גרסת ההיליין של הגולף עדיף ממישהו שהיה לו אחת בנוגע לנוחות נסיעה, הנאת נהיגה ועלויות. מכיר את העניין של המנוע שנחשב לגרוע מאוד מבחינת אמינות בשילוב עם גיר DSG7... בכל זאת אשמח לשמוע יותר על העניין, תודה
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 494 צפיות
היי, מתעניין ברכב וראיתי לשמוע קצת חוות דעת. הבנתי שיש 2 דגמים, 150 ו125 כס, מה ההבדלים? האם הרכב נחשב אמין? צריכת דלק? בטיחות? אשמח לכל מידע שיש לכם בין אם מניסיון ובין אם לא.
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 878 צפיות
ערב טוב, אשמח לקבל חוות דעת ביחס לניסאן קשקאי שנת 2012 מנוע 2000 לרבות ובמיוחד צריכת דלק ועלות אחזקה. עתיד לשמש לנסיעות בתוך העיר.
הודעה אחרונה מאת ק.מ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 715 צפיות
שלום רב, כיום אני מחזיק בטויוטה קורולה 2014 ובשנה האחרונה התחלתי לעבוד במקום עבודה שרחוק ממקום מגוריי כ- 65 ק"מ כל כיוון כאשר 95% מהנסיעה היא בינעירונית נטולת פקקים למעט קטע שיש בו לפעמים פקקים ועצירה למשך כ- 10 דקות. בשנה הזו הטויוטה נסעה למעלה מ- 30K ק"מ כאשר בתקופה של חודשיים היה סגר והרכב לא נסע מרחקים אלו. בשל מצב זה אני שוקל לעבור לרכב יותר יותר חזק וחסכוני מהקורולה אך גם יהיה אמין ונוח בדומה לה כך שמלבד טיפולים בזמן לא צריך לגשת יותר מדי למוסכים. האופציה העומדת על הפרק היא רנו מגאן גרנד קופה דיזל שנתונים 2017/18, קראתי מבחני הדרכים והבוחנים ציינו כי הרכב אינו חזק בעליות ובעקיפות ביניים אך לא ברור ביחס למה אותו בוחן משווה ומה הציפיו…
הודעה אחרונה מאת hosamz, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 506 צפיות
אהלן חברים, אנחנו זוג צעיר שמחפשים רכב, התקציב הוא 55K-60K (מוכן לחרוג טיפה) אני מחפש משהו לא ישן מאוד, שנתון 2014-2015 ומעלה בלי הרבה קילומטר. חשוב לי שהרכב יהיה אמין עם כמה שפחות פוטנציאל לתקלות. כרגע הכיוון שלי היה טויוטה יאריס (עם עדיפות להבירדי), אבל לצערי עוד לא נתקלתי במשהו טוב ואני מחפש להוסיף עוד דגמים לחיפוש שלי. זה רכב ראשון שאני קונה אז אני מרגיש קצת אבוד. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Basko, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 501 צפיות
מה צריכת דלק ממוצעת של סיויק 2017 1 ליטר? האם זהו אותו דגם של 2020? מה לגבי ירידת ערך/קלקולים/עלות טיפולים בהשוואה לטויוטה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת D1winner,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1