Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי איוניק 0 ק"מ דגם 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני מתכוון בשבוע הקרוב לרכוש רכב ואני כבר די נעול על יונדאי איוניק.

עכשיו, יש לי שתי הצעות: אחת מסוכנות יונדאי, דגם "סופרים" והשני 0 ק"מ מקרסו טרייד דגם "פרמיום" פחות מאובזר קצת.

שניהם מסירה בינואר 2021. 

ההבדל במחיר הוא די גדול 15,000 ש"ח (וזה אחרי כל ההנחות שעשו לי).

בדקתי מול יונדאי ולהבנתי אין הבדל באחריות היבואן עבור רכב חדש או 0 ק"מ.

אז אני בהתלבטות למה לשלם הרבה יותר על רכב חדש מסוכנות כשבסוף אני מקבל כמעט בול אותו הדבר?? אמנם בדגם הפחות מאובזר יש 4 מתוך 6 מערכות בטיחות אבל עדיין, מלבד זה אני לא מוצא שום הבדל מהותי.

עריכה אחרונה על ידי jumbos
פורסם

אחרי עשר שנים זה לא ישנה הרבה, סביר להניח שרוב האיוניקים מאותו שנתון יהיו אז ביד השלישית או הרביעית שלהם גם ככה והערך יירד.

פורסם

בסוכנות ניסו לשכנע אותי לא לקחת את ה 0 ק"מ כיוון שיכול להיות שבדרך מהיבואן הרכב נשרט או קיבל מכה, עבר פחחות בעקבות כך והם לא חייבים להודיע לי על כך.

נשמע לי כמו משהו שיכול לקרות בסבירות נמוכה מאד..

פורסם

גם אצל היבואן הרכב יכול להינזק, ועדיין עד ירידת ערך משמעותית ( ממה שזכור לי, 5%) לא חייבים לספר גם בסוכנות המרכזית של כלמיביל שהרכב עבר תיקון פחחות.
ככה שהטיעון הזה לא מחזיק מים, חוץ מניסיון הפחדה ( ירדו די נמוך, יש לציין ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד 5% לא חייבים ליידע את הקונה. (תיקוני פחחות) מעבר למה שנאמר כאן, לקחת בחשבון שהשוק יהיה מוצף באיוניק

בכמויות שיורידו את מחירו של הרכב משמעותית. ככה שכבר לא יהיה משמעות ליד 2/3 כי מילא תהיה לך תחרות בלתי אפשרית

להתמודד מול מבול איוניק מליסינג. 

• תוכן חדש...