Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כיום אני מחזיק בטויוטה קורולה 2014 ובשנה האחרונה התחלתי לעבוד במקום עבודה שרחוק ממקום מגוריי כ- 65 ק"מ כל כיוון כאשר 95% מהנסיעה היא בינעירונית נטולת פקקים למעט קטע שיש בו לפעמים פקקים ועצירה למשך כ- 10 דקות.

בשנה הזו הטויוטה נסעה למעלה מ- 30K ק"מ כאשר בתקופה של חודשיים היה סגר והרכב לא נסע מרחקים אלו.

בשל מצב זה אני שוקל לעבור לרכב יותר יותר חזק וחסכוני מהקורולה אך גם יהיה אמין ונוח בדומה לה כך שמלבד טיפולים בזמן לא צריך לגשת יותר מדי למוסכים.

האופציה העומדת על הפרק היא רנו מגאן גרנד קופה דיזל שנתונים 2017/18, קראתי מבחני הדרכים והבוחנים ציינו כי הרכב אינו חזק בעליות ובעקיפות ביניים אך לא ברור ביחס למה אותו בוחן משווה ומה הציפיות שלו.

אציין שיוצא לי מס' פעמים בחודש לנהוג על סיאט ארונה למקום העבודה והרכב מורגש יותר חזק בהרבה מטויוטה קורולה ובעיקר בתאוצות ביניים ועקיפות אם כי בכלל לא נוח ויציב הגם שאינו הפתרון לנסועה כזו.

האם כדאי להתקדם לכיוון הגרנד קופה בשנתונים אלו מבחינת נוחות, אמינות וכוח במהירויות מעל 90 קמ"ש ועליות?

האם הדור החדש שיצא מתי שהוא ב- 2019 שונה מבחינת ביצועים ואמינות מהדור של 2017/18?

לעניין הדיזל: כשאצטרך למכור רכב דיזל לאחר 3-4 שנים האם יהיה קושי למכור אותו לאור המעבר לרכבים הייברידים?

מלבד הגרנד-קופה, איזה אופציות ניתן לשקול?

תודה מראש!

• תוכן חדש...