Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק 2017 1 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהיא די חסכונית, 15-16 ק"מ לליטר תקבל ללא מאמץ.

אך הבעיה הכי גדולה של הרכב הזה זה בעיית דילול הדלק בשמן, נכון לכרגע, אין יותר מדי רעש או בכלל, על תקלות, כך שהמנוע די אמין, אך זה מחייב אותך להחליף שמן בתחיפות שלא בשגרה, בערך כל 8K / חצי שנה.

לא יודע איך היא מול הקורולה.

פורסם

למיטב ידיעתי בעיית דילול השמן קיימת רק בדגמי ה1.5 ליטר טורבו ולא בדגמי ה1.0 משולש הצילינדרים. בכל מקרה ההחלפה המוקדמת תלויה מאוד באופן שבו הרכב ננהג ומי שנוסע עליו כמו בן אדם לא מקבל הודעה ממחשב הרכב על החלפה מוקדמת, אני מניח שזה נכון בכל אוטו שננהג באגרסיביות ואז משחב הרכב מתריע על אורך חיי השמן במנוע רק שפה המקרה קיצוני מאוד וההתראה מגיעה כבר ב7500-8000 קילומטר ומודיעה שנותרו עוד 3000 קילומטר להחלפת השמן הקרובה.

פורסם

היה לי כזה רכב, 

ממש לא ממליץ, לא חסכוני, טיפולים כל 8 אלף שלא מסונכרנים עם ה 15, יוצא 3 בשנה.

עבורי תנוחת נהיגה ממש לא נוחה, רשמתי בעבר קצת יותר בהרחבה על הרכב.

ממש לא ממליץ

• רעיון טוב! 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...