ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 505 צפיות
אהלן, מעוניין למכור את הרכב הראשון שלי, יונדאי i30, אחרי כ-6 שנים, ומחפש את הרכב הבא. גר בת"א ועובד בראשל"צ, נסיעות בעיקר בין-עירוניות כ-15 ק"מ לכל כיוון. משיקולים של חסכון בעלויות, רצון לשנתון יחסית מתקדם ומגורים בת"א, נוטה לכיוון רכב קטן- מיני או סופר מיני. *נוסע יחיד ברכב לרוב, ללא ילדים. חשוב לי: אמינות, רכב מאובזר, רכב בטיחותי לקטגוריה, נסיעה יחסית נוחה ולהתחבר לחיצוניות של הרכב (לא הרבה אנשים רושמים את זה אבל בכנות זה גם חשוב לי). תקציב: כעיקרון עד 55 אש"ח, מוכן להוציא עד 60 אש"ח במידה ואמצא רכב שמור שיענה על כל הדרישות. חשבתי על קיה פיקנטו משנתון 2017 או טויוטה יאריס אך משנתון יותר נמוך. חשוב לי לציין שאני משתדל לא לנהור רק אחרי דגמים פופולריים, למשל שקל…
הודעה אחרונה מאת Benio, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 629 צפיות
שלום לאחר כ5 שנים עם אלפא 147 2001 כ"ס אני מחפש אוטו שיחליף אותו והדרישות הם תקציב לקנייה סביבות 20 אלף שקל (אני לוקח בחשבון שבטח צריך השקעה כל שהיא) ידני עדיף מאוד, למה כל כך קשה למצוא בארץ הזאת?? רכב ייחודי= מיני מגניב\רטרו או רכב סטייל ספורטיבי, עדיף רכב קטן 3 דלתות (קופה) ואם 5 אז שהיה עם לוק ספורטיבי, בקיצור רכב שמתאים לבחור בן 33 (יחיד) ולכן הרווח מאחורה לא מעניין אותי. לא מכוניות קוראיניות (קיה, יונדאי, דייהולט- לא בשבילי, למרות שאהבתי את הסיד קופה אבל הרכב הזה לא רלוונטי יש אולי כמה יחידות בודדות בארץ ולא בתקציב נראה לי) הייתי נעול על לנציה אפסילון אני חושב על עיצוב שלה וזאת מכונית שנכנסת בכל חור אבל לצערי אני לא…
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 753 צפיות
זכור לי שיש לא מעט תלונות על הגיר הרציף של הקשקאי. זה תקף למנועי ה-1.6/2.0 וה-1.2? כל השנים מ-2010-2019 שהחליפו למנוע 1.3?
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים אני ממש מתלבט בין לקנות סיאט אטקה xp או fr במבצע חבר שיש כרגע או לחכות ליונדאי טוסון החדש שמגיע באמצע שנה הבא... מצד אחד האטקה מגיע עם איבזור כמעט מלא והוא נוח מאוד בנסיעה...אבל יש לו את הגיר היבש... מצד שני יש את הטוסון היברידי , שנראה שהולך להיות רכב פצצה גם...אבל יש לי ספקות לגבי איכות הנסיעה שלו (כי הטוסון כיום לא סוחב עגלת סופר....). מה דעתכם ? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 864 צפיות
אני מתבלט בקניית רכב מיני ומהביקורות שבדקתי על רכבים רק התבלבלתי נוסע בערך 10 אלף בשנה בעיקר עירוני אבל מדי פעם טיולים חשוב לי רכב אמין, מאובזר ואם אפשר "כיפי" (עם כמה שאפשר בקטגוריה) חברים המליצו לי על SWIFT אבל ראיתי שנוטים לא להציע את הרכב הזה בפורום, יש סיבה?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 935 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב ספורטיבי, עדיפות ל- Hot Hatch עד 60,000 ש"ח גג! שאני אומר ספורטיבי - אפשרי גם ברמות גימור ומנוע זריז, לא חייב ספורט אמיתי, בכל זאת 60 אלף ש"ח וחשוב לי שהרכב לא יתפרק ויגזול ממני הרבה כסף וזמן על תיקונים. אני בעיקר חושש מבעיות אמינות ומחבר'ה שהתעללו ברכב. נסועה יומית מאוד קצרה... 10 ק"מ אולי (אלא אם יהיה שינוי משמעותי כמו עבודה חדשה וגם אז זה גג כפר סבא-ת"א). לא סגור אם אני רוצה ידני או אוטומט, תלוי בעיקר בהמלצותיכם ובמחלות ידועות של תיבות אוטומטיות (רובוטי לא מאמין שארכוש). חשבתי על סיאט לאון FR ידני 1400 סמ"ק 122 כ"ס 2014 אולי פג'ו GTI208 2013-2015 פולקסווגן שירוקו זה חלום ילדות אבל בזמן האחרון קצת פחות.…
הודעה אחרונה מאת moranbh, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים ג׳יפון או רכב משפחתי שמתאים ל-3 מושבי בטיחות מאחורה. המושבי בטיחות שיש לנו כרגע זה Britax Marathon ו-Chico NextFit מחפשים רכב אמין וטוב, תקציב עד 130,000 ש״ח, עדיף שיהיה חסכוני בדלק. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מאד שוקל ללכת על הכתום, אופציה שניה כחול - אבל כחול יש לי היום ובא לי משהו שונה. האם יש יתרונות חסרונות? יש גם צבעים יותר סטנדרטים נראה לי: ויש גם אדום ותכלת אבל פחות מדבר אלי
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 455 צפיות
היי באחד המגרשים יש קיה ריו 2019. כיצד אני יכול לוודא שזה הדגם עם כל מערכות הבטיחות? בנוסף מה יש לוודא על מנת לדעת שלמכונית יש אחריות תקפה לעוד 6 שנים? תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אשתי עשתה תאונה שלשום ותודה לאל היא בסדר. אבל הקיה הזדכתה על ציוד. קיה סיד סטיישן 2010 , שירתה אותנו נאמנה. בקיצור מחפשים חלופה. מאוד אהבנו את הסיד, אבל הבנתי שלסיד החדשות יותר (2015 ואילך) יש בעיות בגיר הרובוטי, קלאצ'ים ועניינים. שמעתי דברים טובים על הפורטה דיזל, אבל כל מה שראיתי עד עכשיו עם קילומטראז' גבוה מאוד ביחס לזמן על הכביש. האם עדיין שווה לקחת גם בקילומטראז' גבוה יחסית בגלל שזה מנוע דיזל? אשמח להמלצה - משהו חסכוני (דיזל?), משהו מרווח (3 ילדים) ושיהיה כמובן עם כמה שפחות תקלות ועלויות טיפולים סבירים (יפני/קוריאני?) תודה מראש, רק בריאות אורי
הודעה אחרונה מאת alex321, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 451 צפיות
אשמח לשמוע מניסיון איזה רכב נוח ומרווח יותר? מבחינת מרווח וכמובן תנוחת ישיבה, ארגונומיקה סביבתית וכו'. לפי המידע באינטרנט, ההבדלים הם ס"מ בודדים לטובת הרנו, אבל אני יודע שזה לא תמיד כך בהתנהלות הפנימית כמובן. תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי! אני מחפש שדרוג לרכב חדש אבל האמת שלא מאוד מצוי במגוון או מה חשוב במפרטים, אשמח מאוד לשמוע הצעות או הכוונות מהפורום. הקטגוריה היא "רכב מנהלים" בתקציב 150-250 אשח, רוב השימוש בו הוא אישי לנסיעה לעבודה (בין עירוני), אבל כן מסיעים ילדים לביהס (לפחות בפוטנציאל אחרי קורונה) כך שצריך בוסטרים מאחורה. אני כן מעריך רמת אבזור גבוהה "פרימיום" אבל לא מחפש בהכרח מיתוג יוקרה חיצוני. כלומר אני לא אקנה במוו רק בשביל המותג, רק אם יש בו באמת מה שאני רוצה. רכשנו לאשתי אאוטלנדר פרימיום שמשמש אותנו בתור הרכב המשפחתי לנסיעות עם הילדים. נהנים ממנו מאוד עבור הצורך הזה אז אין לי צורך במטען גדול או המון מרווח. נסעתי בשנים האחרונות על מאזדה 3 ספורט 2 ליטר, אוהב את הרכב והביצועים…
הודעה אחרונה מאת ramos7626, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 499 צפיות
הי אשמח לדעת, בתקציב סביב ה25 אלף איך האלטו הידני ל3 אנשים לנסיעות בעיר ופעמים בשבוע לנסיעות מרכז- ירושלים מבחינת עלות אחזקה נמוכה, צרכית דלק נמוכה, סחיבה?
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 448 צפיות
כדי שיהיה רשום ברישיון עליה לכביש 21 - זה משפיע על איזשהו משהו? או שאין הבדל לקחת את זה בדצמבר?
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קראתי כאן המלצות על דייהטסו סיריון שיש לה מרחב גדול מאחור, ובאמת בדקתי ואפשר להכניס מאחור 3 ילדים עם בוסטר, חשבתי על אופציה נוספת, מצאתי כעת מיקרה במחיר טוב אבל היא נראית לי יותר קטנה מהדייהטסו סיריון, הלכתי לבדוק את מידות הרכב, ואני מגלה שהמיקרה לא יותר קטנה, אבל בעין זה נראה שהיא יותר קטנה במידות (אולי בגלל דייהטסו סיריון יותר מרובעת וישרה והמיקרה יותר צרה בחלק עליון) השאלה האם גם במיקרה יכנס מאחור 3 ילדים עם בוסטר כמו הסיריון? מה שמעניין שבנפח תא מטען שמיקרה יותר גדולה ב-40 ליטר, ואני לא מבין בדיוק איך, כי ממש לא נראה ככה בעין. עוד שאלה: במידה ואין הבדל בגודל, איזה רכב יותר מומלץ דייהטסו סיריון או הניסן מיקרה? מה י…
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 437 צפיות
אני מעוניין לרכוש פולקסווגן גולף 2008 דגם FSI 1600 סמ"ק 115 כ"ס תיבת 5 הילוכים משהו אמר לפני הקנייה שיש בעיות עם הגיר של הרכבים האלו והתיקון מאד יקר משהו יודע משהו בעניין תודה..
הודעה אחרונה מאת סמי הכבאי, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 522 צפיות
רציתי להתייעץ לגבי קניית רכב עד 35 אלף שח רוצה רכב אמין , חיסכני, ביטחותי חשבתי לכיוון סובארו אימפרזה החדשהStyle אוט' 1.6 (114 כ"ס) - 2012/2013/2014 האם יכולה להיות עסקה טובה ? בטיחות , אמינות , צריכת דלק ? אני קצת מבולבל , לא יודע על מה להחליט , מנסיוני בעבר היה לי סובארו (ניו אייג') - אחלה רכב אבל היה שתיין דלק אני עושה נסיעות כל יום 80 ק"מ (הלוך ושוב) לא מעוניין ברכב מיני , עדיפות למשהו גדול אשמח לכיוון ועזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Ido219, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 522 צפיות
שלום לכולם, אני חושב לקנות קאיה ריו החדשה, הדגם החדש 2020, מנוע 1000 טורבו עם תיבה דו מצמדית 7 הילוכים. אשמח לשמוע המלצות ודיס-המלצות על הרכב. יש לציין שהדגם הזה כבר שנה על הכביש ועכשיו עבר מתיחת פנים קלה. כמו כן, הרכב הזה מקביל ליונדאי i20 שממנו רואים המון מכוניות על כבישי ישראל לעומת הקאיה ריו שכמעט ולא רואים אותה. יש סיבה להתרחק מהרכב? אגב, 3 שנים אחריות מלאה ו 7 על גיר ומנוע, סיבה למסיבה או שלא עליתי על הקאטצ'?
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 454 צפיות
היי אשמח לייעוץ, מאחד שלא מבין. מחפש רכב משפחתי אמין ובטיחותי בתקציב של עד 100k. לנסיעות "רגילות" (עבודה ובחזרה - לא רחוק, משפחה וכד'), לא לטיולי שטח כמובן. עם מקום לעגלה ונוח לשים בו כסאות תינוק. זו הקניה הראשונה שלי אי פעם אז אני לא שולל יד שניה או ליסינג אבל מצד שני אני קצת חושש מנוכלים אז אשמח לעצות גם בנושא הזה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 529 צפיות
שלום לכולם בחיפושיי אחר רכב מצאתי את הc4. ניסיתי לחפש מידע כמה שאפשר על הרכב והמנוע ולא היה כל כך הרבה מידע.. אז לרכב יש 3 סוגי מנועים (מתייחס לאוטומט) אטמוספרי בנזין 1.6 120 כ"ס טורבו בנזין 1.6 156 כ"ס טורבו דיזל 1.6 115 כ"ס. אז השאלות הן 1. האם לכל הדגמים קיימת הרצועת טיימינג המתפוררת 2. האם הבעיות מנוע המדובורות קיימות לשלושת הסוגים ואם כן אז אם הן נפתרו ב2012 ? 3. מעבר למנוע ולרצועה האם יש עוד תקלות ? או שמעבר לזה הרכב יחסית אמין מעבר לזה אם למישהו יש ניסיון עם הרכב אשמח אם הוא ישתף אותי בחוויה שלו מהרכב
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 533 צפיות
שלום לכולם, אמי לפני רכישה של קיה פיקנטו חדשה, יש אפשרות להתקנה של: מרים שמשות,סגירת חלון בגג וקיפול מראות אוטומטי. בנוסף מצלמת דרך. שווי ההטבות כ 2000 שח כאשר רוכשים דרך הסוכנות. השאלה האם כדאי לרכוש את התוספות דרך החברה ולתת להם לדאוג להתקנה (+אחריות) או לגשת למתקין באופן פרטי ולרכוש ממנו את הרשימה הנ״ל- במידה ויש המלצה כמובן על מתקין איכותי, ואם ניתן לקזז בעלויות ? בנוסף אם יש למישהו מידע לגבי המערכת של סגירת החלונות,חלון גג וקיפול מראות - האם זה משהו מקורי של קיה (מה שמתקינים בחברה) או משהו אוניברסלי ? ואם כל הנ״ל נשלט ע״י מודול אחד או כל מנגנון בנפרד ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 589 צפיות
שלום חברים, בבעלותי קיה ספורטאג GTLINE שנת 2018 (עלתה בחודש פברואר) לרכב 106,000 ק"מ. הרכב שימש אותי במסגרת נסיעותיי מחוץ לעיר כעצמאי . ממוצע הנסיעות בשנתיים וחצי הראשונות לרכב היה גבוה, אך כעת עומד על 20-22 אלף ק"מ שנתי. מצב זה יכול להשתנות בהתאם לנסיגת הקורונה ולעלות חזרה, אף כפי הנראה בשנה הקרובה הנסועה תישאר דומה. כעת הרכב במחירון לאחר שיקלול לוי יצחק הוא 105,000 ש"ח (מחירון מלא 120,000 ש"ח). הרכב הנ"ל בפועל נמכר ביותר (נתקלתי בספורטאג זהה שעלתה בינואר 18 עם 108000 ק"מ שנמכרה באיזור 115-116) ולהלן ההתלבטות שלה אני מקווה לקבל מענה או כיוון : הרכב נכון להיום מקבל בטרייד אין 102,000 עד 105,000 ש"ח …
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
רכב עד 25,000 שח
מאת Nivd- 0 תגובות
- 599 צפיות
היי לכולם, בשעה טובה מכרתי את הרכב שהיה ברשותי 3 וחצי שנים סיטרואן c4 2007 הייתי מבסוט מהרכב הוא שירת אותי בנאמנות ללא תקלות. אפילו היה לי קצת עצוב להיפרד ממנו אבל רציתי להשתדרג מחפש רכב עד 25,000 שח אני נוסע כ 15 אלף ק״מ בשנה 70% מהמזמן מחוץ לעיר. רוב הזמן נוהג לבד ברכב כך שמרווח זה פחות מעניין אותי אבל חשובה לי הנוחות נסיעה לא מתחבר לרכבי המיני.. אני נוטה לכיוון הסופר מיני-משפחתיות הצבק, גם סדאן בא בחשבון. המחיר של הפוקוס הרובוטית מאוד מפתה במיוחד שהייתה לנו אחת כזאת מליסינג שגמעה אצלנו 192,000 ק״מ בשלוש שנים ולא נגעו במצמדים כלל!! רק עידכוני גירסה כל טיפול. האוטו הפגין אמינות מופתית. אבל מצד שני יש הרבה סיפורים להפך.. אשמח לעוד רעיונות למי ש…
הודעה אחרונה מאת Nivd, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי חברים מחפש רכב מיני או סופר מיני כמה שיותר אמין וסחיר תקציב בין 20 ל30 אלף צריך שיהיה אמין, סחיר, ונוח לנסיעה (רוב הנסיעות שלי הם כביש 6 הלוך חזור או קצת בעיר - 12,000 קילומטר בשנה) חשבתי על כמה אופציות יונדאי i20 שנת 2013 קיה פיקנטו 2012-2013 מנוע 1000 קיה פיקנטו ספורט (3 דלתות) 1250 (שנתון 2013-2014) סיאט מי 2015 (70 כ״ס) האם פספסתי משהו? המטרה להחזיק את הרכב שנה שנתיים ולהשתדרג רציתי ידני מכיוון שבשנתון הזה אני קצת לא סומך על גיר אוטומט שגם נראלי קצת איטי. מה לבדוק? על מה לשים דגש בשנתון הזה? האם רכב עם מנוע כזה קטן אפשר לקנות מעל 100 אלף קילומטר? או פשוט לוותר? תודה
הודעה אחרונה מאת ritzhak94, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 981 צפיות
היי חברים הלכתי לטריידמוביל ליד הבית וראיתי שם סיוויק ספורט 2015 יד ראשונה אוט' מנוע 1800 צבע חום/אדום כהה(לא יודע להגדיר) עם 80K קילומטר המוכר אמר שכל הטיפולים בוצעו במאיר(הראה לי גם קבלות אך לא בדקתי את כולן מפאת חוסר זמן באותו הרגע) אומר שאם הוא מתגמש ממש איתי אז הוא יכול להגיע ל60 אלף מבחינת מחיר כמובן שאלך לבדיקה ואבקש לראות את כל הקבלות והיסטורית הטיפולים השאלה שלי האם העסקה שווה? מה לחפש, ממה להזהר? מה רכב כזה היה אמור לעבור בטיפולים ומה לא? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 551 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רכב אוטומט, קטן יחסית, לא מכוער והכי חשוב - אמין אמין אמין. כבר כמעט רכשתי ניסאן ג'וק בעיקר בגלל שהוא ממש מרשים ומבית טוב, אבל אז הבנתי שבדיוק בשנתונים שאני מחפש יש בעיה עם הגיר... תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Haim919, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 496 צפיות
אהלן אני מסתכל על יונדאי i25 2017 מליסיניג ובמקור מהשכרה שעברה 123k קילומטראז' ומבקשים עלייה 45k. האם המחיר הגיוני? האם הרכב טוב ויש לו כוח לקחת את העליות בצפון? והאם יש משהו טוב יותר (רק סדאן) במחיר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. קיבלנו הצעה לשני הרכבים הללו הקילומטראז' בשניהם סביב ה-60k וגם המחיר דומה. המטרה העיקרית, נסיעות לעבודה של אשתי, כ-80 קמ ליום. הפרמטרים החשובים הם אמינות וצריכת דלק. אגב, מהם ההשלכות של רכישת רכב דיזל לעומת בנזין, מבחינת מיסים, אגרות ויכולת מכירה בעתיד. תודה
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 461 צפיות
שלום אנשים, עד היום נסעתי במיצובישי לאנסר 2007 והיא מעולה לי, אך אני צריך להחליף. אני מבקש עזרה בבחירת דגם של רכב שמתאים לצרכים שלי. אני צריך: 1. רכב שמתאים לנסיעות ארוכות בכל רחבי הארץ 2. צריכת דלק יחסית נמוכה 3. גבוהה מספיק לנסיעות בשבילי עפר (אני מדריך סנפלינג), לא חייב 4X4 רק שלא יהיה נמוך. 4. בגאז' גדול יחסית לציוד 5. תקציב: עד 23000 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת דובדבני, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אהלן, מבקש חוות דעת בעיקר בנושא האמינות של הרכב הנ"ל. האם יש בעיות מוכרות, בלאי יוצא דופן או כל דבר אחר שצריך להשפיע על ההחלטה האם לרכוש את הרכב או לא. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 899 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- אלי122
- om2
- NTL83
- danbr
- itzik123
- mikyl
- SlowRide
- פינדר
- Israeli-rn
- yohai71
- ארז 1