ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,620 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי היום גולף 2016, ואני רוצה להתקדם. ממש מתלבט בין הגולף החדשה שאמורה בקרוב להגיע ארצה לבין סיאט אטקה שעברה זה מכבר מתיחת פנים. בשתי המכוניות אני מתכנן לקחת את הרמה המאובזרת ביותר. מצד אחד גולף שחיכיתי לה הרבה זמן שתגיע לארץ, אבל זה בגדול להישאר עם אותה מכונית רק באריזה חדשה, ומצד שני סיאט אטקה שזה שינוי מפרייבט לג׳יפון, אבל זה לנטוש (בערך) את פולקסווגן ולקבל דגם ותיק שעבר מתיחת פנים. אוף אני לא יודע מה לעשות. אז כמו שחיים הכט אומר:
הודעה אחרונה מאת roeyd102, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 469 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי או SUV עד 80k עם גמישות מסוימת. דברים שחשובים לי: 1)בטיחות 2) מרווח מאחור כרגע יש כיסא לילד בן שנתיים וחצי ועוד אחד בדרך אז אשמח שיהיה מספיק מרווח לשבת ביניהם. 3) בגאז' גדול 4) שיהיה בעל יכולת מסויימת לנסיעות שטח לא מאתגרות יותר מידי. 5) חסכוני בדלק. אשמח לשמוע דעתכם על איזה רכבים כדי להסתכל. Sent from my Mi A2 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dpanter, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 514 צפיות
מעוניין לרכוש ג'פון של קדילאק xt4 אשמח לקבל המלצות / דיס המלצות על הרכב תודה 😊
הודעה אחרונה מאת אלון ישראל, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב שבאמת יהיה מהנה לנסיעה, ואפילו זריז (כן, אני צעיר וזה מה שרובנו מחפשים) אני רואה שבארץ שלנו עם המחירים האפשריות שלי זה רכבים ישנים (שאין לי בעיה, כי זה רכבים פשוטים מכנית אז גם אם יש התעסקות זה כנראה לא הכי מסובך) אני רואה שוואגיות מאוד פופולריות. אני בפורום קצת מאוד זמן אז פחות מבין את הזרימה פה אז אמרתי לעצמי שאולי כדאי לי לשאול את האנשים שבאמת מתעסקים ברכבים כאלה שיוכלו לכוון אותי אני האמת בכלל מבולבל ולא סגור על רכבים בכלל, יש הרבה אופציות ואני לא סגור על עצמי חשבתי על משהו כמו GTI 99-01, נראה כמו אופציה מעניינת אבל אני חושש שרובן שבורות מאוד. חשבתי על אולי סיוויק EG, אבל רובן נראות במצב עלוב והאמת הוואגית יותר מלהיבה או…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 471 צפיות
היי מה נשמע חברים , אחרי תקופה שאני מחפש רכב ספורט ואחרי כמה המלצות העדפתי לא ללכת על רכבים חדשים יחסית , והחלטתי ללכת על סיביק האצבק 98. ועשות לה פרויקט קטן מבחינת חווית נהיגה ואולי בהמשך אולי להוסיף כבר שיפורי מנוע אז ככה טיפה נתונים : 153 אלף קמ יד 3 מנוע d16y8 1.6 (הוחלף עם המנוע המקורי) גיר ידני p0s20 אז ככה אני חושב שלא כדי לעשות בדיקה במוסך לשנתון הזה סתם בזבוז כסף .ולבחון עצמאית את הרכב . על מה כדי להסתכל ולבדוק שאני יהיה כבר ליד הרכב מה אמור להדליק לי נורות שלא כדי להתקרב לרכב . לאחר מכן במידה ואני אקנה מה הטיפולים שצריך לעשות לרכב מבחינה מכנית לרכב .
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 738 צפיות
שלום. אנחנו צריכים להחליף את הרכב הנוכחי. התקציב הוא די גמיש עד ל100K, עדיף פחות. אנחנו נוסעים יחסית מעט, לכן נראה לי שעדיף להימנע מהיברדיות. אנחנו זוג +2 בכסאות בטיחות. חשוב לנו תא מטען בגודל טוב, בטיחות ועלות תועלת טובה. חשבנו בנתיים על רכב יד שניה בן שלוש שנים בערך, הסתכלנו בנתיים על סוזוקי קרוסאובר וקיה ספורטאג'. למה דווקא אלה? את הסוזוקי יש לקרובי משפחה (לפני מתיחת פנים) והם מרוצים, הוא יחסית זול ואמין. הספורטאג' מאוד נפוץ ונראה שהיה קל למצוא פרט טוב בטריידמוביל וגם מומלץ פה רבות בפורום. נראה שהסוזוקי זול בכ15K, לא סכום משמעותי אבל בכל זאת משהו. אשמח לשמוע דעות שיעזרו לי להתכוונן. תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 479 צפיות
שלום רב חברים וערב מצוין. אז ברשותי טויוטה יאריס שנת 2012 עם 125K על השעון ואני שוקל שדרוג של הרכב. התקציב יעמוד סביב ה 60000 שקל ( לא כולל יישור קו ). הנסיעות שלי הם בעיקר מאזור אשדוד לראשון לציון. לאחר שבדקתי את כל האופציות שלי נשארתי עם שני מתמודדות. ב.מ.וו סדרה 1 משנתון 2010-2012 לעומת אאודי a1 משנתונים 2014-2015. הרכבים הנ"ל מגיעים סביבות אותו מחיר ואותו מס' ק"מ שהוא בערך 70,000. חשוב לי לציין שאני רווק, נהג יחיד ברכב ובא לי להיכנס לרכב בבוקר ובערב שיעלה לי חיוך על הפנים ויהיה אוטומט ( אין לי כוח לדוושה הראשונה מצד שמאל 😅 ) שקלתי בנוסף את האלפה רומיאו מיטו אבל מבחינת עלויות אחזקה נוספות מהרגיל לעומת הגרמניות החלטתי שלא לה…
הודעה אחרונה מאת shike, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 583 צפיות
מתי כדאי לרכוש טויוטה קורולה חדשה, עכשיו או כשהמחירים ירדו בתחילת השנה? עכשיו יש מבצע סוף שנה לקורולה סנס היברידית עם כל התוספות ב137k שאקבל אותה בתחילת השנה והיא תרשם בטסט שירדה לכביש ב2021. הקורולה הנוכחית שלי היתה במחירון באוגוסט 60k ועכשיו כבר ירדה ל56k, אז בתחילת השנה בטח יהיה פחת נוסף. מתי כדאי לקנות?
הודעה אחרונה מאת AharonL, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 852 צפיות
היי חברים, אני מעוניין לקנות רכב מסוכנות, אני יודע שאתם פחות אוהבים פה את העניין ומושכים לקניה מפרטי. אני רוצה לקנות את זה בסגנון הלוואת בלון\ סכום מקדמה שהוא שליש - שלישי תשלומים ל3 שנים ותשלום סוף תקופה מבחינה תזרימית ולוגיסטית זה הכי נוח לי אני יודע שיש המון נוכלים בשוק ואשמח אם תוכלו להפנות אותי לסוכנויות או אפילו סוכנים הוגנים שעובדים בצורה ישרה. אני בטוח שיש, אין סיכוי שכולם גנבים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי רכב חדש מסוג seat ibiza FR 1.0 מהחברה, שעדיין לא הגיע אליי. הסוכן היום אמר לי שהם לא מתקינים יותר את ה-connect it למערכת המולטימדיה כי זה עושה בעיות למשתמשים. לפי הפרסומים שלהם המערכת מאפשרת להשתמש בממשק בעברית, להשתמש בWAZE, מוסיפים מקום ל-SIM וגם חיבור לשירותי חירום של צ'מפיון מוטורס. אין לי בעיה עם אנגלית ולהבנתי אפשר להשתמש בandroid auto \ apple carplay בשביל אפליקציות חיצוניות כמו WAZE שמשתמש בנתונים של הנייד וגם עם זה אין לי בעיה. יש מישהו שמשתמש במערכת יכול להעיד עד כמה היא נחוצה או לא נחוצה? תודה
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 498 צפיות
היי אנשים, מחפש רכב חסכוני ואמין עד כמה שאפשר בסכום של עד 15 k . אני סטודנט מחפש רכב קטן יחסית וחסכוני, אוטומט.. שמתי את העין על סוזקי אלטו (בתקציב) סוויפט טיפה חורג או שבורות בתקציב הזה. אבל גם ראיתי שאופל קורוסה בתקציב בשנתון חדש יחסית וסיטרואן c4 גם בתקציב גם שנתונים יחסית מאוחרים. הרבה יותר מפנקות ונראות חדשות, יד וק״מ ושנה... השאלה הברורה זה למה הם ככה בגלל סטיגמה ושוק חלש או שבאמת כדאי להיזהר כמו שכולם אמרו לי? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת bigbones, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 475 צפיות
היי, רכשתי רכב מליסינג לאחר בדיקה שיצאה עם ליקויים החברה הודיעה שהיא מתקנת את כל הליקויים על חשבונה וברגע שאני אשלם על הרכב הם יוציאו הזמנות תיקון למוסך אז כן , קיבלתי הזמנות פתוחות למוסך והתחיל התהליך אבל מה התברר ?! החלקים שהוחלפו הגיעו משיפוץ (מדחס) ציריות מפירוק ואלוהים יודע מה עוד מדובר ברכב בן 3 שנים ,האם מגיע לו חלקים משופצים ולא מקוריים ומפירוק ?! מה עכשיו אני אמור לעשות ? אני שוקל ביטול עסקה (אם זה בכלל אפשרי ) אשמח לעצות בנושא
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם יש רכבים של 7 מקומות שאפשר להוסיף עוד מקום אצל מתקין מורשה והאם זה חוקי? וא"כ איזה רכבים מומלצים?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
היי חברים, אני מתלבט בין קיה סלטוס דגם EX 2020 לבין קיה ספורטאז' 2020 urban מנוע 2000, אם אני מסתכל על המפרט הם פחות או יותר דומים חוץ מזה שסלטוס קצת יותר מאובזרת. מבחינת בטיחות הן דיי שוות עם דירוג בטיחות 6. אשמח לחוות דעת כדי שאוכל להחליט בצורה נכונה יותר. תודה
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מניח שרוב התשובות לשאלה יהיו: "אל תסמוך על אף אחד ותבצע את כל הבדיקות בעצמך". למרות זאת, אני מנסה להבין אם יש כאלו שכן מוותרים לעצמם ברכישה מסלקט. אז, אני לפני רכישת רכב שנת 2018 מטויוטה סלקט מסוכנות עליה אני סומך (חבר של המשפחה). רציתי לשאול מה הצעדים שמומלץ לי לעשות לפני רכישת הרכב. הסיבה שהשאלה אינה שקולה לשאלה הכללית: "מה הצעדים שמומלץ לי לעשות לפני קניית רכב משומש?", היא מכיוון שאני ביודעין משלם עבור שירות ממנו אני מצפה לכסות את כל הצעדים הנדרשים. נכון לעכשיו, אני לא מתכוון לבצע שום צעד, למעט לשלם ולבוא לאסוף את הרכב (הסוכנות מרוחקת מביתי). הפרטים היחידים אותם אני יודע על הרכב הוא מספר הרישוי (וממנו נגזר חודש עליה לכבי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 560 צפיות
הרכב הראשון של חיי היה גטס 2006 מתוקה. נסעתי עליה 7 שנים עד היום ומילה שהייתי מרוצה. אפס תקלות, אמינה וקטנה. (קיצור- אני לא אנינת טעם בטירוף😅) הגיע הזמן להחליף ולעבור לרכב אחר. אני כבר שנים חולמת לקנות הונדה ג'אז, אבל קצת הורידו אותי ממנה... אגיד לכם מה הצרכים ומה ההתלבטויות: צרכים: 1. רכב קטן שקל למצוא לו חנייה 2. ראות טובה (שמעתי שלג'אז יש חלון שמסתיר? משהו כזה?) 3. מרחב פנים גדול ביחס לגודל החיצוני- הג'אז היא חלום בקטע הזה! אני בימאית וסוחבת מלא תפאורות ברכב 4. אמינות 5. מאובזרת ומפנקת (יחסית) שלא תהיה משעממת מוות 6. שתשרוד עליות לירושלים (למרות שאם עברנו את גטס נעבור הכל) 7. אני לא נוסעת הרבה- לא מחוץ לעיר ולא בתוך העיר. לא קורעת …
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני בקשר עם מוכר של סיאט איביזה fr שנת 2020. הרכב על 8000 ק״מ ותאריך עלייה לכביש במרץ. דורש עליו 97 אלף ש״ח. רציתי לדעת כמה דברים: 1. חוות דעת על הרכב עצמו 2. האם קיים צפי ליציאת דגם חדש 3. סחירות ושמירת ערך של הרכב בעוד מספר שנים (3 שנים). 4. האם המחיר שווה? עומד כרגע על מחירון
-
רכב חדש למשפחה
מאת kidan- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 831 צפיות
בוקר טוב לכולם, אנחנו מעוניינים לרכוש רכש חדש למשפחה (זוג פלוס +2 ילדים בבוסטרים, תתכן הרחבת התא בעתיד). הרכב אמור להיות הראשי בבית. נוסעים במרכז הארץ, בפקקים, כ-20-30 ק"מ ביום ואחת לשבועיים/שלושה גם מרחיקים צפונה. בסך הכל ההערכה היא של כ-1000 ק"מ בחודש. מבחינת סדרי עדיפויות אני מכוון לרכב עם תחזוקה זולה וחלפים זמינים, רכב בטיחותי וחסכוני. חווית נהיגה באה נכון לעכשיו בתחתית רשימת סדר העדיפויות. אשמח לקבל אופציות ריאליות במידה והתקציב לא סגור אבל הכיוון הוא רכב יד 1 משנת 17 ומעלה. תודה!
הודעה אחרונה מאת kidan, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 481 צפיות
שבוע טוב, מחפש לאשתי רכב קטן שנוסע גג 10 ק''מ ביום,לכן צריכת דלק פחות קריטי. הכיוון הוא מיקרה,i10, מזדה 2, ספייס סטאר, אלטו,סוויפט,ספלאש. סדר העדיפות הוא 1-בטיחות-יש ילדים באוטו מדי פעם 2-אמינות 3-מרווחת(כמה שאשפר בקטגוריה) עם מקום לעגלת תינוק(גם אם האבטיה בתוך האוטו) 4-זולה לאחזקה(ביטוחים וטיפולים) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 754 צפיות
יש לי רכב שהחברה התחיבה לי שכל מילה שתהיה כתובה בדוח מהמכון היא תתקן עד הפסיק האחרון אז היה לי רכב באשדוד שלאחר הבדיקה במכון ובמוסך עזבתי אותו כשיו יש לי הצעה בירושלים וכל פסיק שהמכון יכתוב בדף זה רווח שלי אז בבקשה מי שמכיר את המכון שהכי רע למוכר והכי טוב לקונה אשמח תודה רבה ואחלה פורום תשובות זריזות מידיות ומוצלחות
הודעה אחרונה מאת MarcNL, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 583 צפיות
אשמח בעזרתכם לבחור לאבי מכונית לשנים הקרובות, המכונית האחרונה שלו מאזדה 3 האצבק 2014. לא נוסע הרבה, אוהב איבזור ופינוקים, חשוב לו שיהיה לו מערכת מולטימדיה בעברית. התקציב הוא גמיש ובסביבות 150 K. לא מיני.. שיהיה לו נוכחות על הכביש. תודה מראש לכולם ירון.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 481 צפיות
שלום האם בגיר רציף יש צורך בזינוק בעליה כמו בגיר ידני ? זאת אומרת חווים התדרדרות לאחרו כמו בגיר הידני? תודה רבה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 511 צפיות
שלום, אני בוחן אפשרות לרכוש קורולה הצ'באק EXCITE מסוכנות קורולה ורציתי להתייעץ בנוגע למספר נקודות: 1. בסוכנות שבדקתי נאמר לי שיש רק מבחר מצומצם מבחינת צבע הרכב (2 צבעים) וכל דבר אחר לא נכנס למסגרת ההטבה הקיימת ואין צפי להגעתו, האם הגיוני? האם יש טעם לבדוק בסוכנויות נוספות? 2. על אותו עקרון נאמר לי שאני חייב להסכים לקבל רכב ללא גלגל חלופי ועם קומפרסור במקום, האם נשמע הגיוני? 3. מה החסרונות ברכישת רכב בסוף שנה (אם ישנם), בהנחה שאקבל אותו בתחילת 2021 על מנת שכך יירשם ברישיון רכב? 4. באופן כללי לא קיבלתי תשובות מה הולך להיות ב2021 מבחינת דגמים שייכנסו, מה הסיכוי שיגיע הדגם עם מנוע 2000, למשל? 5. עד כמה חשוב להוסיף קודן, עלוקה ומרימי שמשות…
הודעה אחרונה מאת hentar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 619 צפיות
שלום לכולם, האם מישהו מכיר מכון מומלץ לבדיקת רכב בנתניה? עדיף באיזור התעשיה. האם אני יכול לבדוק אונליין אם שעבודים על רכב ? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת og.mg, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מחפש רכב ידני וספורטיבי, וכדי לחסוך 15-20 אלף ש״ח אל מול פיג׳ו 208 gti או אופל קורסה opc, יש מספר דגמים בשוק של אופל אדם s. קצת יותר קטן, קצת פחות ספורטיבי, אבל הביקורות וגם כאן בפורום הן מאד טובות. העניין שמי שרוצה ספורטיבי, קונה את אחת מהשתיהן שציינתי, ומי שרוצה אוטו קטן, קונה דגם אחר שהוא כנראה לא ידני. אף אחד לא יודע בכלל שהדגם הזה קיים, ואופל אדם הרגילה יותר משוייך לסטונדטיות מהבינתחומי(סלחו לי על ההכללה הגסה). כך יוצא שרכב שעלה 125 אלף ב2017, היום ניתן לקנות ב56 אלף ש״ח(וקצת פחות...). מבחינת העלות מול מה שמקבלים יש כאן בהחלט עסקה שמרגישה משתלמת. הבעיה היא שהרכבים האלו שוכבים אצל סוחרים 25 שבועות, 12 שבועות וכו׳, ואפילו יותר.…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם ושבוע טוב, קיבלתי הצעה לטויוטה יאריס 2008 רובוטית, יד 2, 170,000 קילומטראז, ב17,500. המצב הטכני של הרכב מעולה ממש (לאחר בדיקה). לעומת מיצובישי אטראז' 2014, יד 1 מליסינג, 160,000 קילומטראז, גם הוא במצב מצוין. ב22,000 לפי מה שביררתי (ואשמח שתתקנו אותי אם אני טועה במסקנותיי) , צריכת דלק: האטראז' חסכוני יותר. אמינות: שניהם נחשבים לרכבים אמינים. מנוע: יאריס חזק יותר. גיר: ליאריס יש מינוס שהוא רובוטי, אבל זה עניין של הרגל. וכן החלפת קלאץ' כל כמה עשרות אלפי ק"מ, כמה עולה להחליף?? קילומטראז': בטויוטה 170,000 נחשב לסביר, בעוד שבאטראז' הוא נחשב לקילומטראז' גבוה. ולגב…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבתי כבר כמה פעמים בקשר לייעוץ ברכישת רכב למשפחה עם 2 תינוקות. בהתחלה חיפשתי גרמניות ג'טה פאסאט ואוקטביה וכו' ולא יצא מזה כלום. ביפניות המחירים די גבוהים לתקציב שלי (15-16 אל"ש) כעת אני בודק ברצינות לגבי פוקוס 2011 הצ'בק טרנד מנוע 1.6 שנסעה 150K, יד שנייה (פרטיות) נקייה ושמורה ומטופלת המחיר הוא באיזור ה15K רציתי לדעת מה דעתכם על האוטו, אנחנו נוסעים בעיקר בעיר, וסובלים ממחסור חניה באיזור המגורים. בקשר לגיר המוכר אמר שפעם בשנה הוא בודק\מעדכן וכו' במוסך מורשה (בנאדם רציני, רופא ) האם המחיר סבבה ? (עוד לא התמקחנו) והאם האוטו יתאים מבחינת גודל (2 בוסטרים מאחורה, עגלה ומזוודה בסופשים, אני גבוה יחסית 1.82) תודה
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 538 צפיות
מכון בדיקת רכבים מומלץ באשקלון?
הודעה אחרונה מאת Adani, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני כרגע על סקודה פאביה ידנית שמתקרבת ל150 א' ואני שוקל לקנות רכב חדש (יותר גדול ומתחיל לחשוש מבעיות אמינות למרות שב"ה היא בסדר בסה"כ). בגדול זה רכב שאמור לעמוד בפקקים ואמור להספיק למשפחה של 2-3 ילדים. כרגע אני נוטה ללכת על הסיאטה ארונה אבל עניין הגיר קצת מטריד אותי בגלל הנסיעה בפקקים. אותו שיקול יש לי לגבי הקיה סטוניק. מועמדת נוספת זו היונדאי ויניו אך לה תא מטען קטן קצת(350 לעומת ה400 של הסיאט) ואני לא מצליח למצוא אותה במבצעי 0 ק"מ. יש לציין שהאמינות פה קריטית כי אני נוטה להחזיק את הרכבים שלי שלי באיזור ה10 שנים... תובנות ? הצעות ?
הודעה אחרונה מאת פבפ, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 440 צפיות
שלום לכם:) חברה שלי מעניינת לקנות רכב יד 2 במחיר של עד 30000. אנחנו מחפשים רכב אמין שיוכל לסחוב את העליות לאוניברסיטת חיפה! אנחנו לא כל כך מבינים בזה וכל אחד ממליץ על משהו אחר. וגם, מאיזה רכבים להמנע?