Jump to content

AharonL

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של AharonL

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה
  2. אם תהיה עליית מחירים למה עדיף לחכות חודש או חודשיים?
  3. מתי כדאי לרכוש טויוטה קורולה חדשה, עכשיו או כשהמחירים ירדו בתחילת השנה? עכשיו יש מבצע סוף שנה לקורולה סנס היברידית עם כל התוספות ב137k שאקבל אותה בתחילת השנה והיא תרשם בטסט שירדה לכביש ב2021. הקורולה הנוכחית שלי היתה במחירון באוגוסט 60k ועכשיו כבר ירדה ל56k, אז בתחילת השנה בטח יהיה פחת נוסף. מתי כדאי לקנות?
  4. כמה צריך לעלות טיפול 10,000 (שמן מנוע, פילטר שמן פילטר אוויר פלגים מקוריים), ובנוסף החלפת צלחות ודיסקיות בלמים חדשות- קדמיים ורק דסקיות בלמים אחוריים החלפת רצועת מנוע הרכב: טויוטה קורולה 2007 יש המלצות באיזור ראשון לציון?
  5. תודה רבה לכולם
  6. לא אין סאנרוף לרכב, טויוטה קורולה SUN 2007 רגילה. יכול להיות שזה מי גשם שהצטברו באיזור הטמבון האחורי או משהו? יש איזשהו דרך לבדוק שאין בעיה אחרת חמורה יותר? אולי עדיף לקחת את הרכב לבדיקה במוסך? (כמה זה אמור לעלות בערך?)
  7. בדקתי בתא המטען איפה שהגלגל הרזרבי הכל יבש ורגיל, האגזוז של הרכב בצד ליד הנהג (הטפטוף בצד של הנהג), אספתי קצת מהטפטוף בכוס פלסטיק- זה מים (שקוף כמו מים, נוזלי ולא שמנוני וחסר ריח). אני מוסיף 2 תמונות שתראה מהיכן זה נוטף. מה זה יכול להיות?
  8. מטפטף כל הזמן גם בעמידה, זה מטפטף מהפינה הפנימית של הטמבון האחורי (בפינה שקרובה לגלגל האחורי). האם זה קשור לדלק? כי פתח המילוי לדלק נמצא מעל אותו גלגל.
  9. הרטבתי את האצבעות והרחתי וזה היה חסר ריח (כמו מים), אם זה היה דלק היה אמור להיות ריח של דלק לא?
  10. אשמח אם מישהו יכול לעזור, טויוטה קורולה 2007 אחרי ירידה ממדרכה קצת גבוהה הורגשה מכה קלה מאחור, אין שום נזק נראה לעין לרכב אבל החל טפטוף מים מאחורי הגלגל האחורי בצד של הנהג. כיביתי את המזגן ואחרי 10 דק עדיין הטפטוף נמשך. מה יכולה להיות הבעיה?
×
×
  • תוכן חדש...