ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
בוקר טוב אשמח לקבל חוות דעת על הקיה קראנס תודה מראש למשפחה זוג עם 4 ילדים קטנים (7 5 2 ששה חודשים)
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 445 צפיות
יש דבר כזה? מה מומלץ? בניתיים כל הרכבים שראיתי ללא תא מטען כמעט, ואלו שכן (קיה קרניבל) הרבה מעל התקציב...
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש רכב ראשון, הצרכים הן: לטובת נסיעות לא ארוכות ובעיקר התניידות עירונית ומעט בין עירונית (אם כי יכול להיות שאעשה הובלות פרטיות באיזור, אבל זה רק אופציה), והעמסה של אופנוע שטח. (לא מעוניין לקנות רכב פרטי+עגלה וכו') לכן אני מעוניין לרכוש רכב מסחרי כדוגמת ברלינגו, קנגו או פרטנר (מה שאני מכיר) בשנתונים ישנים. התקציב הוא דיי מוגבל (8,000 - 10,000) ולכן אני מתמקד בישנות. אני חייל משוחרר לכן התקציב מוגבל ואשמח לעצות: האם בכלל להתקרב למסחריות בשנתונים האלו? איזו חברה עדיפה מבין השלושה? למה לשים לב לפני רכישה? מה נקודות התורפה ברכבים אלו. כאמור, אם יש למישהו ניסיון בהעמסה של אופנוע שטח…
הודעה אחרונה מאת icohen436, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 488 צפיות
היי חבר'ה! אני נמצא לקראת קניית רכב. אני כבר אחרי בדיקות והתלבטויות.. אשתף אתכם קודם בדברים החשובים: 1. תקציב עד 70,000 (אם אפשר פחות, מה טוב) 2. שנתון 2016-2017 3. מרווח (גם הבגאז') ובטיחותי לכל הנוסעים (יש 2 ילדים עם כסאות בטיחות) 4. חסכוני בדלק (למרות שהק"מ השנתי לדעתי לא יעלה על 10,000) 5. חזק (לא שירגיש שקשה לו לסחוב, כי סבלתי מזה עד עכשיו עם ניסאן טידה) 6. אמין (שלא אפגוש את המוסכניק כל חודש חודשיים) ההתלבטות הייתה בין: 1. סקודה אוקטביה 2017 טורבו בנזין 1.4 - ירד מהפרק כי אמרו לי שהגיר DSG שלהם בעייתי וגם לא ראיתי הרבה מנוע 1.4 למכירה 2. טויוטה קורולה 2017 מנוע 1.6 3. רנו גראנד קופה 2017 טורבו ב…
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 605 צפיות
אני מעוניין ברכב ישן כרכב שני שישמש לגיבוי\ נסיעות לרכבת\קניות וכד' הדרישות שלי: 1.מכיוון שאני רוצה ללמוד לטפל ברכב באופן עצמאי(לפחות מבחינת טיפולים שוטפים) ואין לי ניסיון אני רוצה רכב פשוט מכנית 2. מערכת ABS חובה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, תחילה שלום לכולם. יש לי כאן יוזר קודם שלא הצלחתי לאחזר אליו את הסיסמא, ככה שאני חדש תחת הניק הזה, אבל לא ממש חדש. קצת רקע - קניתי 2 רכבים בכל ימי חיי (30 סה״כ), סוזוקי אלטו ידנית חדשה מהיבואן ב-2010 וסוזוקי סוויפט ידנית חדשה מהיבואן ב-2013. את הרומן שלי עם הסוויפט נאלצתי לסיים חצי שנה אחרי, בעקבות מעבר לתל אביב (בעיות חניה) מאז למעשה אני ללא רכב. בין התהליכים השונים שהקורונה הביאה לעולם, הבנתי שאנחנו תקועים יותר מדי בין 4 קירות, חו״ל פחות אופציה (אם כי בדיוק חזרנו מיוון אחרי 3 שבועות של אושר) והנה הגיע הזמן לצאת ולטייל בארץ - ובשביל זה צריך רכב. טוב, אחרי שהשלמתי לכם את התמונה - נכנסתי הבוקר לסניף סוזוקי טרי…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 10 עוקבים
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן אז ככה אני מחפש רכב ספורטיבי כזה בסגנון סיאט לאון לקחתי אחת לבדיקה 2011 1.8t היה נזילות שמן כמו שאמרו לי ולא הקשבתי. לא משמה לי עם או בלי טורבו ויש אופציה גם לידני. חשבתי על הונדה סיוויק אבל אני לא מוצא משהו טוב אז חשבתי שפה תוכלו לתת לי אופציות לרכבים מעניינים בתקציב הזה חשבתי על השברולט rs 2014 אבל אמרו לי שברולט לא להתקרב אשמח לשמוע חוות דעת ממי שיודע ובטח שאשמח לעוד הצעות לרכבים
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי חברים רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם אופל גראנלנד X דיזל ? האם יש ידע לגבי אמינות של האוטו וירידת המחיר שלו לאחר כ 4-5 שנים מתלבט בין חדש בסוכנות לחדש ב 0 קילומטר
הודעה אחרונה מאת r0nen, -
-
- 5 עוקבים
- 22 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן אחרי שנפלתי ברכב הראשון שלי שלא עשיתי בדיקה כמו שצריך , מחפש רכב חדש עד 45 אלף, אם שווה יכול לחרוג קצת. לא למשפחה אבל לא נמשך לכל הרכבי מיני בכלל, שיהיה חזק ואמין ללא צריכת דלק מוגזמת עדיך חסכוני.לא רוצה לראות מוסכים. חשבתי על הונדה סיווק האצ'בק 2013 2014. יש גם דגמים מ2009 עם קילומטר יחסית נמוך כמו 110 האם גם שווה לבדוק? הרכב שלי כרגע זה רנו קליאו 2013 , לא מעוניין רכבים אירופאים בכלל. מזדה 3 מפחד מצריכת דלק . מה ממליצים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 19.8 אלף צפיות
משהו לא מובן לי. מצאתי כמה וכמה רכבים משומשים שנקנו מ"ליסינג 0 ק"מ" ביקשתי לראות את הרשיונות של כל אחד מהם ובשורה "רישום מקורי" לא רשום דבר. לפי המדריך הזה, צריך להיות כתוב ב"רישום מקורי" משהו אם הרכב היה בבעלות ליסינג לא?
הודעה אחרונה מאת עוזי1583636, -
-
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני מחפש רכב חדש למשפחה בימים אלה אחד מהרכבים הוא הפיגו 2008 החדשה רציתי לדעת מה דעתכם עליה מבחינת אמינות, תחזוקה וכולי ביחס לרכבים יפנים וקוראנים
הודעה אחרונה מאת ShahakM, -
התייעצות לפני בדיקה 1 2
מאת waxd8- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, מצאתי רכב שנראה מעניין (2017, 44,000 קמ) אבל הוא טופל במוסך מורשה ולא ביבואן, מה המשמעות? האם לפסול או שכדאי ללכת לראות? בנוסף, בעלת הרכב ציינה שהיא קנתה את הרכב לא מהיבואן עם אפס קילומטר במימון ושהיא יד ראשונה - זה יכול להיות? באפס קילומטר לא נרשמים כיד שניה? אם זה תקין יש לזה משמעות מבחינתי? יש למישהו המלצה על מכון בדיקה בנתניה/רעננה? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 463 צפיות
אהלן אשמח לדעת איזה רכב 7 מקומות יתאים לאשתי. נסיעה רגועה , כ15000 בשנה שרובם בינעירוני. גיר אוטומט בלבד. צריכת דלק לא משנה, אמינות כן. עדיפות לרכב שיראה כמו ג'יפ אני יודע שאאוטלנדר יכול להתאים ,אפילו שלא יצא לי לבדוק אחד, ואני זוכר שפעם היו ניסאן טראנו עם 7 מקומות. מכירים עוד רכבים שיתאימו? תודה רבה
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 695 צפיות
היי, אני מתעניין בקניית רודיוס, ראיתי רודיוס 2014 יד שניה (פרטית. יד קודמת ליסינג עם נהג יחיד) הרכב נסע 200k. אני מצרף את תוצאות בדיקת הרכב שבוצעה על ידי ואשמח לקבל את עזרכתם: 1. האם כדאי בכלל לשקול קניית הרכב (במקרה של הורדת מחיר ממחיר מחירון בהתאם לליקויים) או לברוח ממנו? 2. בכמה כסף צריכים להפחית ממחיר מחירון לאור הליקויים המפורטים? 3. אציין כי לשאלתי מתי הוחלפה רצועת טיימינג, אמר המוכר כי: "הוא חשב להחליף כשהרכב הגיע ל100k, אך נאמר לו כי ברודיוס יש להחליף ב300k". מה דעתכם בהתאם לשאלות הקודמות?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 482 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רכב. בהתחלה רציתי לקנות סיאט מהחברה אך אין לי את האפשרות הכלכלית. אני מחפש רכב עד 35,000. המטרה של הרכב היא נסיעות בעיר לעבודה, מדי פעם מחוץ לעיר, ובאופן כללי להיות נייד. חשוב לי שיהיה רכב יפה ואמין. מה הקילומטרז שמומלץ לקחת? שנה וכו׳ ? אני לא כזה מבין ברכבים. אם אתם מכירים רכב עם סאנרוף זה יכול להיות בונוס. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 905 צפיות
שלום מתלבט בין 2 הנ"ל, אשר באופן מפתיע מתומחרים מאוד דומה (פיז'ו בגרסת הפרמיום) בשנים המדוברות. אשמח להמלצות, בעיקר בכל הקשור לאמינות לאורך זמן, עלות אחזקה ומערכות בטיחות. בפיז'ו יש גם דגמים זולים יותר (Active ו-Premium PK) - לא הצלחתי למצוא את ההבדלים ביניהם לבין הגרסה הבכירה. האם מדובר רק באבזור מותרות (גג נפתח לדוגמה) או במערכות בטיחות? תודה
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, יש לי שלושה ילדים קטנים יחסית. כשהם נולדו (שלישייה) קנינו פורד SMAX כי היינו צריכים אוטו רחב מאוד אם באגאז ענק לכל העגלות. עכשיו, כשהילדים גדלו ואין צורך ב-7 מקומות או באגאז ועלויות הדלק גבוהות - אני מחפשת רכב משפחתי של 5 מקומות, עדיף מנוע דיזל. התרגלנו לנחות של הSMAX אני מחפשת רכב יחסית רחב וחסכוני. יש חיה כזאת?
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 595 צפיות
מחפש רכב יותר מ7 מקומות. 9-8. ראיתי את הרכבים הנ"ל חלקם בתקציב של אפי' 50000 ש"ח ונראים במצב סביר. מה אתם אומרים? אין לי בעיה עם ידני אולי אפילו עדיף. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
שלום אני לא מבין גדול ברכבים מחפש רכב 7 מקומות בתקציב של 40 או 50 אלף ש"ח על מה אתם ממליצים, וממה צריך להתרחק תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dli, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 500 צפיות
שלום לכולם, שבוע שעבר הסיטרואן 2008 הטרנטה שלי עדכנה אותי שהיא שהיא עשתה את שלה ושהגיע הזמן להחליף אותה. אני מחפש לקנות רכב משפחתי/משפחתי מוקטן, יד שניה, התקציב שלי הוא בסביבות 50,000 ש"ח, הדברים שחשובים לי ברכב הם: 1. שנתון חדש יחסית נניח 2016 וצפונה. 2. גיר אוטומטי. 3. מחפש רכב משפחתי (שיתאים לזוג + תינוק), אבל לא גדול מידי מטעמי חניה/SUV או ג'יפון אם יכול להיות משהו ראוי בתקציב הזה. 4. צריכת דלק טובה/סבירה. 5. רכב אמין. 6. חשובה לי הנראות של הרכב (אמנם זה עניין של טעם, אבל שלא יהיה אוטו של אימאות). 7. אשמח לרכב ביצועים טובים אבל יש לעניין הזה פחות חשיבות בעיני. 8. לא רוצה רכב צרפתי (אני והצרפתיות סיימנו). …
הודעה אחרונה מאת ShayTB, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 571 צפיות
אני מחפש רכב בסביבות המחיר של20 k יש לי כמה שאלות האם באמת עדיף לא רובוטי ככה שמעתי שהרבה לא אוהבים את הרובוטי כי הוא עושה בעיות והאם בשנים שהוציאו רובוטי יש גם רובוטי וגם אוטומטי או שרק רובוטי ומה עדיף תכלס טיוטה יאריס או קורולה אני יודע שהיאריס יותר קטנה ויותר חסכונית והקרולה ההפך יותר גדולה שותה יותר מה אומרים תכלס?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 679 צפיות
שלום לכולם, אני מחפשת רכב יד שנייה לנסיעות לעבודה כל יום (נסיעה של בערך רבע שעה - 20 דקות) ונסיעות בסופש מתל אביב לצפון. חשוב לי שיהיה רכב מאובזר ונוח לנסיעה למרות שמדובר על נסיעות לא ארוכות, כמובן שעדיף רכב כמה שיותר אמין. לא משנה לי הגודל של הרכב או מהירות/כוחות סוס. עד מחיר 45K עדיפות לפחות אבל אם יש משהו שווה מוכנה לעלות.. תודה רבה :)
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש רכב לקניה למשפחה עם 3 ילדים (12,10,5). רק הקטן יושב בכסא ילדים ויעבור תוך שנה-שנתיים לבוסטר. עדיפות ליד2 כדי לצמצם עלויות. התקציב די גמיש, אבל חושב שאפשר למצוא פתרונות סביב ה-100K. פרמטרים עפ"י הסדר: 1. בטיחות 2. אמינות 3. עלות אחזקה נסועה שנתית של כ- 18k ק"מ. לרוב עירוני, בין עירוני בטיולים וחופשות. כרגע נוסעים על פורד פוקוס 2008 זקנה אך אלמותית... שללתי פיקאסו בגלל סיפורי אמינות מסמרי שיער שאין לי דרך לאמת,אך לא מתכוון להתגלח על בשרי כדי לבדוק. מתלבט בעיקר בין אאוטלנדר לקודיאק בני שנתיים-שלוש. מבין שהאאוטלנדר מיושן מאוד, והחוויה בסקודה מהנה יותר. מה לגבי אמינות סקודה ועלות אחזקה עם הגיר הרובוטי והטורבו? …
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
רכישת סיאט
מאת Killerc-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 469 צפיות
שלום חברים רציתי להתייעץ. אני בלי רכב כבר כמה שנים. בגדול המטרות שלי מהרכב הן כמובן ניידות,לעבודה או לבילויים ובאופן כללי שיהיה כי אין לי רכב במשפחה. בזמנו קניתי רכב יד 2 והרכב היה במצב מכני נוראי והלך לי המון כסף לאחזקה של הרכב ובקושי הייתי סוגר את החודש. הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות רכב,מהחברה יד 0. חשבתי על סיאט איביזה או לאון משהו של צעירים שנה חדשה. אני לא כל כך מבין ברכבים אז רציתי לשמוע מה דעתכם האם שווה לי ? אם לקחת בתשלומים? אם אפשר לקנות מהחברה רכב יד 0 אבל לא של השנה הכי חדשה(למשל שנה שנתיים אחורה) בגדול אני מתכנן ללמוד שנה הבאה שזה גם אחד השיקולים שלי. מה יותר חסכוני?(רוצה אוטומט) והאם לדעתכם שווה לקנות מהחברה ? אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
סופר מיני חדשה
מאת הלן-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 575 צפיות
טוב אז רצינו טויוטה יאריס היברידית, אבל מסתבר שעם כל האיבזור היא מגיעה כמעט ל120 אלף שקל. חשבנו על לחכות לייבוא מקביל, אבל המכירה תתחיל רק עוד חודש וחצי, ומסתבר שהמדינה מעלה את המיסוי לרכבים היברידים בסוף השנה. ככה שזה מכסה את כל ההפרש.. בקיצור ירד מהפרק. אנחנו מחפשים סופר מיני עד 100k שהכי משתלמת בקטגוריה. ומבחינתי הכי חשוב שהירידת ערך תיהיה הכי מתונה... כרגע יש חלוקי דעות בין סיאט איביזה לסוזוקי איגניס ההיברידית (שהיא לא באמת היברידית, אבל עדיין חסכונית). אופי הנסיעה שלנו הוא לרוב עירוני, חשוב שהנהיגה תיהיה חלקה ומהנה, ושיהיה בטיחותי. מה אומרים?
-
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 875 צפיות
מה עדיף התקציב שלי הוא באזור ה20k האם עדיף לי הונדה אינסייט עם 170 אלף ק"מ שהבטריה שלו יותר אמינה לרכב עם הרבה ק"מ אבל פחות חסכונית מההברדיות או שעדיף טיוטה פריוס 170 אלף ק"מ שזה רכב מאד חסכוני אבל מתחיל לקחת סיכון בכזה כמות של ק"מ שהבטריה תלך מתי שהוא מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי פורום יקר! אני חיילת שמחפש רכב קטן וחמוד לנסיעות בין-עירוניות בעיקר.. נסיעות חיפה-ב"ש-אשדוד, לפחות פעם בשבוע הלוך חזור.. נכון, תמיד יותר טוב בחינם שקונים לי המדים בתחבורה ציבורית, אבל אני עתידה להשתחרר ולהמשיך עם הנסיעות.. חשבתי על פיאט 500/מאזדה 2. התקציב הינו 20,000 לקניית הרכב.
הודעה אחרונה מאת נוי פייגנבאום, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 495 צפיות
שלום לכולם בהמשך לשיקולי לרכוש רכב דיזל ביד 2, חבר טוב המליץ לי לבדוק אופציה של רכב היברידי. התקציב שלי הוא 30-40K ש"ח, אני נוסע בנסיעות בינעירוניות בעיקר והממוצע השנתי שלי הוא 30K ק"מ. חשוב לי שהוא יהיה גדול (משפחתי לפחות, בדרש לרוחב הרכב) ומאובזר. איזה דגמים ושנתונים אתם ממליצים? ומה האמינות ועליות התחזוקה של רכבים כאלה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 462 צפיות
היי, אני מחפש רכב מיני שישמש לנסיעות לא ארוכות בעיר אך מידי פעם צריך לעלות גם לירושלים. הגעתי לשלושה דגמים - שברולט ספארק, קיה פיקנטו או יונדאי i10, משנתון 2017/2016. בהתחלה נסגרתי על הספארק, בעיקרון בגלל המפרט העשיר יותר, אבל שמעתי מכמה אנשים שיש בעיות (בגיר?) בדגם הזה ועכשיו אני לא בטוח. אשמח לשמוע אם אתם יודעים משהו על זה ובכלל המלצה לרכב בתקציב הזה, לא בהכרח מהדגמים שציינתי. תודה!
הודעה אחרונה מאת URI.SELA, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 771 צפיות
אהלן אני לאחרונה מתלבט בין 3 דגמים לרכוש ביד 2: 1.רנו פלואנס דיזל 2015/16 2.רנו גרנד קופה דיזל 2017 3.פ'גו 208 2015-2016 1.2T אוטומטית עם התיבה היפנית. אני נוסע באזור ה30,000 ק"מ בממוצע בשנה, בעיקר בכבישים בין עירוניים. חשובה לי נוחות הנסיעה וב3 שנים האחרונות נסעתי בסקודה ראפיד 1.4T מליסינג. מה המלצתכם מאופציות אלו? ושאלה יותר ספציפית, אני מודע שיש בעיות גיר ברכבים אלו. האם יש מישהו בפורום עם הרכבים הנ"ל שיכול לאמת כמה הבעיה גרועה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות,
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)