Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה!

אני נמצא לקראת קניית רכב.

אני כבר אחרי בדיקות והתלבטויות..

אשתף אתכם קודם בדברים החשובים:

1. תקציב עד 70,000 (אם אפשר פחות, מה טוב)

2. שנתון 2016-2017

3. מרווח (גם הבגאז') ובטיחותי לכל הנוסעים (יש 2 ילדים עם כסאות בטיחות)

4. חסכוני בדלק (למרות שהק"מ השנתי לדעתי לא יעלה על 10,000)

5. חזק (לא שירגיש שקשה לו לסחוב, כי סבלתי מזה עד עכשיו עם ניסאן טידה)

6. אמין (שלא אפגוש את המוסכניק כל חודש חודשיים)

ההתלבטות הייתה בין:

1. סקודה אוקטביה 2017 טורבו בנזין 1.4 - ירד מהפרק כי אמרו לי שהגיר DSG שלהם בעייתי וגם לא ראיתי הרבה מנוע 1.4 למכירה

2. טויוטה קורולה 2017 מנוע 1.6

3. רנו גראנד קופה 2017 טורבו בנזין 1.5 

ההתלבטות היא בין 2 ו-3, הנטייה שלי יותר לכיוון רנו אבל מישהו (אחד) אמר לי שיש לה יחסית הרבה בעיות לעומת הקורולה

אשמח שתענו על הסקר הקצר כדי לעזור לי לקבל כמות בחירות עבור כל רכב בנפרד:

אודה על הסבר מדוע נבחר הרכב הזה ב"אחר"

אודה לעזרתכם!!!🙏

מושיקו

עריכה אחרונה על ידי Mosh89
שינוי בטופס של גוגל
פורסם

שתיהן יהיו חזקות יותר מטידה, הגרנד הקופה חזקה יותר בזכות מנוע טורבו דיזל. 

הקורולה פשוטה יותר מכאנית ותשמור על ערכה יותר טוב מהגרנד קופה, שרובן הולכות לליסינג. 

הגרנד קופה תהיה יותר חסכונית. 

פורסם

אם אתה עושה רק 10000 ק"מ בשנה למה ללכת על דיזל ? 

מאזדה 3 יכולה להיות לך אחלה פתרון, הונדה סיוויק האצבק אמינה מאוד וחזקה ויהיה קל יותר למצוא את שתיהן בלי עבר ליסינג מאחריהן. 

שתיהן יהיו חוויית נהיגה שונה לחלוטין ממה שקיבלת בטידה.

פורסם

לפני 57 דקות, Roycohen1979 כתב:

אם אתה עושה רק 10000 ק"מ בשנה למה ללכת על דיזל ? 

מאזדה 3 יכולה להיות לך אחלה פתרון, הונדה סיוויק האצבק אמינה מאוד וחזקה ויהיה קל יותר למצוא את שתיהן בלי עבר ליסינג מאחריהן. 

שתיהן יהיו חוויית נהיגה שונה לחלוטין ממה שקיבלת בטידה.

אוקיי,

ולדעתך איזה שנתון של סיוויק אני יכול להביא בתקציב של עד 70,000?

פורסם

דגם האצבק קומפורט בשנת 2016 אולי תחילת 2017 (דגם 1800 סמק גיר אוטומטי) אמורות להיות בטווח מחירים שלך.

מציע להיכנס לאוטוסנטר, הם המגרש הרשמי של חברת מאיר היבואנית ועושים דרכם הרבה טריידאינים והם מוכרים גם את המכוניות של הרץ, חלקם מצוינות עם קילמטראז נמוך, ההונדה הקודמת של אבא שלי היתה מאוטוסנטר עם 3 שנים על הכביש ו30000 ק"מ שמישהו עשה טריידאין כשקנה הונדה חדשה.

יש להם גם מכוניות מפרטי ולא רק ליסינג. כמובן שחובה לעשות בדיקה מטעמך על כל רכב שנקנה ממגרש\ מסוחר.

• תוכן חדש...