Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני גדלתי על מכוניות מתחת 10 אלף (תבדוק על מה אני נוסע עכשיו) וזה ממש לא גרוע ולדעתי אפילו משתלם

בשתי מכוניות הראשונות שאבא שלי קנה הוא נפל בפח על מכוניות זבל אבל אחרי זה הוא הכיר חבר טוב שהיה קונה ומוכר מכוניות (לא חדשות) ואותו חבר היה מבין קצת ויודע להעריך מצב (דרך אגב הוא גם היה מוכשר בלהעביר טסטים, לא פיראטי) 

וכל פעם שקנינו רכב הוא היה בא ובודק ואומר אם שווה או לא

אבא היה נוהג על אוטומטי עד לפני שלוש שנים שהיינו חייבים רכב (אחרי שלאחד אחר שלנו פרחה הנשמה) והחבר דחף לו ידני ב10 אלף

אז לעניינינו

אני הייתי ממליץ לך לחפש סקודה פאביה(עם בגאג' עומד) ידנית. לסקודה הזאת יש תוכלת חיים ארוכה, זה רכב שנוסע המון ותיקונים שותפים זולים חלפים אפשר למצוא בכל פינה במחירים סבירים בקיצור תחפש ובמחיר שלך תוכל למצוא אחד עם שנתון סביר ועם קילומטרג' סביר (או מציאה עם נמוך) שיכול לשרת אותך ולגמוע מרחקים רבים

מקווה שעזרתי, בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי העיקר נוסע
פורסם

יש היבטים של בטיחות ונוחות וכל כמה פרמטרים שלא קל למצוא ברכבים זולים.

ד"א לא נתנגד לתמונות של הג'אסטי שמופיעה לך בסמליל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עם כול הכבוד גם מוסכניק כריש לא יוכל לתת דיאגנוסטקיה מדויקת על רכב בן 20 (כזה שעולה 10 אלף) המקרה שלך הוא על בסיס ניסיון אישי בלבד שאין לו משמעות סטטיסטית.
יש רכיבים שאי אפשר לראות ו\או אי אפשר לזהות בהם בלאי למשל יש לי חבר שקנה סובארו B3 במצב טוב באזור ה100 אלף קילומטר אחרי כמה חודשים התפוצץ לו ניצור רדיאטור והלך ראש מנוע... ככול שהרכב צעיר יותר הסיכוי לתקלות כאלו פוחת.
זכורה לי גם דייהו רייסר של חבר שנקנתה ב2010 כאשר היא הייתה בת 15 הרכב היה של השכן שבקושי נסע ומטופל להפליא (יד ראשונה 70,000 ק"מ וטיפול כול שנה בחלפים מקוריים) זקן רוסי ששמר על הרכב כמו על הילד שלו.
ברגע שהיא התחילה לנסוע נסיעות יומיות גבוהות היא התחילה פשוט להתפרק (בין היתר האגזוז נפל בנסיעה 😂)

לכן אני חושב שפות"ח השרשור נמצא בכיוון הנכון כאן ספורטבק או סיד הן אחלה אופציות

• מעניין 1
פורסם

dotan123 אתה צודק לגבי מה שאמרת, ומכיון שבחיר הקצוב ניתן לרכוש פאביה חדישה אז היא גם תהיה בטיחותית ונוחה. כנראה שלא הסתכלת בפרופיל שלי אבל אני נוסע על לגאסי 99 אמינה בטירוף.  (איך ידעת שבתמונה זה ג'סטי??(את בתמונה של הג'סטי לקחתי מאיזה אתר))

אני עדיין ממליץ על פאביה היא עונה על כל הצרכים(היא לא מידי קטנה-"מיני")

בהצלחה

פורסם
לפני 3 דקות, העיקר נוסע כתב:

איך ידעת שבתמונה זה ג'סטי??

מופיע בתמונת פרופיל שלך סובארו ג'אסטי ורשמת שלפי הסמליל שלך אתה נוהג על רכבים ישנים אז הסקתי שזה הרכב שלך.

לגבי רכב משנת 99': קודם כל הסובארו שלך הנוכחית, שאם זכרוני אינו מטעה אותי שווקה עם מנוע EJ20, היא אכן רכב אמין כמו כל הסובארו מהניינטיז אבל יש פרמטרים של שני טסטים בשנה וכיו"ב שזה גם גוזל זמן ועדיין, זה רכב בן 20 פלוס.

פאביה ידנית עם מנוע 1.4 המיושן של קונצרן VAG גם יכולה להוות אופציה טובה

• רעיון טוב! 1
פורסם

בשאלה התכוונתי איך ידעת שהרכב שבתמונה הוא ג'סטי (ולא סובארו אחרת). כנראה שאתה בקי בדגמי סובארו הישנים

זה נכון שאני נוהג על רכבים של 20+ . (אני אמרתי את זה כבדרך אגב בהודעה הראשונה שכתבתי בשרשור)

פותח השרשור ביקש המלצה על אותו שלפי צרכיו צריך להיות חדיש עד 45 אלף ואני ממליץ על פאביה

בהצלחה 

פורסם

אני לא חושב שפאביה זאת המלצה טובה היא כמעט בדיוק ההפך ממה שהבחור ביקש (רכב לא אירופאי אמין ופשוט)

לפאביה יש גיר DSG יבש שידוע בעלויות טיפולים יקרות ואמינות מוטלת בספק בנוסף בתקציבו הוכ כנראה ימצא אקזמפלר עם מנוע TSI הישן (סדרת EA111) עם שרשרת הטיימינג שמצריכה צומת לב יתרה.

בנוסף החלפים והטיפולים בכלל לא זולים.

פורסם
לפני 5 שעות, העיקר נוסע כתב:

כנראה שאתה בקי בדגמי סובארו הישנים

בכל רכבי ה-80 וה-90.

לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

אני לא חושב שפאביה זאת המלצה טובה היא כמעט בדיוק ההפך ממה שהבחור ביקש (רכב לא אירופאי אמין ופשוט)

הוא התכוון לפאביה ששווקה כן בזמנו עם מנוע 1.4 מיושן ואמין של קונצרן VAG וגיר ידני. ב-45K כבר הוא לא ימצא כאלו. הן ישנות מידי. דווקא אלו היו מאוד אמינות.

• תוכן חדש...