ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכם, חמי נפטר בפתאומיות והשאיר את האלמנה עם רכב פרטי שיש צורך למכור. אין לנו שום נסיון בתחום הזה. איפה מתחילים בכלל? מה אתם אומרים? תודה!
הודעה אחרונה מאת itamar01, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 460 צפיות
שלום לכולם, אנחנו עומדים בפני התלבטות, ונשמח לשמוע חוו''ד חברי הפורום הנכבד: התקבלתי לעבודה הדורשת ממני מרחק נסיעה של 70 ק''מ ביום (מהמרכז לירושלים) שאלתי היא האם לבצע עסקת ליסינג פרטי(בתשלום חודשי קבוע) או לרכוש רכב באמצעות מימון (בתקציב של עד 50K ש''ח) מבין כי כל רכב בתקציב הנ''ל לא יעמוד על כלל הדרישות הקלאסיות של סוג שימוש כזה(נוחות, צריכת דלק, טיפולים , ובכלל גיל הרכב) לעומת ליסינג פרטי שאמנם אשלם מקדמה וכל חודש בסביבות ה1200ש''ח אבל אקבל רכב חדש הרבה יותר אשמח לשמוע מה המלצתכם
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 461 צפיות
שלום! יש למישהו אולי למכור לי מחירון של דצמבר19 או ינואר/פברואר 20? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת haichoen, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הסתכלתי לא מעט וראיתי פחות או יותר מי המתמודדות החזקות יותר, מציבושי ספייס סטאר, רנו קליאו, אבל חשבתי לשאול ולפרט את הצרכים שלי ואולי ההתאמה תעשה בצורה טובה יותר. דלק: סטודנט אז מעדיף רכב עם צריכת דלק טובה. איכות נסיעה: כן חשובה לי איכות הנסיעה אבל מצד שני אני מבין שלא אוכל לקבל תפוח במחיר של עץ... בטיחות: שהרכב כן יהיה מאובזר עם מספר מספק של כריות אוויר וכו, אני באמת באמת כבר לא יודע מה הסטנדרט, פשוט רוצה לדעת שאני בטוח בתוך הרכב. גיר: אוטומט, החברה גם תצטרך לנהוג וידני פשוט לא בא בחשבון. קילומטראג': אני הולך לעשות קו חיפה כרמיאל בערך 5 ימים בשבוע, סופשים במרכז או בטבריה אצל ההורים שלי\ של החברה, ז"א הר…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
קניית רכב יד שניה
מאת הלן- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 458 צפיות
שלום. אני כרגע נמצאת בתהליך קניית רכב עם חברת ליסינג מוכרת. לפני כחודש הגענו עם הרכב למוסך שבחרנו ומצאו כמה תקלות לא נוראיות (קוסמטי ומסנן מערכת היברידית, לא עבר תאונות), ודרשנו מהסוכנות שתטפל בתקלות הללו לפני הקניה, ושתספק לנו מסמכים של היסטוריית המוסכים שהרכב עבר (רכב משנת 2018). היום, לאחר כמעט חודש שהרכב נמצא במוסך (בעיניי לא סביר), הרכב מוכן אבל הם טוענים שלא יכולים לספק לנו מידע מהמוסכים שבהם הרכב טופל בגלל נהלים של הסוכנות. במקום זה הם שלחו לנו קובץ אקסל בו מתוארים כל הטיפולים לטענתם, שם המוסך, תאריך של הטיפול וזהו. גם אני יכלתי להמציא טופס כזה בלי בעיה. השאלה עד כמה זה בעייתי וחוקי. אשמח לתובנות
הודעה אחרונה מאת הלן, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרתכם כדי להבין סוגייה פשוטה - כמה כוכבי בטיחות יש לפז'ו 2008 חדשה. לפי אתר של EuroNCap, הרכב זכה רק ל- 4 כוכבים. https://www.euroncap.com/en/results/peugeot/2008/39125 בסוכנות בארץ טוענים שברמת גימור ACTIVE אכן 4 כוכבים, אבל לפרמיום יש 5 כוכבי בטיחות. ניסיתי למצוא הוכחה רשמית ל- 5 כוכבים ולא מצאתי. גם בסוכנות של פז'ו לא ממש יודעים להסביר מאיפה נולד כוכב נוסף (טוענים שבגלל שהוספיו מערכות בטיחות אקטוביות, אבל אין שום הוכחה לכך). אז כמה כוכבי בטיחות באמת יש לפז'ו 2008 החדשה?
הודעה אחרונה מאת Random, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש עבור אשתי רכב כנראה יד 2, היא מעדיפה רכב קטן קטגורית סופר מיני נראית מתאימה, היא נוסעת מעט לרוב בתוך העיר. חשבנו על רכב יד 2 מהשנים האחרונות. סביבות 2017. חשוב שיהיה בטיחותי, ואמין, נשמח אם יהיה מסך מולטימדיה. במבחני דרך של אתרים שונים ממליצים מאד על סיטרואן c3, אבל אנחנו קצת חוששים משעות המוסך הרבות ברכבים צרפתיים, כי היו לנו שניים במשפחה בשנים האחרונות. בין המועמדים יונדאי i20, סקודה פאביה, סיאט איביזה, יאריס, וכאמור סיטרואן מוכנים להשקיע 50 ומשהו אלף, מה דעתכם? על מה הייתם ממליצים? אישתי גם רוצה לבדוק אופציה להגדיל מעט את התקציב ולקנות רכב קצת יותר קטן כמו יונדאי i20 חדש (יד 2 0 קילומטר) מה דעתכם, על מה הייתם ממליצים? אודה לכל התי…
הודעה אחרונה מאת DSGthoughts, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 496 צפיות
מחפש עצה לקניית רכב לנהג שנוסע בדכ לבד ממוצע קמ בשנה באיזור 10 אלף נסיעות של עבודה בית הכי חשוב שיהיה רכב אמין.
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 537 צפיות
שלום לכולם, אני בחיפושים אחר רכב פנאי משפחתי ושוקל רכישה של הספורטאג' 1.6 ליטר דיזל. הבנתי שהוא משמעותית חזק מה 1.6 ליטר בנזין האטמוספרי ושהוא גם חסכוני יותר בדלק. הנסועה השנתית שלי היא בסביבות ה 18,000 קילומטר והתקציב הוא בסביבות ה 140 אלף (וגם זה בלחץ 🙄). האם התיבה הדו מצמדית היא סיבה לחשוש? מישהו התנסה עם הספורטאג' הדיזל ויכול לחוות דעה על הרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mpar, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 551 צפיות
1. מה האסטרטגיה הכי טובה כדי לשים יד על סחורה טובה (רכבים מדגם מבוקש, קילומטראג׳ לא גבוה וכדומה) ממגרשי היבואנים? האם כדאי פשוט ללכת למגרשים ולבדוק? או שאפשר להירשם לקבל טלפון כשדגם מסויים מגיע? אסטרטגיה אחרת? 2. האם כל הרכבים מפורסמים באתרים ולכן אין טעם לנסוע אם אני לא רואה אונליין רכב שמעניין אותי?
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מצאתי רכב שנראה במצב טוב בבדיקה הכל בסדר, המוכר טוען שהוא מוכר בשביל אבא שלו ולכן יש לרכב תו נכה, ועקב כך אי אפשר לעשות העברת בעלות עד שמגיעים למשרד הרישוי ומשלמים את התשלום להורדת תו נכה, אך יש לו תור למשרד הרישוי רק בעוד כמה ימים. האם זה רעיון טוב לשים לו תשלום ולקחת את הרכב ורק לאחר כמה ימים לקבל ממנו יפוי כח וללכת למשרד הרישוי? או שיש כאן משהו חשוד ועדיף שלא להיכנס או לנסות למשוך אותו עד שיגיע איתי למשרד הרישוי? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת elazar12223, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 527 צפיות
שלום הציעו לי בליסינג את ה 2008 אקטיב . אני מבין שדירוג הבטיחות נמוך יותר מרמת ה פרימיום . מה אתם חושבים על הרכב ברמת האקטיב , האם מדובר בחבילה טובה ? תודה רבה
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 527 צפיות
שלום, אני לפני קנית רכב סופר מיני בתקציב סביב 35,000 שקלים. לזוג עם מעט מסיעות בגוש דן, וכפעם בשבוע נסיעה לצפון. בנוגע לילדים- כנגיע לגשר נעבור. האופציות הראשוניות היו: 1. יאריס/ג׳אז 2011-2 2. i20 - 2013-4 3. 208 1.2 טורבו או קורסה 1.4 2015-6 (הצורה החדשה יותר). לאחר שיקולים, אני מעדיף לקחת סיכון על רכב אירופאי ולזכות באיכות נסיעה עדיפה וכך גם בטיחות, על חשבון מוניטין אמינות וצריכת דלק. אני מניח שהפז׳ו עדיפה עם מנוע וגיר מתקדמים יותר, אבל מנסיון קצר על קורסה 1.4 2013, גם בסביבה הררית , הכוח הספיק לי. כך שאת הבחירה אעשה ע״פ רכב זמין במצב ובמחיר מתאימים. אשמח לשמוע חוויות של בעלי דגמים כאלו, בעיקר על אמינות, או אם יש דברים שהפריעו לכם איתן. תודה מראש. Sent from…
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 476 צפיות
התקציב הוא כ80K מאוד גמיש. ההתלבטות אם לקנות רכב חדש /0 ק"מ או משומש שנתיים שלוש אחורה. הרכב ישמש מדי פעם גם לנסיעות של מעל שעה ולכן חייב להיות נעים לנסיעה. ראיתי פה כמה המלצות על פז'ו 208 0 ק"מ - נכנס בדיוק דגם משופר משמעותית ולכן ההנחה הגדולה. נראה שהקונצנזוס הוא שהרכב מציע לא מעט יחסית למחיר שלו כרגע ב0ק"מ (כ82K) באתר של פז'ו הוא נמכר ב88.5k כולל צבע מטאלי ורישיון. נראה שזו עסקה הרבה יותר טובה מ0 ק"מ ב82k (?) גם מבחינת תנאי מימון כמובן. בנוסף, האם לרכב יהיה שוק/ירידת ערך סבירה יחסית לקוראניות/יפניות כעבור 3-4 שנים? נראה שיש עליית מדרגה בשנתון האחרון בכל מה שקשור לאבזור. בעיקר תיקון סטייה אקטיבי וקרוז קונטרול דינמי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 447 צפיות
אחרי 4 שנים וחצי מעוניין לעשות עסקה הוגנת על מרצדס סדרת E שנים 2018-2020 או סדרת S שנים 2016-2017. בחברה קיבלתי 15% על חדש אך ללא טרייד. לא מצליח לקבל מהם עסקה שווה. יש המלצות על גורם אמין עם רכבים טובים ומחיר שווה? אפשרי קניה במזומן או עם טרייד הקאדילק יד ראשונה ללא תאונות כחדשה.
הודעה אחרונה מאת asherya, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 581 צפיות
אני צריך להחור בליסינג בין שתי המכוניות הנ״ל מה הייתם לוקחים ולמה?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 577 צפיות
שלום לכולם , אודה לחוות דעת מקצועית על ניסן מיקרה 2014 ,מה החסרונות של הרכב ?במידה ויש ?
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם מוצעים לי מהעבודה כמה רכבים. אני מתלבט ביניהן ואשמח לעזרה ודעה. הצרכים שלי הם מקום לחמישה אנשים בנוחות לנסיעות ארוכות עם בגאז' גדול. הרכבים שמוצעים לי הם: קיה סלטוס EX קיה אקסיד LX סיאט אטקה style פיג'ו 2008 active יונדאי איוניק supreme מיצובישי אקליפס קרוס intense מיצובישי asx ו intense כל הרכבים באותו מחיר למעט האיוניק שעולה 500 לחודש פחות וה2008 שעולה 300 שקל לחודש פחות צריכת הדלק ממש לא חשובה כי יש דלקן וכל מחירי ביטוח וטיפולים כלולים ככה שההתלבטות היא רק איזה רכב נטו. תודה לעוזרים 🙂
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. אשמח לחוות דעת על טויוטה ספייס ורסו 2015 כרכב משפחתי. במבט ראון הוא נראה קצת קטן , אבל הוא נראה מרווח למדי מקדימה. כנ"ל התא מטען. אשמח גם לדעת מה המשמעות של ה'ספייס' - האם מדובר על דגם מיוחד? בנוסף , אם מישה יודע מה המחירון של הרכב , בקילומטראז של 46k יד פרטית (האפליקציה של לוי יצחק לא עולה לי ... )
הודעה אחרונה מאת eliordadon, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי מעוניין לרכוש מיצובישי לנסר 2011 מנוע 1600 117 כוחות סוס. הרכב נסע רק 80,000 ק״מ. איך הרכב כרכב ראשון לנהג חדש?? מה החוות דעת עליו? מבחינת אמינות הבנתי שאין תקלות והבנתי שהצריכת דלק קצת גבוהה. השאלה היא האם זה נורא קריטי או דומה למאזדה 3? בגדול למי היה את הרכב ומה הדעה שלכם לגביו?? שווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 535 צפיות
שלום רב, ברצוני לקנות רכב, מתלבט בין מספר דגמים שאני אוהב (מודע לכך שמסגמנטים שונים..) פרמטרים: 90% ממזמן מקסימום 2 אנשים ברכב (חצי מהזמן אפילו רק אחד). נסועה - 15000 ק"מ בשנה, 60% בינעירוני. גיר ידני בלבד! תקציב 30000 ש"ח. חשוב לי: 1. מודל מתקדם ככל הניתן. 2. חיסכון בדלק ובאחזקה. 3. אמינות. (יש צרפתיות כאן, ברור שזה רק בגלל גיר ידני..) 4. נוחות נסיעה. ההתלבטות בין מספר דגמים: כולם גיר ידני כאמור. 1. רנו מגאן קופה (חלום ישן.) מודל 2014. 2. רנו קפצ'ור מודל 2014. 3. פיג'ו 2008 מודל 2015, רמת גימור אקטיב בלבד. 4. דאצ'יה סנדרו סטפוואי מודל 2015-2016. 5. ניסן קשקאי …
הודעה אחרונה מאת אבי זיו, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 780 צפיות
אני רוצה לקנות רכב כנראה מודל 2018 (לא סגור איזה לחלוטין אבל כנראה קיה נירו אז אני אתייחס כאילו מדובר ספציפית בו בשביל השאלה), ורוב הרכבים שהסתכלתי עליהם עולים באיזור ה-90K. לעומת זאת, יש את האופציה לליסינג של רכב חדש ולשלם נגיד 1000 שקל לחודש למשך 4 שנים כלומר 48000 שקלים. אם אני אקנה ואז עוד 4 שנים ב-2024 אני אמכור את הרכב, שכאמור הוא מודל 2018, כמה כבר אני אקבל עליו? אני מניח שעד אז המחיר שלו כל כך ירד שאני בטח אקבל בקושי 30000 עליו ואז יצא שהוצאתי בסך הכל 60K (תשעים מינוס השלושים של המכירה) לעומת זה שהייתי יכול להוציא רק 48K וגם עם רכב חדש ולא 2018. האם אני טועה איפשהו בניתוח?
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 548 צפיות
אשמח לחוות דעת על הבדיקה . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Isaac Razabi, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 594 צפיות
שלום למומחים. אני חדש בפורום.רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת רכב 7 מקומות אני מוגבל בתקציב עד בערך 45k איזה רכב אפשר לקנות בסכום הזה. (לא מעוניין במזדה 5). ראיתי מיצובישי אאוטלנדר שנת 2011 יד ראשונה עם 250 אלף קילומטר היא נראית מאוד שמורה ב 45k. (ניתן ללחוץ עוד). או מיצובישי גרנדיס 2009 יד 3 עם 160 אלף קילומטר ב 38k. או אורלנדו דיזל 2014 או 2015 עם ממוצע של140 אלף קילומטר? . אני מבין שבכל אחת מהאפשרויות יש בעיה השאלה היא איזה בעיה הכי פחות משמעותית תודה רבה מראש על כל תשובה.🙏🏼
הודעה אחרונה מאת שלומי מור, -
שלום, המשפחה מתרחבת ויש צורך ברכב מודרני שאפשר לשנע בו בנוחות ילדים + ערכת אביזרים כוללת, כלומר עגלות, טיולונים, אופניים, מזוודות, תיקים ושאר החפצים הנלווים בלי להרגיש שכל נסיעה היא כמו מעבר דירה. הדרישות העיקריות הן: 1. אמינות, 2. אוטומטי 3. פרקטיות, 4. בטיחות, 5. ביצועים סבירים, 5. לא מיניוואן כי אני מוכן לעשות הכל עבור המשפחה אבל יש גבול. הרכב ישמש את אשתי בעיקר לנסיעות עירוניות ובסופי שבוע לנסיעות מהמרכז לצפון ולי-ם. המתמודדות שאני מכיר ונכנסות בתקציב: 1. רנו מגאן אסטייט אפשר למצוא עד שנתון 2015, מנוע דיזל חזק וחסכוני, הרבה מקום, בטיחות מצויינת. אבל לא ברור כמה אמין הגיר הרובוטי. יש גם 1.2 טורבו, איך הוא מבחינת אמינות וביצועים? 2. קיאה סיד …
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 764 צפיות
נגיד יש לכם 100 אלף ש"ח. איזה רכב אפשר לקנות במחיר הזה? דרישות: מעל 250 כ"ס, אמינות, 2 או 4 מקומות, נסיעה נעימה ושקטה כמה שאפשר. מה אומרים? אפשר את כל החבילה באוטו אחד?
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולם, אני כרגע נוסע עם יונדאי I20 משנת 2010, לרכב יש כמה מכות פח ו175K, אני רוצה להעיף אותו ולהביא לי רכב מחודש יותר. התקציב שלי לאחר מכירת היונדאי יהיה בין 20 ל25K. אשמח לדעתכם מה כדאי לי לקחת לפי הפרמטרים הבאים: 1.רוב הנסיעות הם בתוך העיר ופעמיים שלושה בשנה נסיעה של 60KM לים המלח. 2.מחפש רכב קצת יותר גדול מהI20 מבחינת מקום לנוסעים. 3.רכב שלא רואה את המוסך הרבה עקב תקלות ידועות ושהחלקים לא יהיה קשים להשגה או יקרים. 4.בI20 הצמיגים ברכב דקים וגורמים לחווית נסיעה נוראית, להורים שלי יש C3 והצמיגים רכבים מרגישים את הכביש יותר טוב, אשמח לרכב עם צמיגים כאלה אם קיים לפי הפרמטרים בתקציב. …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ותודה מראש למגיבים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להיסגר על שני דגמים, כדי שאלך לצוד במגרשים עסקה טובה. -משפחה עם שני ילדים (בוסטר ומושב בטיחות רחב). -סביב ה110,000 ש"ח. -רק אוטומט. -רכב לפחות ל5 שנים קדימה, לא נוטים להחליף רכב אלא אם צריך. -במהלך השבוע אשתי עם הרכב (עובדת ועם הילדים), בסופשים מטיילים יחד. -רוצים רכב מרווח שמאפשר לאשתי לעבור לשבת מאחור עם הילדים, תא מטען גדול יחסית. -רכב בטיחותי ואמין. -לא עגלה, שיהיה כיף לנהוג ונעים למראה מבחוץ. **הרכבים שמשכו לי את העין - אאוטלנדר/ספורטאג'/אטקה/טיגואן/פורסטר/קשקאי** שוב המון תודה למייעצים, בן.
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 465 צפיות
היי אני חדש כאן בפורום. אחותי ואני מחפשים לקנות רכב שיהיה הרכב הראשון במשפחה. היחידים שינהגו הם אחותי ואני, שנינו נהגים חדשים והיא בנוסף גם נהגת צעירה (עם ותק של שנה). הרכב מיועד עבור נסיעות בתוך גוש דן למקומות העבודה ועבור סידורים (קניות מהסופר להורים וכו') ויהיה לו תו נכה של אבא שלי. התקציב שאנחנו רוצים להעמיד הוא 50,000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. עד כאן ראינו פיג'ו 208 יד 2 שנת 2017 עם קילומטראז' של 27 אלף ק"מ במחיר של 53,000 ש"ח (אבל עם מכה מתחת לדלת שהמוכר מתקשה להסביר) וניסאן ג'וק יד 2 שנת 2012 עם קילומטראז' של 80 אלף ק"מ במחיר של 42,000 ש"ח (עם קרע בריפוד בכיסא הנהג). הבעיה שאין לנו בכלל מושג מה עדיף לנו מבחי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
בדיקת קניה
מאת שרון רפאל- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 477 צפיות
שלום , יש כאן מישהו שמבין בטופס בדיקת רכב?
הודעה אחרונה מאת dorban3,