ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,620 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 772 צפיות
אהלן אני לאחרונה מתלבט בין 3 דגמים לרכוש ביד 2: 1.רנו פלואנס דיזל 2015/16 2.רנו גרנד קופה דיזל 2017 3.פ'גו 208 2015-2016 1.2T אוטומטית עם התיבה היפנית. אני נוסע באזור ה30,000 ק"מ בממוצע בשנה, בעיקר בכבישים בין עירוניים. חשובה לי נוחות הנסיעה וב3 שנים האחרונות נסעתי בסקודה ראפיד 1.4T מליסינג. מה המלצתכם מאופציות אלו? ושאלה יותר ספציפית, אני מודע שיש בעיות גיר ברכבים אלו. האם יש מישהו בפורום עם הרכבים הנ"ל שיכול לאמת כמה הבעיה גרועה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 505 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין בלרכוש לעצמי רכב. רק אציין כמה דברים, לא יודע אם כל כך רלוונטים פשוט נטו מהסיבה שתדעו איפה אני ״עומד״ מבחינת עולם הרכב ומה הניסיון שיש לי ובהתאם לכך אקבל הסברים והמלצות על מה לתייחס ברכישה. -זו פעם ראשונה שאני רוכש רכב אבל ברשותי אבל כן יצא לי לתחזק רכב (רכב שלי אך לא אני קניתי). -הדברים שיצא לי ללמוד בשנתיים עקב תקלות וטיפולים שעשיתי לרכב: טיפולים (פילטר אוויר ושמן, שמן), החלפת פלגים, החלפת קויל, החלפת ברקסים, ניקוי ראש מנוע, החלפת מצבר, החלפת צמיגים ואיזון, טיפול טיימינג, כיוון פרונט. אלה הדברים שלמדתי בשנתיים האחרונות. אחרי שפרסתי בפניכם את הידע שלי ואת הניסיון הבסיס אשמח לקבל ממכם המלצות למה להתייחס ברכישה איך להינמ…
הודעה אחרונה מאת ohad shimoni, -
היי, מאוד אוהב את הצורה של הוולוו, וראיתי שאפשר להשיג יד שנייה 2015 סביב 80-90 אלף. האם משתלם או שזה רכב שאי אפשר למכור ויקר מאוד לאחזקה? תודה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 603 צפיות
שלום לכולם, היונדאי i10 שלי כבר בת כמה שנים וכרגע יש לי הזדמנות טובה לשדרג. מחפש מכונית בקטגוריית מיני או סופר מיני (עדיף). תקציב עד 90K ש"ח, רצוי מאוד גיר ידני, מחיפוש שערכתי גם נראה שהאופציות האוטומטיות יקרות משמעותית. פוסל על הסף מכוניות שנדרשות להתקנת מובילאיי. כעקרון את רוב הנסיעות אני עושה לבד כך שאני יכול להתסדר עם מיני, אבל מצד שני יש את הרצון להשתדרג, ואולי שיפור מסוים בנוחות, מה שמטה אותי לכיוון סופר מיני. ברוב הימים נוסע מהקריות לחיפה ובחזרה. בינתיים החיפוש העלה 2 אופציות שנראות טובות: 1. יונדאי i10 חדשה. 2. רנו קליאו. ראיתי שגם סיאט איביזה וסקודה פאביה נכנסות בתקציב, אבל הרו…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 773 צפיות
שלום, מתעניין ברכב המוצע למכירה בסוכנות Buy & Drive. אשמח לקבל חוות דעת על הסוכנות ממי שהתנסה ברכישת רכב אצלם - אמינות, שירות וכיו"ב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת גלבר, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 462 צפיות
מה עדיף פריוס או אינסייט ומה עדיף אינסייט או סיוויק? מבחינת חסכון ואמינות
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 505 צפיות
בוקר טוב לכולם , רציתי להתייעץ לגבי מאזדה 6 2008 ( צורה חדשה ) איך הרכב והאם יש לו מחלות מיוחדות שצריך לשים עליהן דגש ? כשאני הולך לקנות .
הודעה אחרונה מאת שרון רפאל, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 612 צפיות
אני די חדש בעולם הרכבים וככל שאני קורא כאן באתר ובפורום אני מגלה שאני לא יודע כלום. אני רווק לא יודע אם לקחת רכב רציני משפחתי או סופר מיני באמת שלא יודע ,רוצה רכב טוב וכיפי רק, אמין כמה שניתן צריכת דלק בינונית לפחות הרכב ייסע בערך 15K בשנה בתקציב הזה שיהיה: כיפי לנהיגה לא רועש ולא חלש. שיחזיק עם טיפול נכון לפחות 3-4 שנים. אני מבולבל לגמריי אשמח שתעזרו לי על מה ללכת ומה לבדוק. תודה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
העליתי בעבר הודעה בנושא, ו... לא כ"כ קיבלתי מענה אז ככה, לפני שבועיים וחצי ריסקתי את האוטו (גולף טרנדליין 2006, 164K) בגדר בטיחות. לנהג שלום, הרכב טוטאל לוס. למזלי היה לי מקיף (עובדי מדינה...) ואני אמור לקבל כ - 12,500 שח על האוטו ויש לי כ - 3000 שח בערך להוסיף. משיטוט יסודי ביד 2 בשבועיים האחרונים הגעתי למסקנה שממש בא לי פולקסווגן ג'טה. הלכתי לראות אחת (2008, קומפורטליין, מנוע 2.0 136K) אך בבדיקה (ששילמתי אני!) יצאו כמה תקלות שחלקם משמעותיות וירדתי ממנה. כעת מתפרסמות עוד כמה ג'טות בתקציב שלי אך רק דגם טרנדליין 1.6 באיזור ה160-170K. אשמח לשמוע את דעתכם על הג'טה וכן המלצות לרכב דומה בתקציב שלי אציין שאני נוסע בעיקר בעיר כ 750 קמ ב…
הודעה אחרונה מאת benimeni, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 804 צפיות
היי חברים אני מקווה שזה המקום המתאים. אני מנסה כבר כשבועיים למצוא סוכנות שמוכרת 0 ק"מ של סטוניק 1.4 ולא מצליח למצוא אחת כזאת. בסוכנות קיה נגמר המלאי לדגם האורבן. האם יש פה מישהו במקרה שמכיר ליסינג שמוכר 0 ק"מ של סטוניק 1.4?? תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת talFamilyGuy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 554 צפיות
מה אתם אומרים כדאי לקנות סובארו B3 מונעת גפ"ם שנת 2008 עם 240000 ק"מ?
הודעה אחרונה מאת נהג שלא ממש יודע, -
קרוסאובר/SUV
מאת Omm- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 614 צפיות
שלום, לאשתי החליפו רכב מהעבודה לרכב קטן והחלטנו שזה הזמן להתפנק ולרכוש רכב קצת יותר מפנק שיהיה לי. אנחנו משפחה בת 5 נפשות וכלבה ושניים מהילדים עדיין בכסאות.. מחפש רכבים 2017-2018 בתקציב של עד 120k. הגברים החשובים לי הם מרחב פנימי ותא מטען גדולים, בטיחותי וחסכוני בדלק מכיוון שיש לי המון נסיעות מהעבודה- לפחות 2-3 בשבוע באיזור 100 קילומטר ואם כבר אני חופר אז עוד 2 שאלות : האם משתלם לקחת דיזל? מה הבדלים בעלויות שוטפות? האם משתלם היום לעשות מערכת גז? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
יש להם 7 שנים אחריות ב4 שנים אחריות חלקים שיש על גיר ומנוע, זה מוגבל לתקלות מסוימות? או כל תקלה שקשורה לאחד הרכיבים האלה תתוקן בחינם במסגרת האחריות בשביל לשמור על אחריות חייב לטפל במורשה או רק בחלקים מקוריים? והאם אם אני קונה אותו כרכב משומש עדיין יש לי אחריות?
הודעה אחרונה מאת Yuvalino, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 848 צפיות
היי, קניתי שברולט ספארק מהחברה, ובחרתי את דגם הLT+ כרגע יש לי אפשרות להוסיף קצת וללכת על דגם הפרימייר המשודרג יותר, הכולל ריפודי עור ועוד תוספות. מתלבטת ממש לגבי ריפודי העור. למישהו יש ניסיון ויוכל להגיד לי איך זה בקיץ? אני גם רוצה רכב בצבע שחור, וביחד עם ריפודי עור נראה לי שתהיה בפנים סאונה. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 527 צפיות
שלום הלך המנוע ליונדאי אי10 2010 אוטומטית בגלל משאבת מים שהתפוצצה ולא שמו לב לזה בזמן הרכב עשה 200 אלף ק״מ צריכים רכב לשנתיים הבאות לפחות לנסועה של כ 30-40 אלף ק״מ בשנה, עיקר הדרישות אמין, חסכון בדלק וטיפולים לא יקרים קיבלנו הצעת מחיר להחלפת המנוע ליונדאי 5,200 ש״ח כולל מע״מ מה כדאי מבחינה כלכלית: 1.לבצע החלפת מנוע ב5,200 ש״ח בתקווה שהרכב ישרת אותנו לפחות עוד כ100 אלף ק״מ בשנתיים- שלוש הבאות? 2. להיפטר מהיונדאי ולקנות רכב עד 20,000 ש״ח מיד 2 שישרת אותנו לתקופה של שנתיים לפחות? חשבנו על סיוויק בגלל האמינות אבל רובן ביד 2 עם ק״מ גבוהה וכשמדברים עם הבעלים שומעים כל מיני סיפורים הזויים של תאונות, …
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 581 צפיות
בוקר טוב, בהמשך לסאגת קבלת רכב מהעבודה ומכירת ה- 307 סטיישן שלי שפירסמתי כאן באתר, אני מבקש לדעת מה כדאי ועדיף לי לבקש מהעבודה מבין שני הרכבים שרשמתי בכותרת. אני יודע שלשניהם יש דגמי סטיישן כי ראיתי בכבישים, אף פעם לא שמתי לב לדגם הספציפי אז אני לא יודע לציין אותם. מבחינת מקום העבודה - "מה שתירצה - תקבל". טרם דיברתי איתם על זה אבל זה מה שנאמר לי והבחירה בהחלט בידי. אני מעונין להישאר במשבצת הסטיישן האוטומטי. אם יש דגמים גבוהים יותר מה- 307 הנוכחי שלי - עדיף. אני פשוט לא מכיר. מקום העבודה ישתתף בחצי מעלות שווי הרכב, ורציתי לדעת מי מבין השניים עדיף, כאוטו, ואצל מי אשלם יותר והאם זה יהיה משמעותי. אם יש לדעתכם סטיישנים אחרים שכדאי לי לבדוק - אשמח לשמוע. תודה ו…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 523 צפיות
מה ההסבר לכך שרכבים עם אותו מנוע אך דרגת זהום האויר שונה , מה משפיע מלבד המנוע על הזהום אויר . אני מסתכל על 3008 דרגה 9 , 2008 דרגה 6 , c3 דרגה 6 , אופל גרינלנד 14 . תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 499 צפיות
מתלבט על רכישה של פורד מונדאו 2010, 2300 סמ"ק, דגם Trend. המחיר המבוקש הוא 20K. הרכב עם 150K קילומטר. אופציה נוספת שראיתי היא אותו רכב אבל משנת 2012, 2000 סמ"ק. עליו רוצים 18K וגם לו יש 150K קילומטר. (הבנתי שהדגם של ה-2000 סמ"ק עם 200 כ"ס קצת פחות מומלץ). נניח שהצריכת דלק לא תשבור אותי. חשוב לי נושא האמינות, ורכב גדול ומרווח זה בונוס משמעותי מבחינתי. שווה להסתכל על הרכבים האלה? האם יש להם בעיות ידועות שמהן כדאי להיזהר? האם הקילומטראז' צפוי להיות בעיה גדולה לדעתכם? שווה להוסיף שאני לא מבין הרבה ברכבים ולכן היכולת שלי לבחון את הפרט הסצפציפי בעצמי היא אפסית. תודה לעוזרים! עריכה: אני נהג מאוד רגוע ואפילו די איטי, אז ש…
הודעה אחרונה מאת aviadsar, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 712 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ מהקהילה הטובה פה בפורום בכדי לקנות רכב חדש ומפנק לאבאלה. דרישות מפתח - - רכב מפנק סטייל מנהלים \ ספורט-אלגנט. - רכב שיוכל לאכלס משפחה של 5 נפשות. - התנהגות כביש איכותית. - בטיחות !!!. - איכות בניה וחומרים. - צריכת דלק שפויה (1/10 יכול להיות על גבול השפוי). - צפי נסיעה של 10-15 אלף ק"מ בשנה. - אופי השימוש הוא נסיעות רגועות ומטונות (70% כבישים מהירים \ 30% שימוש עירוני) - טיולי שישי בכבישים מעניינים הם לא מילה גסה. 🙃 - שנתון מינימאלי 2012. להלן רשימת פייבוריטיות שנלקחו בחשבון - - במוו סדרה 3 שנים 2012 - 2014 דגמים - 318, 320, 316 (מאוד מתלבט בין הדגמים השונים ורמות הגימ…
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 836 צפיות
חבר שלח לי שאלה האם חמור ? יש משמעות ? הרכב עבר תאונה ?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 527 צפיות
מה עדיף התקציב שלי הוא באזור ה20k האם עדיף לי הונדה אינסייט עם 170 אלף ק"מ שהבטריה שלו יותר אמינה לרכב עם הרבה ק"מ אבל פחות חסכונית מההברדיות או שעדיף טיוטה פריוס 170 אלף ק"מ שזה רכב מאד חסכוני אבל מתחיל לקחת סיכון בכזה כמות של ק"מ שהבטריה תלך מתי שהוא מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת רוניb, -
סופר מיני מומלצת
מאת הלן-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 744 צפיות
לילה טוב לכולם מחר הולכים לבחור רכב, אנחנו בכוון של טויוטה יאריס ההיברידית בגלל החסכון בדלק. יש לכם תובנות על רכב סופר מיני טוב יותר? אשמח להמלצות😊
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי היום סיבוב בהרבה חברות טרייד אין עם רשימה של כמה רכבים שהייתה לי ומההיצע נותרתי רק עם בחירה בין שני רכבים: קיה נירו 2018 לבין אופל קרוסלנד 2018 הצרכים שלי הם נסיעות בעיקר עירוניות (כאן ההיברידי של הנירו טוב), אבל מועטות (וכאן פחות טוב ההיברידי). מבחינת מערכות בטיחות הנירו קצת טוב יותר בזה שיש לו מערכת סטייה מנתיב עם היגוי אקטיבי בעוד שלאופל יש סטייה מנתיב עם התרעה בלבד. מבחינת הצעות המחיר, קיבלתי הצעה לנירו עם 58000 קילומטרים במחיר של 92000 שקל. לאופל קיבלתי הצעה לרכב של רק 12000 קילומטרים במחיר של 78000 שקלים. מה לדעתכם כדאי לעשות?
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם - שמי רמי גר במזכרת בתיה ,ורציתי להזהיר את הקונים ולפקוח את עינכם לפני קניית משאית בכל חברה בטרייד אין .וכמו שנאמר לקיים את מצוות "בפני עיוור לא תשים מכשול" החודש (אוקטו' 2020) החלטתי שאני קונה משאית ,לאחר שנים שהייתי שכיר ,והחלטתי פשוט להיות עצמאי , הבנתי שמימון ישיר נותנים לי 80% בערך מהקנייה, ושאר הכסף אני צריך להביא,עד כאן הכול טוב, חיפשתי משאית רק ממגרשים מכיוון שמימון ישיר עובדים רק איתם ולא עם מוכרים פרטיים (מצריך בדיקה גם כאן בנושא), עברתי כל מיני מגרשים שהיו לי נראים פירטים ,כלומר ממוקמים כמו בסטה של אבטיחים בכל מיני מגרשי כורכר,והאמת לא היה נראה לי לק נות לכאורה ברחוב (כאן טעיתי במחשבה) , חבר שלי בשם שמעון פדידה היקר אמר לי תלך לטרייד א…
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
סיטרואן ג'מפי
מאת אורןאאא- 9 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
הי,מחפש רכב עם לפחות 7 מקומות ובגאז' גדול.המליצו לי על הג'מפי. איך האמינות והעלות טיפולים שלו? ג'מפי ישן מאוד (2000-2001..) צפוי לצרות יקרות? יש המלצות על רכבים נוספים שיכולים לעמוד בדרישות? משתדל לא לעבור את ה-30,0000 ש"ח (יודע שיכול לשדרג את השנה של הג'מפי לדוגמא האם זה משמעותי? תודה
הודעה אחרונה מאת ארז אברהם, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 500 צפיות
תודה להנהלה ולחברי הפורום, על האפשרות להתייעץ עם מקצוענים! ברשותי סיטרואן c4 פיקאסו, 2017, מקווה למכור אותו בסביבות 60 (בדגש על 'מקווה'). רציתי רכב 8 מקומות, וגם גדול יותר לעבודה (אני עצמאי בתחום חימום תת-רצפתי). יש לי כרגע אפשרות לקנות פג'ו פרטנר מחבר, שטיפל בה במסירות, והוא לוקח אחריות מלאה, שאם לא אהיה מרוצה, הוא מחזיר את הכסף. בנוסף, הוא יעזור לי עם הטיפולים התקופתיים (הוא כבר התמקצע ברכב הזה) - שנת 2010, ב10,000 ש''ח. הפרטנר חסכוני יותר מהc4 (אני משלם 1800 ש''ח לדלק בחודש), אבל פחות נוח! מה לעשות?! עבור שימוש פרטי (נסיעות בסופי שבוע) חשבתי לקנות שברולט טראוורס, בסביבות 2010, מוצעים בערך ב50,000. 1.…
הודעה אחרונה מאת dli, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
יש לי רשימה של רכבים שהם פוטנציאליים בשבילי לרכישה. האם אתם יודעים על איזשהם תקלות או סיבה כלשהי להימנע מהן? בפוסט אחר היה פירוט על הגיר הרובוטי שעליו אין צורך להרחיב עוד (ברכבים 5,6,8), אבל אני לא יודע אם יש עוד דברים ברכבים אחרים שכדאי לשים לב אליהם. אלה הרכבים שמסודרים לפי סדר העדיפות שהבאתי לגבי איזה הייתי הכי מעוניין לרכוש: 1) אופל גרנדלנד X 2018 Enjoy 2) פג'ו 308 2019 1.2 Premium 3) פג'ו 3008 2018 1.2 Premium 4) קיה נירו 2018 EX 5) סיאט אטקה 2019 1.5 Style 6) יונדאי I30 2018 1.4 Premium 7) אופל קרוסלנד X 2018 Enjoy 8 ) סיאט ארונה 2018 1.0 FR 9) סוזוקי קרוסאובר 2019 1.4 GLX
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 680 צפיות
שלום,אני ואשתי מחפשים לרכוש רכב, מכיוון שיש רצון לישיבה יותר גבוהה, מצאנו את המועמדים הבאים: - פיז׳ו 2008, 2016-2018 - סובארו XV, שנת 2017 - סוזוקי קרוסאובר, 2017 - רנו קפצ׳ור 2017 האם יש בעיה באחד מהדגמים האלו ששווה לשקול לפני קניה? ובאופן כללי, מה יותר מומלץ? (אחד השיקולים העיקריים הוא צריכת דלק)
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם, אבא מחפש להחליף את הרכב והוא נדלק ממש על הפוקוס החדשה. המועמדות העיקריות כרגע הן הבנזין והדיזל ברמות הגימור אשר צוינו בכותרת: בנזין: https://motodeal.co.il/deals/פורד-פוקוס-activ-x-אוטומט/ דיזל: https://motodeal.co.il/deals/פורד-פוקוס-2020-1-5t-diesel_titanium-אוטומט-העתק/ התקציב הוא 120~ עם אפשרות מתיחה למשהו שווה ממש. הדרישות שלו הם רכב נוח, מרווח מקדימה (לא יהיו נוסעים מאחור כלל - לכן אני גם ממליץ לו לבחון את הקורסה החדשה, האם המחירים שמפורסמים סופיים? ניתן למיקוח?) ושיהיה אמין עד כמה שאפשר. הרכב עתיד לנסוע כ- 10KKM בשנה, זה נשמע לא הגיוני לרכוש דיזל עבור נסועה כזו, אבל בהפרש כזה קטן למה לא בעצם? …
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 522 צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי בערך שנת 2017 עד 90K. עדיפות לג'יפון. שיהיה מרווח לשלושה ילדים(ללא כסאות). כמות נסיעה שנתית ממוצעת אבל רק מחוץ לעיר בכבישים מהירים. לא נוסע בתוך העיר. משהו יחסית חסכוני שלא שותה דלק. יש חיה כזאת ? תודה
הודעה אחרונה מאת markb205,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 838 אורחים (הצג רשימה מלאה)