-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
- התחברו כאן
- או
- הרשמה
-
תכנים דומים
-
מאת Dido
היי,
אשמח להמלצה לרכב עד 120K.
מעבר למסגרת לתקציב, חשוב שהרכב יהיה עם מרחב פנימי גדול( 3 כסאות בטיחות), תא מטען ומושב אחורי.
עדיפות לרכבים עם מערכות בטיחות מקוריות( רכב אחרון יונדאי איוניק 2019)
כמובן נשמח לרכב אמין, חסכוני בדלק ועם ביצועים סבירים.
אין צורך מיוחד ב 4*4.
רשימת המומלצים עד כה.
1. טויוטה ראב 4 היברידית
2. מאזדה cx5
3. סובארו פורסטר
4. ניסאן אקס טרייל
בהתאם לתקציב כנראה מדובר על שנתונים 2016-17.
-
מאת שאלה לי אליכם
איך הפולקסווגן אפ, סקודה סיטיגו וסיאט מי? בגירסה הרובוטית, כדאי? הגיר מתפקד בסדר? והבנתי שאין להן שוק, האם זה מעיד על משהו?
-
מאת new_driver17
היי, בן 17 עם רישיון ידני טרי (במרץ ייגמר מלווה יום).
רוצה לקנות רכב משומש, ואשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות:
מה לשאול בטלפון? איזה תשובות רצויות? מה לשאול שבא לראות את הרכב? איזה תשובות רצויות? מה לבדוק בעצמי ברכב? איזה מסמכים לבקש לראות? מה לחפש בהם?
בנוסף, אני מתלבט בין ידני לאוטומט. למדתי נהיגה על ידני בעיר ואהבתי. כרגע נוהג על אוטומט של אבא- סה"כ נחמד.
אשמח לשמוע מה לדעתכם היתרונות וחסרונות של אוטומט ושל ידני.
מנקודת הראייה שלי:
ידני-
(+) חסכוני בעלויות (מחיר, צריכת דלק, טיפולים, הברקסים פחות נשחקים בזכות האטה בעזרת המנוע), בטיחותי (סיכוי נמוך לאובדן בלמים עקב חימום יתר - עקב האטה בעזרת המנוע השימוש מתון יותר בבלמים וביום חם זה מה שיכול לעשות את ההבדל), מאלץ להתמקד 100% בנהיגה (שזה טוב).
(-) מעצבן בפקקים
אוטומט-
(+) פשוט, דורש פחות ריכוז
(-) יקר יחסית, פחות בטיחותי מידני, מהירות הנסיעה בממוצע גבוהה יותר באוטומט (בידני לא תעביר הילוך על כל שטות => נהיגה במהירות מתונה יותר).
מאפיינים רלוונטיים:
תקציב: עד 30,000 ש"ח.
סוג: מיני (קיה פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק וכו'...)
שימושים: נהיגה בעיר בעיקר, בתדירות יומית.
רצוי: חסכוני בדלק, בטיחותי, אסתטי (חוץ ופנים), נוח לנהיגה, נסיעה חלקה.
אשמח לתשובות לשאלות שלי, ייעוץ להתלבטות בין ידני לאוטומט, ולהצעות דגמים שתואמים את המאפיינים שציינתי.
כל מידע רלוונטי נוסף, טיפ נוסף יתקבלו בברכה 🙂
-
מאת אלונהמ
אחרי בדיקה במוסך הרכב יצא תקין, לאחר בדיקה במרכז הסליקה של חברות הביטוח נראה שהרכב עבר תאונה, אחרי שהצגנו לנציג במוסך הוא ישר לקח דף חדש והוסיף את הסעיפים הנוספים. לפי הסליקה רשום שבעל הפוליסה קיבל 60 אלף על הרכב ומצויין 0 בירידת ערך.
רוצים 67 והמחירון 64 משוכלל, מה דעתכם לקנות או לברוח? והאם ייתכן שיש ירידת ערך אך זה לא מוצג לא לבעל הפוליסה דרך המרכז לסליקה לחברות הביטוח?
-
מאת JACOBB11
מחפש רכב בתקציב 30-40K ראיתי כמה דברים שיכולים להתאים לי ביד 2
יש פה מישהו שיכול לעזור בתשאול המוכרים וליווי הרכישה בתשלום כמובן ? (לא חייב לרדת לשטח)
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 1 תגובות
- 32 צפיות
-
ייעוץ ברכישת רכב: @אני מתחיל להינעל על הרכב" סובארו XV מנוע 1.6 גירסת eyesight
מאת aviv11980, בתוך ייעוץ ברכישת רכב
- 5 תגובות
- 223 צפיות
-
- 7 תגובות
- 217 צפיות
-
- 240 תגובות
- 10,231 צפיות
-
- 135 תגובות
- 3,892 צפיות
-
- 14 תגובות
- 349 צפיות
-
- 0 תגובות
- 16 צפיות
-
- 25 תגובות
- 2,507 צפיות
-
- 1 תגובות
- 25 צפיות
-
- 12 תגובות
- 296 צפיות
-
- 5 תגובות
- 239 צפיות
-
- 10 תגובות
- 276 צפיות
-
- 4 תגובות
- 131 צפיות
-
- 0 תגובות
- 16 צפיות
-
- 30 תגובות
- 2,246 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.