Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,
בהמשך לסאגת קבלת רכב מהעבודה ומכירת ה- 307 סטיישן שלי שפירסמתי כאן באתר, אני מבקש לדעת מה כדאי ועדיף לי לבקש מהעבודה מבין שני הרכבים שרשמתי בכותרת.
אני יודע שלשניהם יש דגמי סטיישן כי ראיתי בכבישים, אף פעם לא שמתי לב לדגם הספציפי אז אני לא יודע לציין אותם.

מבחינת מקום העבודה - "מה שתירצה - תקבל". טרם דיברתי איתם על זה אבל זה מה שנאמר לי והבחירה בהחלט בידי.
אני מעונין להישאר במשבצת הסטיישן האוטומטי. אם יש דגמים גבוהים יותר מה- 307 הנוכחי שלי - עדיף. אני פשוט לא מכיר.
מקום העבודה ישתתף בחצי מעלות שווי הרכב, ורציתי לדעת מי מבין השניים עדיף, כאוטו, ואצל מי אשלם יותר והאם זה יהיה משמעותי.
אם יש לדעתכם סטיישנים אחרים שכדאי לי לבדוק - אשמח לשמוע.
תודה ושבת שלום.

פורסם

ככל הידוע לי לובינסקי לא משווקים אף גרסת סטיישן בארץ היום.
לדאצ׳יה יש את הלוגן שהוא סוג של מיניוואן סטיישן מיושן יחסית וזול (85,000 ש״ח).

ממליץ לך לבדוק את הפוקוס ה״חדשה״. חזקה ומאובזרת במחיר אטרקטיבי מאוד (כ135,000 ש״ח).

פורסם

לא רוצה להעליב, אבל בשיא הרצינות, עזוב נסיעות מבחן, לצאת מהבית וכאלה, לא כדאי לפחות להסתכל באתר של היבואן באופן עצמאי בהחלטה כזו משמעותית? זה כל כך מורכב להשוות בין מפרטים? להתרשם קצת מתמונות? לקרוא ביקורות ברשת? אולי אפילו להסתכל באתר של euroncap?

אבל עזוב: אל תיקח את הדאצ'יה (לוגאן במקרה שלך), היא מיושנת, לא בטוחה, לא מאובזרת, ועם גיר לא נעים. זה רכב שהמטרה העיקרית שלו היא להיות זול, ודי זהו.

סטיישן מוגבה קצת זה בדיוק הפוקוס טורר שרוברט הזכיר. אם אתה רוצה פיג'ו, ההימור הכי סביר הוא כנראה ה-2008 בטווח המחירים הקרוב. לפחות לפי האתר, אין 308 סטיישן (או כל סטיישן אחרת).

דבר אחרון: תנסה להבין קצת יותר לעומק מה זה אומר "חצי מעלות שווי הרכב", יש הרבה סוגים של עלויות בקבלת רכב מהעבודה (עלות ישירה שיורדת מהמשכורת, שווי מס, הפחתה בתשלומים הסוציאליים). שלא תקבל השתתפות רק באחד מהם. מעבר לזה, חברות ליסינג מאוד לא שמחות ל"מה שאתה רוצה", ואילו שבכלל מוכנות לרכבים לא סטנדרטיים (כלומר, כאלו שהן לא מקבלות עליהם הנחה יפה מהיבואן) פשוט יתמחרו את הרכב המיוחד מאוד ביוקר ביחס לקטגוריה, ברמה שזה פשוט לא ישתלם לך.

• רעיון טוב! 3

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

זה משנה את התמונה.

הייתי מציע שתשב עם חשב.ת השכר שלכם (אם אפשר), ותבקש סימולציה של המשכורת / תנאים סוציאליים אחרי שתיקח רכב, בהתחשב בכל ההשתתפות של החברה. מדובר בסכומים של אלפי שקלים לחודש, כדאי מאוד להבין כמה זה באמת עולה ואיפה.

אחרי שתבין כמה אתה משלם (רצוי כפקטור של עלות הרכב, או של כל נתון אחר שמשפיע על ההחלטה) ותיסגר על תקציב (שיגזר מכמה אתה רוצה לשלם), אפשר יהיה להציע דגמים רלוונטיים (בהתאם לצרכים).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם מדובר ברכב צמוד מהעבודה, כדאי גם לבדוק קורולה סטיישן שתיתן הנחה בשווי רכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...