ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את זה.. ככה.. אחרי חיפושים ארוכים אחר רכב מאדם פרטי שלא הניבו דבר החלטתי לנסות ולבדוק את החברות השונות והיום ביליתי בכמה מהם.. דווקא בחברות המוכרות יותר כמו אלדן ואלבר מיהרו להציע לי להתחייב לקנות רכבים ש׳לא נמצאים בסניף׳ שזה אומר- לקנות חתול בשק בערך.... ובמקרה עברתי ליד סוכנות בשם ׳אופיר סוכנויות׳ בה קודם כל ראיתי את המכוניות ויכלתי פיזית להתרשם מהם ושנית המחירים היו אטרקטיביים יותר.. אשמח לקבל חוות דעת על החברה הנ״ל ועל האמינות שלה, האם מומלץ לבדוק את אחד מרכביה או להתרחק?! תודב מראש(:
הודעה אחרונה מאת אסטון מרטין, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 474 צפיות
שלום מחפש סופר מיני כיפית , רכב שני. נסיעה של 40 ק"מ ביום, רוב הזמן עם עצמי. מחפש להןציא בין 25-35 א"ש. חביב גדול של פיז'ו וסיטרואן וחשבתי על 208 או קקטוס. מה שחשוב לי זה אבזור כיף בנהיגה (קצת יותר כח שכזה..?) בטיחות מניח שאני אחזיק את הרכב 3-4 שנים בכיף. כרגע חשבתי למתוח את התקציב ל208 , שנת 2014-2015 (רואה שאפשר יחסית למצוא אקסמפלרים נורמליים, נראה לי) אבל פוזל לאופציות אחרות כגון קקטוס( פשוט נראית טוב!) . שאלתי היא, איזה מנועים להתרכז? 1.2? טורבו? 1.6 ? יש הרבה ואחרי שעקבתי בפורום על כל כך הרבה , לא הצלחתי למקד מה כן ומה לא. (כן הצלחתי להבין שלבדוק שהחליפו טיימינג עוד לפני…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 937 צפיות
היי, אני מעוניינת לקנות גולף Trendline מנוע 1.2 (105 כוח סוס) אוטומטית שנת 2013 שמעתי שיש לדגמים האלה בעיות עם הגיר DSG, למרות שהבנתי שבדגם עם המנוע 1200 זה פחות בעייתי השאלה האם שווה להשקיע 40 אלף שקל ברכב כזה? (נגיד יד שניה 100 אלף קילומטראז׳) והאם מנוע 1200 זה לא חלש מדי? (הרכב הנוכחי שלי רנו מגאן 2008 1600 סמק מאוד עמיד)
הודעה אחרונה מאת NorthP, -
- 7 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לרכישת פג'ו 208 בעסקת "0 ק"מ". מחיר המחירון של פג'ו 208 בגירסת אקטיב 1.2 הוא כ-106K ש"ח, לעומת זאת-מצאתי את הרכב בעסקת "0 ק"מ" בכ-80K. מדובר בהנחה מאוד משמעותית ודי חריגה ביחס לשוק ה"0 ק"מ". מה אני מפספס? מדוע ההנחה כה משמעותית והאם מדובר לדעתכם בעסקה משתלמת או ש"אליה וקוץ בה"?
הודעה אחרונה מאת Neus, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 679 צפיות
אהלן, אני בחיפושים אחרי פיז'ו 308. אשמח לשמוע חוות דעתכם לגבי שני העסקים הללו, כאשר נאמר לי שמאחורי פריימליס עומד לובינסקי, ומאחורי טריידמוביל - כלמוביל. מה ההבדל בין פריימליס ללובינסקי טרייד? יש מישהו שהוא יותר מומלץ מבין שני אלה?
הודעה אחרונה מאת דוב המערות, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 711 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לרכבים חדשים בתקציב עד אזור ה-120K (פלוס מינוס), כשהשיקולים המרכזיים עבורנו הם: חסכוני (מינימום 12-13 ק"מ לליטר) אמין בטיחותי לא גדול מדי (אוהבים רכבים קטנים, סופרמיני זה הטריטוריה הטבעית שלנו אבל אפשר לשקול קצת יותר גדול) שדה ראייה טוב מקדימה ומאחורה כיום אנחנו עם הונדה ג'אז ישנה ומאד מרוצים מהמימדים, לכן אנחנו שוקלים בין השאר את הג'אז החדשה (שעונה גם על שאר הדרישות) אבל חוששים מעניין אמינות הסוללה לאורך שנים- סביר שנרצה להחזיק ברכב החדש תקופה ארוכה (כמה ארוכה? קשה לדעת אבל משהו סביב ה-10 שנים בהחלט ייתכן, עם הנוכחית אנחנו כבר 14 שנה); בניגוד לטויוטה אני לא רואה שהונדה מציעים אפשרות להארכת אחריות לסו…
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מסתבר שיש בארץ ויטרה עם מערכות בטיחות מתקדמות בהתקנה מקורית (לא התקנה מקומית של מובילאיי). במחיר של 135K~ לגירסת 2X4 זה עושה את הרכב הזה מאוד אטרקטיבי ביחס למתחרים בסגמנט ה BSUV. לא? אני מפספס משהו?
הודעה אחרונה מאת danby, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 556 צפיות
היי שלום לכם אני כבר 8-9 שנים נוהג על קנגו ואח"כ (עכשיו) על ברלינגו. משמש לרכב עבודה עם ציוד מאחורה. המשפחה גודלת בקרוב וצריך רכב של 7 מקומות בכל מקרה, נסיעות גדולות וכאלה אנחנו נוסעים עם הרכב עבודה למרות שיש עוד רכב. בשורה התחתונה - מחפש המלצה לרכב 7 מקומות שיהיה לי גם לעבודה וגם לבית, שיהיה נוח לקפל את הכיסאות האחוריות ולהחזיר אותם בשעת הצורך. אשמח לרעיונות
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 454 צפיות
למחוק
הודעה אחרונה מאת גיא123, -
מחפש לבת הסטודנטית שלי - רכב אמין, שיעשה באיזי את הדרך מרעננה לירושלים ולחניה באילת בדרך לסיני. המועמדים - יונדאי i10, סיאט מי, פיז'ו 108, ידני, 2015-16. התקציב - 20,000 ש"ח, גמיש מעט. אשמח לדעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת 123elad, -
טוב אז ככה, כבר בערך 3 שנים שאני חושב על להחליף את הפונטו ספייס המזדקנת שלי בגלל חוסר אלטרנטיבה ששווה את המאמץ והכסף ושישאיר אותי באותו מצב מבחינת כיף( 80 כ"ס ידני). בעוד חודשיים אזדקן ומחירי הביטוח יהיו שפויים יותר, נוסיף את העובדה שאשאר לגור בבית בשנה הקרובה (לימודים בזום וגר לא רחוק בכל מקרה), והגעתי למסקנה שזה יכול להיות טיימינג מושלם להגשים חלום ומהרגע שזה הרגיש אפשרי, כנראה אין דרך חזרה... טוב אז התקציב הוא 50K רצוי פחות, לכן אני פתוח להתפשרויות מכל הסוגים חוץ מהנאה מנהיגה. לגמר הגיעו : אבארט' 500 - כי אם כבר אז כבר. הרבה התפשרויות אבל נשמע שמתאימה לי בול. מחפש בעיקר פאן בכבישים מאתגרים ופחות מעניין אותי קו ישר או זמנים. לא שמעתי על בעיות אמינות כלשה…
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 502 צפיות
היי רוצה לקנות דגם 220i בן 4 (מודל 2016) אשמח לדעות בעד ונגד.. איזה ״מחלות רקע״ יש לאוטו? ועד כמה גדול הסיכוי ליפול בטיפול ענק כמו מנוע או גיר במידה והתחזוקה נכונה והשימוש לא מטורף?
הודעה אחרונה מאת Omer320, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 539 צפיות
הי, אשמח לחוות דעת על ממצאי בדיקה לפני קנייה בשברולט ספארק 2017 17000 ק"מ מפרטי. הלכתי איתם למוסך מורשה ונאמר לי שאפשר להתעלם, המשכתי לפחח והוא אמר לי שיש עיקום מסוים של הקורה הרוחבית באמת ושאני יכול לקזז עלות של 2000 ש"ח ממחיר הרכב. אחוז השמן אגב שמופיע בדאשבורד 66 אחוז. מה דעתכם על הממצאים השונים?
הודעה אחרונה מאת yonisade, -
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
אני מעוניין לקנות פולקסווגן פאסאט 2014 1800 סמ''ק תיבה רובוטית כפולת מצמדים 7 הילוכים שמעתי שיש לפאסאט בעייה של נזילת שמן מהמנוע או בצריכת שמן במנוע האם אתם יודעים אם הבעיות הללו עדיין קיימות בדגמים האלו?
הודעה אחרונה מאת קנייתרכב22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 531 צפיות
היי מחר בבוקר אני הולך לראות סקודה פאביה שנתון 2006 יד ראשון עבר 140 אלף קמ אוטומט מנוע 1.4 דגם אמביינט אשמח לשמוע חוות דעת או על מחלות ידועות עקב המחיר הנמוך אני לא לוקח את הרכב לבדיקה אשמח לדעת על מה צריך לשים לב תודה אלכס
הודעה אחרונה מאת alexriv, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 566 צפיות
ראיתי היום במגרש טויוטה אוריס סטיישן . עלתה לכביש ב-2016 (לטענת המוכר צורה חדשה בשנה זו). יד 1 מליסינג . למשפחה עם שני כיסאות רכב ובעתיד הקרוב כנראה שלישי. 73 k קילומטראז'. מחיר באיזור 70k. התלהבתי מאד מתא המטען. אך מאחר ומדובר בסכום יותר גבוה ממה שתכננתי להוציא. אני פתאום חושב שתקציב של 70k פותח אופציות חדשות (סוזוקי קרוס אובר או סובארו xv 17 לדוגמא) . האם אני סתם מתבלבל או שמדובר בעסקה כדאית (תחת הנחה שבדיקה תקינה ) ? קילומטראז סביר לרכב שנרצה להחזיק כ-5 שנים ? תודה !
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
- 12 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לנו פז'ו 307 סטיישן משנת 2005, מנוע 1600. גרים בגוש דן (ר"ג גבעתיים). אנחנו עושים פחות מ- 10 אלף ק"מ בשנה, היות ואישתי ואנוכי על קטנועים או תחב"צ (הבנתם כבר שאנחנו לא האנשים שמחליפים רכב כל שנתיים שלוש). הרכב אגב תוחזק וטופל כראוי אצל מוסך גבע בת"א, שעליו יש לי רק להגיד דברים טובים. כבר לא שווה להשקיע בו עכשיו, לאחר שהגיר מתחיל לקפוץ בתחילת הנסיעה והדליפה במזגן התגברה (פעם היה מילוי שנתי מספק את הסחורה). אני בטוח שאני רוצה שוב רכב מתוצרת PSA ואני חושב שאנחנו שוב רוצים סטיישן ואגב, לא חייב להיות סטיישן במובן הקלאסי; לפני מספר שנים שכרנו בטיול באירופה סיטרואן קקטוס ששכחתי את השם של הגימור, אבל הוא לא היה רגיל, אלא מוגבה, בעל תא מטען נדיב והוא מאד מצא חן בעינינו…
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 548 צפיות
היי, אשמח לחוות דעת על ממצאי בדיקה לפני קנייה בהונדה סיויק 2017 36000 ק"מ מפרטי. הבודק אמר שהבעיה היחידה היא ברעש ציריה שצריך להחליף.. מה דעתכם על הממצאים השונים?
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 727 צפיות
יצא שנסגרתי על רכב אבל כל פעם אני מגלה עוד רכבים שיכולים להיות טובים לי, אז אולי אני אשאל אותכם לגבי איזה רכב כדאי. הצרכים שלי: 1) נסיעה מועטה בשנה ולכן צריכת דלק פחות משנה לי. 2) הרוב נסיעות עירוניות. 3) מספיק מרווח בשביל כסא בטיחות מאחורה אבל שלא יהיה רכב ענק. בערך בגודל של קיה נירו/סוזוקי קרוסאובר. 4) חובה מערכות בטיחות ברכב. ספציפית דגם ללא מערכת בלימת חירום אוטונומית אקטיבית יורד מהפרק. 5) לא רכב חדש 0 ק"מ. לפני זה נסגרתי על קיה נירו 2018 שעונה על הצרכים אבל היברידי לא בהכרח משהו שאני צריך בגלל נסיעה מועטה. אבל מבחינת בטיחות וגודל הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. אחרי זה ראיתי גם את הפג'ו 3008 וגם חשבנו על סוזוקי קרוסאובר 2019 שבש…
הודעה אחרונה מאת יהונתן84, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 632 צפיות
אהלן חברה אני מחפש רכב שלא נראה "מיושן" עד 60 אלף שקל. רכב קטן עד גודל של משפחתית סדאן או האצ'בק בעדיפות להאצ'בק ושיהיה יחסית מאובזר. חשוב לי אמינות וצריכת דלק ואם אפשר אבל לא חובה, רכב שיהיה יחסית מהנה לנהיגה. לא משנה אם ידני או אוטומט. חשבתי בכיוון של איביזה 1.2 tsi ידנית בגרסאות הfr אבל קצת קשה למצוא אחת שלא "שחטו". יונדאי ולוסטר יכולה להיות טובה אבל הצריכת דלק קצת מדאיגה אותי. פיקנטו קצת חלשה וגם כמו שהמון כותבים פה הצריכת דלק שלה לא משהו. אין ממש קשר בין כל הדוגמאות שנתתי פשוט זרקתי דברים שעלו לי לראש. תודה לעוזרים
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 713 צפיות
שלום לכולם מתעניין ברכישת מאליבו 2007 העובדת על מערכת גז בבדיקה ראשונית של הרכב לא ראיתי בעיות מיוחדות , אין נורות , שמן נראה תקין בהנחה שאני מחפש רכב עם כוח בלי לבלות במוסך , כדאי לצאת להרפתקה ?
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 531 צפיות
שלום לכולם מחפש רכב (היום על אופנוע) עד 50K חשובים לי הדברים הבאים. 1.אמינות! למדתי שלבוא למוסכים זה אף פעם לא כיף ואם אפשר להרחיק את זה אז למה לא! 2.וו גרירה! אני רוכב שטח חייב להוביל את האופנוע לשטח וחזרה, ככה שחייבת להיות אופציה להתקין וו על הרכב. 3.מנוע סביר, בכל זאת יש לי עגלה לקחת ואני לא רוצה "לאנוס" מנוע קטן בשביל להגיע ליער. *אני לא נהג שמחפש מהירות סופית* *אני מטייל יחסית הרבה בארץ* *אני יודע להיות עדין (הכל גם ככה מתפוצץ בשטח )* אני שומר על הכלים שלי ככה שכנראה גם הרכב יטופל כמו שצריך אין לי העדפות מיוחדות, עד היום הייתי על אופנועים וכשהיה אפשרי הרכב של ההורים. איפה מתחילים …
הודעה אחרונה מאת Noam Horev, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני מוכרת סוזוקי סוויפט 2008, וכשקניתי נאמר לי כי יש תאונות אך אין פגיעה בשלדה. היום, כשאני רוצה למכור אנשים מנסים לבלבל אותי ולהוריד במחיר בכוח לכן החלטתי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת במכון טסטים, כדי לאמת שאין פגיעה בשלדה. בסקטור של שלדת המרכב נכתב: " משמעות נמוכה: סימני תיקון פגיעה בחזית, סימני תיקון פגיעה מאחור, סימני פירוק והרכבה חלקי מרכב, סימני תיקון פח וצבע סביב לכל הרכב, שריפות בצבע גג הרכב, פגמים בצבע, שריטות ומעיכות פח סביב לרכב. הבוחן הסביר לי שאין פגיעה בשלדה, מה אומרים המומחים?:)
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 973 צפיות
הרכב די נדיר. קראתי מספר מבחנים שממליצים על הרכב, אבל לא מצאתי דיון מסודר בפורומים עבריים (אשמח להפניה). מדובר בבנזין 1.2 110 כ"ס יתרונות שמצאתי (לפי סדר חשיבות עבורי): בטיחותי עם בלימה אוטונומית עד מהירות 85 קמ"ש (יש גם מצב האטה במהירות גבוהה?) קצר ומרווח מאוד יחסית (לא למבוגרים מאחור), תא מטען ניתן להגדלה על חשבון מרווח ברכיים ליושבים מאחור נוח מאוד מומנט מכובד בסל"ד נמוך חסכוני בדלק עם גיר פלאנטרי אמתי אחריות 5 שנים מראה ייחודי (מציאת הרכב בחניון) חושב שהוא מאוד סחיר, כיוון שאין הרבה כאלה בהיצע גם אם הביקוש מוגבל (ביחס נניח לדגם שנמצא בראש טבלת מסירות ליסינג) חסרונות: מזגן נשלט מתפריט מסך מגע, כ…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 704 צפיות
שלום לכולם! מתחיל לימודים במכללה למנהל והולך לבצע נסיעות פעם בשבוע למכללה לפחות בתקופת הקורונה מטירת הכרמל. כרגע ברשותי יונדאי I-25 שעוברת לאחי שמשתחרר מצה"ל. התקציב שלי עוד בין 70-80 אש"ח עם חריגה באמת לגרד את ה90 אש"ח. אני מחפש רכב חזק(חשוב לי אחרי I-25 להרגיש קצת כוח ויציאה לעקיפות בביטחון), חסכוני, עם מערכת בקרת שיוט לנסיעות הארוכות ובעצם מולטימדיה שבתקווה תתממשק עם APPLE CAR PLAY. זהו בגדול, הרעיון הוא למכור את הרכב הזה בעוד כשנתיים-3 ולקנות סקודה אוקטביה VRS החדשה. אשמח לרעיונות שלכם! רז.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 687 צפיות
אשמח לחוות דעת, תקלות ידועות אם יש, דברים שצריך לדעת. וכל הערה והארה. תודה.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב, ובעל הבית שלח לי צילום של בדיקה שעבר הרכב כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה במכון מרוחק השאלה שלי בהסתמך על בדיקה זו)ראו במסמך מצורף( האם להתקדם לבדיקת הרכב, או לוותר, אני רואה בטופס זה כמה ליקויים.
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
-
שלום לכולם, טוב אז ככה אני מעוניין בקניית רכב חדש, ויש לי דודא לרכב גדול/גבוהה, רכב לפנאי בעיקר, לא יותר מדי נסיעות בימים אלה, באזור ה5-10 אלף בשנה. רוב הסיכויים שהולך למשוך איתו הרבה שנים, לפחות לנסות... התעניינתי בכמה דגמים כמו היונדאי טוסון, קיה ספורטג' ועוד כל מיני ג'יפונים בסגנון אבל הפורד קוגה עם מה שהיא מציעה והגובה שלה תפסו לי את העיניים יותר מכולם. אני מתעניין בגירסאת הטיטאניום, שבוע הבא יש לי נסיעת מבחן ועל הדרך גם הולך לדבר איתם ביבואן. לפני כמה שבועות היה את גירסאת הטיטאניום ב142 אלף באתר ה0קמ וכבר כניראה אזל המלאי ונישאר רק את הטרנד איקס ב132, ככה שאם אני ארצה לרכוש אהיה חייב מהיבואן- ביבואן המחיר הוא 163אלף רציתי לדעת איך אני יכול ל…
הודעה אחרונה מאת ח חזקי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 763 צפיות
אהלן ראיתי למכירה golf gti mk5 עם 109 אלף קילומטר יד 2 וגיר dsg. מטופל במוסך רון. הרכב סטוק לגמרי בלי שיפורים ובלי שינויים בכלל. אשמח לחוות דעת מבחינת עלויות אחזקה וטיפולים תקלות וכו'. אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ורציתי לדעת אם אני יכול להסתכל לכיוון הזה או שלרדת מהעניין.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 636 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש מאזדה 3 17/18 דגם פרימיום. תקציב של 100 אלף. מעוניין שהרכב יהיה בטוח ובגדול שאהנה ממנו. רק אני אסע ברכב, לרוב נסיעות קצרות לעבודה של 10 קילומטר (הלוך וחזור) נכון לעכשיו... מה דעתכם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת motizkn,
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 911 אורחים (הצג רשימה מלאה)