Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שיש בארץ ויטרה עם מערכות בטיחות מתקדמות בהתקנה מקורית (לא התקנה מקומית של מובילאיי).

במחיר של 135K~ לגירסת 2X4 זה עושה את הרכב הזה מאוד אטרקטיבי ביחס למתחרים בסגמנט ה BSUV. לא?

אני מפספס משהו?

פורסם

הדגם מחסיר מערכות בטיחות כמו תיקון סטיה מנתיב. 

מה הופך אותו לדעתך לאטרקטיבי? 

מדובר בדגם מאוד ותיק עם תא נוסעים מאוד מיושן, מולטימדיה סינית וספסל אחורי די צפוף. 

מצד שני, הוא נהנה ממוניטין אמינות, סחירות ויחידת הנעה טובה. 

נסכם ונגיד שמדובר ברכב בינוני עם מגרעות בולטות. שמתאים בעיקר לקהל שמרן - סוזוקי טיפוסי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 4 דקות, markb205 כתב:

הדגם מחסיר מערכות בטיחות כמו תיקון סטיה מנתיב. 

מה הופך אותו לדעתך לאטרקטיבי? 

מדובר בדגם מאוד ותיק עם תא נוסעים מאוד מיושן, מולטימדיה סינית וספסל אחורי די צפוף. 

מצד שני, הוא נהנה ממוניטין אמינות, סחירות ויחידת הנעה טובה. 

נסכם ונגיד שמדובר ברכב בינוני עם מגרעות בולטות. שמתאים בעיקר לקהל שמרן - סוזוקי טיפוסי. 

אם אני מבין נכון הוא כן מגיע עם מערכת תיקון סטייה מנתיב.

מה שהופך אותו לאטרקטיבי בעיני זה שבמחיר הזה, ובסגמנט הזה, אין באמת רכבים שמגיעים עם מערכות הבטיחות שהוא מגיע איתן.
הוא אטרקטיבי בעיני יחסית לכלי רכב אחרים בקטגוריה שלא באמת מספקים חבילה שלמה של מערכות בטיחות. זה בא על חשבון תא הנוסעים שאולי נראה מעט אטרקטיבי יותר בדגמים אחרים (למשל ווניו, וקונה, או סלטוס, ואקסיד), אב הם חסרים פיצ'רים מלאים של מערכות הבטיחות המתקדמות גם ברמות הגימור הגבוהות יותר.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אני מתקן אותך. 

אתה טועה! 

תעבור שוב על מפרטי הרכבים. 

ממליץ להעיף מבט ברשימת מערכות הבטיחות של פיג'ו 2008 וסקודה קאמיק. 

הויטארה לא מציעה כלום מלבד מערכת בלימה אוטונומית עם בקרת שיוט אדפטיבית. 

יש התרעה על סטיה מנתיב ולא תיקון אקטיבי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יצא אתמול ולוג של כפיר ובועז על הרכב, רק שהם בדקו את גרסת ה-allgrip, מצורף.

אני לא חושב שהרכב הזה (2X4) משתלם במיוחד בסגמנט שלו, אך מה שכן לדעתי בצורה חד משמעית מערכת המולטימדיה שלו כן תקרוץ להרבה אנשים, בעיקר מבוגרים (פשוט תראו את הולוג ותבינו).
אני חושב שהפורד אקטיב-X שקניתי משתלמת בהרבה, אבל כן לדוגמא מערכת המולטימדיה שם היא מכה ואנשים לא טכנולוגיים/מבוגרים פשוט יתקשו איתה והיא תמרר להם את החיים. לכן, בסופו של דבר יש כאן רכב עם מערכת בטיחות סבירה, מערכת הנעה די טובה ואמינה ומערכת מולטימדיה מעולה וכל זה במעטפת מחיר סבירה. גרסת ה-allgrip לדעתי מיותרת לחלוטין, בארץ במיוחד.

אני כן חושב שהרכב יהיה יחסית מוצלח בארץ (ביחס להיצע של סוזוקי), על אחת כמה וכמה עם המבצעים שיש להם לפעמים למועדון חבר, קרנות שוטרים וכדומה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, markb205 כתב:

אני מתקן אותך. 

אתה טועה! 

תעבור שוב על מפרטי הרכבים. 

ממליץ להעיף מבט ברשימת מערכות הבטיחות של פיג'ו 2008 וסקודה קאמיק. 

הויטארה לא מציעה כלום מלבד מערכת בלימה אוטונומית עם בקרת שיוט אדפטיבית. 

יש התרעה על סטיה מנתיב ולא תיקון אקטיבי. 

הארת את עיני.
אלה באמת שתי אופציות שפסלתי לעצמי מראש כי סיבות.

• תוכן חדש...