ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 574 צפיות
שלום חברים, מישהו שאני סומך עליו תיווך לי מישהו שהוא מכיר שמוכר יונדאי i10 רמת גימור prime , נפח מנוע 1200, שנתון 2018 עם 6000 ק"מ בלבד! הרכב נראה ממש חדש ויש לו עדיין עוד חצי שנה אחריות. העניין שהרכב כרגע הוא יד שלישית: היד ראשונה זה ליסינג 0 ק"מ, יד שניה צריך לברר מי היה שם, היד שלישית הנוכחית זו מישהי מבוגרת שבקושי נוסעת על הרכב ובעקבות בעיות גב רוצה רכב יותר גדול ונוח. בעיקרון רוצים עליו באזור ה- 52 אלף ש"ח (עדיין לא סגור) שאלותיי: 1. אני צריך את הרכב לנסיעה יומית מהמרכז לירושלים וחזור (90 ק"מ ביום), לא מחפש יותר מידי נוחות נסיעה, בעיקר רכב שיעשה את העבודה ולא יזחל, אמין וחסכוני. האם הוא יספק את הסחורה ? 2. אני אהיה היד רביעית…
-
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 472 צפיות
אהלן חברים, מצאתי רכב שמוצא חן בעיני, איביזה ידנית לא טורבו. הרכב עבר בסביבות ה120 אלף קילומטרים במהלך 9 שנים, שזה נתון בסדר בשבילי. מה שכן בעל הרכב לא החליף רצועת טיימינג עד כה, או לפחות טוען שלא הכיר שעשו לו טיפול כזה, מכוון שהרכב לא התריע על בעיות כלשהן ונוסע טוב. רציתי לדעת האם זה לדעתם סיכון שכדאי לקחת, או שהמנוע יכול להיות באמת סובל מרצועת טיימינג פגומה, וטיימינג הוא לא הדבר היחיד שאצטרך לטפל בו.. או שזה עוד סביר ולנסות להסתגל איתו במחיר בגלל הטיפול הנ"ל. המון תודה מראש, והמשך יום נעים
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
Clio vs 208
מאת Sagi823-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אז אחרי חפירה בפורום הגעתי לשני הרכבים האלה. בתקציב של בערך 45k ננעלתי על שתי אפשרויות--פיג'ו 208 אקטיב אוטומטית שנת 2016 יד 2 עם 32 אלף ק"מ שרוצים עליה 50k אפשרות שנייה קליאו דגם קולקשן ידנית 2017 עם 56.8 אלף ק"מ יד 1 שרוצים עליה 46k אני סטודנט באריאל שנוסע לשם מאיזור השרון אז נסיעות בין עירוניות בעיקר ובדרך כלל נסועה שנתית נמוכה מהממוצע. אני קצת מפחד לבחור בידנית בגלל הפקקים בארץ וכו מה אתם אומרים? אם מצאתי קליאו אוטומטית 2015 שהחליפו לה את המחשב גיר לא מזמן זה פותר את הבעייתי גיר בינתיים? עוד רגע נגמרים לי ה30 יום של הרכב החלופי אחרי התאונה ועוד לא החלטתי אז אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 532 צפיות
שלום לכולם אשמח לחוות דעת על סקודה אוקטביה קומבי 2008, מנוע בנזין 1600 איך הוא מבחינת אמינות נוחות ועוד... והאם יש לו שרשרת טיימינג או רצועה תודה
הודעה אחרונה מאת shmuel3058, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 572 צפיות
אשמח לייעוץ האם לגעת ברכב. לגבי תאונות- תיקונים לא כל כך איכותיים, שנלקחים בחשבון בסגירת מחיר הקנייה. מה שמטריד אותי הוא אי האחידות בלחץ הדחיסה במנוע. 3 בלחץ של 88 ועוד אחד בלחץ של 99. האם זה הגיוני? לא מעיד על בעיה במנוע? הרכב עם 100,000 ק"מ. מחירון הרכב ב"יד 2" הוא 28,200 ש"ח והקנייה תהיה באיזור 23,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 933 צפיות
אהלן, אנחנו לקראת קניית מיצובישי ספייס סטאר 2015 יד 2, 43,000 ק"מ. הבעלים הנוכחיים מחזיק ברכב מחודש פברואר האחרון ורכש אותה עם 41,000 ק"מ (מוכר בעקבות קבלת רכב מהעבודה). הוא הציג בפנינו את תוצאות הבדיקה שביצע לפני רכישת הרכב, אשמח לשמוע מה דעתכם על תוצאות הבדיקה, אני לא לגמרי מבין את משמעות ההערות. הבעלים הנוכחיים ציין בפנינו כי הייתה תאונה אחת שהרכב עבר (ביד הראשונה, פגיעה מאחור) לכן לא ברור מדוע בסעיף "שלדה ומרכב" צוין כי החליפו גם דלת קדמית ימין ובאופן כללי הוחלפו חלקים רבים, האם התיקונים הרבים משפיעים על אמינות ותקינות הרכב? האם כדאי לבקש הורדה ממחיר מחירון בשל תוצאות הבדיקה? חשוב לציין כי הוא טוען שלאחר התאונה הרכב טופל במוסך מיצובישי והוחלפו חלקי…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 519 צפיות
חושב לקנות את הרכב משנים 2009-2011. האם מומלץ? זה רכב אמין? יש תקלות שצריך לבדוק?
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
אני גר בתל אביב באיזור עם מצוקת חניה ככה שהרכב חייב להיות קטן. הרכב בדרך כלל עם נהג בלבד או נהג פלוס נוסע אחד מקדימה (ככה שמרווח רגליים מאחור לא רלוונטי ). נסועה נמוכה יחסית (10k בשנה ) באיזור גוש דן. מבחינת מראה התחברתי לקורסה החדשה (אלגנס ), מאזדה 2 ואולי יאריס החדשה (ראיתי תמונות בלבד ). במקור תכננתי לקחת את הגולף, אבל מסתבר שהדגם אזל ואין צפי הגעה לפני תחילת 2021. פולו וג'אז ירדו מהרשימה כי לא אוהב את המראה הקופסתי. מבחינת מחיר המאזדה באה באפס קמ מליסינג ב-97,000 , הקורסה אלגנס 110,000 והיאריס במחיר דומה. אשמח לכל הערה והארה
הודעה אחרונה מאת גבריאל ב., -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 688 צפיות
שלום לכולם, מחפש דעות והתנסויות של אנשים עם אופל אסטרה 2016 (הצ'בק, 1.4 טורבו, 140 כ"ס) ואלפא רומיאו ג'ולייטה 2016- 2014 (170 כ"ס, 1.4 טורבו) בהקשר של אמינות, חווית נהיגה, טיפולים, מחלות ידועות וכיוצא בזה... קצת על מה אני מחפש ברכב: תקציב 50-60K אני נהג יחיד, בלי ילדים מחפש רכב בעדיפות למרכב הצ'בק (לא סופר מיני או מיני) חשוב לי חווית נהיגה קצת יותר מרגשת מהמשפחתית הרגילה בעדיפות לטורבו, רכב עם אחיזת כביש טובה והרגשה כללית לא של קופסת שימורים (רכב קודם ניסאן 2009 קטנטנה בלי שום סעיף מאלו שציינתי לפני, מלבד אמינות פסיכית) מחפש לקנות רכב עם קילומטרז' יחסית נמוך (מתחת ל100K) כמו כן לא רוצה להכנס להרפתקאה שתגרום לי להוציא המו…
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 469 צפיות
חשבנו לרכוש טויוטא-ורסו משומשת להסעת שלושה ילדים בבטחה (בתקציב של כ-100ל אלף פלוס, בעיקר לנסיעות עירוניות במרכז), והתאכזבתי לגלות שציוני הבטיחות שלה נמוכים יחסית (אומנם חמישה כוכבים, אבל רק 75% בהגנה על ילדים...). ואז ראיתי שהמבחנים נעשו רק ב-2010. הרי התקדמנו שנות אור במערכות בטיחות בשנים האחרונות, לא יתכן שהרכב לא השתפר בדגמים מאוחרים יותר (!?) חשבתי אולי לבחור פריוס פלוס, שעל פניו קיבלה ציונים גבוהים יותר בכל הקטגוריות, אבל אלה של פריוס בלבד – זה תקף באותה המידה גם לפלוס? ובכלל, האם ניתן להשוות בין ציונים למבחנים משנים שונות? ציון של פעם שקול לאותו ציון של היום? בנוסף, יש את העניין של הקטגוריה – האם המבחנים ביו קטגוריות זהים? נניח שני רכבים שקיבלו ציוני…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 18 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש לרכוש רכב מנהלים בתקציב הנל מצד אחד יש הרבה אפשרויות ( שברולט מאליבו / פורד מונדאו / b4 וכד ) מצד שני הרכבים האלו עלולים להיות בור בלי תחתית. מה הייתם מייעצים? צריכת דלק פחות חשובה משום שמדובר בנסיעות קצרות כל יום הפרמטר החשוב ביותר הוא אמינות ולאחר מכן כוח / מומנט/ קגמ / כוח סוס
הודעה אחרונה מאת חווה מזרחי, -
שלום חברים, אני צריך רכב בעיקר לנסיעות יומיומיות מהמרכז לירושלים (אזור ה 90 ק"מ ליום), והכיוון שלי הוא לקנות טויוטה יאריס משומשת כנראה שנתונים 2012 עד 2014. האם לצורך הזה משתלם לקנות טויוטה יאריס היברידית ? או שעיקר החיסכון של היברדית היא בנסיעות בתוך העיר ולא בין עירוני כמו בשימוש שלי ולכן לא ישתלם לי... כמובן שיש גם את עניין הסוללה שצריך להחליף כל כמה שנים, השאלה האם בסוג הצורך שלי החיסכון בדלק (אם בכלל..) יגבר על ההוצאות על הסוללה.. תודה מראש לעונים, ויום נפלא (-:
הודעה אחרונה מאת חווה מזרחי, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 819 צפיות
היי, אנחנו מחפשים מחליפה לרכב השני בבית שלא שפר עליה מזלה ומתה בתאונה קלה(עקב ירידת ערך) חשבנו על קקטוס ידנית 1.2T העדפה לשנת 2017 כמה שאלות: איך האמינות הכללית של הרכב הזה? עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן בגלל הסגר, אז אשמח לדעת על חווית הנסיעה האם המזגן יכול לקרר את החלק האחורי בזמן סביר בחודשים החמים בשנה? והכי חשוב, בקרוב נהיה חמישה, הגדול בקרוב יוכל לנסוע ללא בוסטר, הקטן בבוסטר ומקדימה כיסא בטיחות האם יהיה נוח לנסוע ברכב בנסיעות בינוניות/ארוכות? חייב לציין שרוב הזמן יהיו 4 ברכב, מבוגר ושלושה ילדים.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 994 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב פנאי יחסית קטן וגבוה, בשנים של 2016-2018, במחיר עד 70 אלף ככה. חושב על סיטרואן קקטוס אבל עדיין לא בטוח. אשמח להמלצות על רכבים בקטגוריה זו. כולל התחשבות אחר כך על הוצאות בטיפולים וביטוח.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 729 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש רכב והסוכנות הציעו לי רנו קליאו 2017, הבחור ציין שהרכב עבר תאונה אך אין פגיעה בשלדה, אבל כשאני מסתכל בבדיקה מצויין כי יש x בטבלה של שלדת הרכב. האם זה אומר בהכרח שהשלדה נפגעה? ואם כן איך הוא אומר שלא. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 589 צפיות
שלום לכולם אשמח לקבל כיוון לרכישה של רכב שני במשפחה התקציב עד 35,000 שח דרישות: מקום לעגלת תאומים, אמין, חסכוני בגבול הסביר ורצוי אוט' כי אני עצלן אומנם זה רכב שני אבל אני גר במקום שאין בו תחבורה ציבורית ובקלות הרכב יכול להפוך לרכב ראשי תבוא עליכם הברכה
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 462 צפיות
אהלן חברים, מצאתי ביד 2 פולו 2008, 3 דלתות, מנוע 1.4. כתוב שלרכב יש 80 כ"ס. בתמונות של הרכב ניתן לראות שכתוב מתחת ל1.4 - tsi, משמע מנוע טורבו, נכון? זה הגיוני שיש לו רק 80 כ"ס? הבעיה, שלא מצאתי שום פרטים על רכב כזה בשנתון הזה עם מנוע שכזה באינטרנט. מישהו מכיר? לא רוצה לפנות לבעל הרכב עם שאלות כאלה, מעדיף להגיע מוכן. תודה!
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
בשיטוטים שלי בחיפוש רכב חדש נתקלתי באסטרה דיזל. מישהו יודע להגיד עליו דברים טובים/רעים? הצלחתי למצוא מידע רק על הדגם בנזין האצ'בק, שנשמע ממש טוב אבל קצת בזבזן בדלק. ביד2 הם נמכרים במחירים נוחים, מניח שיש סיבה מוצדקת אך אשמח להתבדות
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
האם לדעתכם רכב עם קילומטראז' גבוה שווה את הירידה במחיר שלו (בהנחה כמובן שהוא במצב תקין לאחר בדיקה שעושים)? אני לדוגמה רוצה לקנות קיה נירו 2018 היברידי ורציתי לקנות בעיקרון רכב של עד משהו כמו 60000 קילומטר. לפי לוי יצחק רכב כזה יעלה באיזור ה-92000. לעומת זאת רכב עם 130000 קילומטרים יעלה כבר באיזור ה-69000. ההפרש הזה די גדול והשאלה אם לדעתכם לחסוך יותר מ-20000 שקלים ממחיר הרכב שווה את זה? או שאיזה פרמטרים כדאי לבדוק כדי להחליט אם זה שווה את זה? האם זה שהרכב היברידי משנה משהו כאן מבחינת סוללה ועלות ההחלפה שלה? ידוע כמה זמן היא שורדת פחות או יותר וכמה עולה להחליף אותה? שאלתי גם שאלות יות…
הודעה אחרונה מאת יהונתן84, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 610 צפיות
יש לי הזדמנות לקנות הונדה סיוויק 2002 יד ראשונה שלטענת הבעלים טופה במוסך מורשה כל חייה. הרכב עם 230 אלף ק"מ, מבחוץ נראה מאוד שמור יחסית לגיל שלו, מבן אדם מבוגר. הבן אדם רוצה 6500 ש"ח על הרכב. אני צריך בעיקרון אוטו לנסוע לעבודה (כ7 ק"מ כל כיוון), סופר ובחזרה, כך שאין לי טעם להישאר עם רכב ליסינג יקר שיש לי היום, והסיוויק המדוברת תוכל בהחלט להתאים לי. בגלל המחיר הזול אין לי טעם לקחת אותו לבדיקה במכון (וגם הכל סגור עכשיו), אז אם הרכב מניע, נוסע כמו שצריך ויש הסטוריית טיפולים מסודרת, כנראה שאקח אותו. האם יש צורך לבדוק משהו ספציפי ברכב? תקלות ידועות שצריך להתייחס אליהן? תודה לעונים.
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 516 צפיות
שלום, אנחנו זוג סטודנטים שמעוניינים לרכוש רכב, מצאנו יודנאי i10 ידנית מ2012 עם קילומטרז' נמוך (מתחת ל60,000). אני וזוגתי לא מבינים כל כך ברכבים, והבחור דורש 18K על האוטו. מישהו יכול לסייע האם מדובר בעסקה שווה? חיפשנו מיני כזה או פיקנטו אז סוג הרכב כן טוב לנו. יש קצת עבודה לעשות על הרכב כמו קלאץ', מצבר, אבל לא משהו משמעותי, הערכה של מוסך היא בסביבות ה2K.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מחפש רכב שני למשפחה + תינוק , שישמש את האישה, בנסוע של כ50 ק"מ ביום, תקציב עד 60K +/-. דרישות לפי סדר החשיבות: (כל השאר בגדר בונוס נחמד) 1. בטיחות. 2. אמינות. 3. מרווח אחורי לעגלה ו/או כסא בטיחות. 4. כח זמין לעקיפות בכביש מהיר/עליות ("לא עגלה"). אשמח לחוות דעת על האופציות הבאות: 1.שברולט קרוז החדשה 2016-2017 גרסת LT, יד1 יוצאות ליסינג. 2. פורד פוקוס החדשה 2016-2017 trend/titanium - יד1 יוצאות לינסינג. 3. (טוויסט בעלילה) פיאט 500X - האישה התאהבה במראה של הרכב 😆 , מעט יקר יותר משני המשפחתומטיות, השאלה איך פיאט החדשות באמינות .. תודה.
הודעה אחרונה מאת hujaboy, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 625 צפיות
אופי נסיעות: בין עירוני בעיקר, אנחנו גרים בישוב מרוחק. אנחנו נקנה ממגרש רכבים של יבואן או חברת ליסינג. כך ששיקול נוסף הוא עד כמה הדגם פופולרי בליסינג / זמין במגרשים הנ״ל. מה חשוב בסדר יורד: אמינות שמירת ערך נוחות נסיעה בטיחות
הודעה אחרונה מאת GREENBLUE, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לייעוץ והכוונה לקנייה רכב משומש. לפי הסתכלות לא קצרה בשרשורים בפורום הבנתי שכדאי לתת כמה שיותר פרטים כדי שתוכלו לעזור לי בצורה מדוייקת עד כמה שאפשר. קצת על עצמי: בן 29, 1.83, מימדי גוף לא קטנים ;). כרגע נוסע במאזדה 3 סדאן 2010, 1.6, 105 כ״ס. נסועה יומית בינעירונית לעבודה וחזור, קו נתניה-חיפה (על כביש החוף) - 120 ק״מ הלוך חזור. פעם בחודש נסיעה מהשרון לצפון - 320 ק״מ הלוך חזור. נסועה שנתית - כ28-30 אלף ק״מ. תקציב: בין 40-50 אלף ש״ח. מה אני מחפש: רכב סופר מיני, האצ׳בק. רכב שיהיה אצלי כ 3 שנים בערך. אני לא בחור הרפתקאן ולא חיית עקיפות, בנאדם שמרני שיודע לשמ…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ראיתי מונית שעלתה לכביש באוגוסט 19 ועד עכשיו עשתה 54k (!) . משהו לחשוש ממנו ?
הודעה אחרונה מאת Isaac Razabi, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 824 צפיות
אהלן חברים, אני רוצה לקנות רכב ועומדות בפניי אפשרויות רבות, אחת האפשרויות אצלי היא גולף mk4 אני אשמח לחוות דעת על הרכב והאם יש תקלות נפוצות ? קצת פרטים על הרכב: גולף mk4 שנת 2001 עם 155 אלף קילומטר והמצב הקוסמטי נראה טוב למדי המחיר הוא 10k
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
שלום, אני לקראת רכישת רכב יד שנייה, ביצעתי בדיקת מכון לרכב (זו המצורפת). לאחר התייעצות עם מישהו מהתחום שאמר לי שהבדיקה נראית נקייה מריג'קטים באופן מחשיד , החלטתי להעלות פה לפורום ולשאול מה דעתכם בנוגע לבדיקה? לי אין בכלל ניסיון בנושא. הונדה סיוויק 2012 האצ'בק אוט' יד שנייה (פרטית) 151,000 ק''מ
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום לחברים. מבקש לברר את חוות דעתכם בנוגע לג'יפ גרנד שירוקי שנת 2013. מבחינת אמינות , מנוע, גיר, עלויות אחזקה, סחירות, אבל בעיקר מבחינת אמינות. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 606 צפיות
האם ידוע לכם אם קיימת חברת ליסינג שנותנת רנו קליאו RS?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 750 צפיות
אני משתמש ברכב גם למשפחה וגם לעבודה. כרגע עם סיטרואן פיקאסו c4, כבר 3 שנים, (מודל 2017, קניתי כמעט חדש, עם 17,000 ק''מ, הדגם המפואר). משלם כ2000 ש"ח דלק בחודש. עם צמיחת המשפחה, אני זקוק למקום נוסף. חשבתי בכיוון של פולקסוואגן טרנספורטר, או יונדאי i800. תקציב בסביבות 75,000 ש"ח. השאלות שלי: א. האם אוכל למצוא משהו נורמלי במחיר הזה? ב. איזה משני הדגמים עדיף, או אולי יש משהו נוסף שלא חשבתי עליו? ג. בכמה אוכל למכור את הרכב הקיים? עלה לכביש ב1/2017, כרגע הוא עם 100,000 ק''מ, אני יד 2 (יד 1 - ליסינג). תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ST12345,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 234 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- fatboy1340
- נהג מופרע
- גולדן191
- sasr22
- נירו72
- פינדר
- Gavrik
- Markm4
- hans
- itaimoto
- Coresh