Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות הונדה סיוויק 2002 יד ראשונה שלטענת הבעלים טופה במוסך מורשה כל חייה.

הרכב עם 230 אלף ק"מ, מבחוץ נראה מאוד שמור יחסית לגיל שלו, מבן אדם מבוגר.

הבן אדם רוצה 6500 ש"ח על הרכב.

אני צריך בעיקרון אוטו לנסוע לעבודה (כ7 ק"מ כל כיוון), סופר ובחזרה, כך שאין לי טעם להישאר עם רכב ליסינג יקר שיש לי היום, והסיוויק המדוברת תוכל בהחלט להתאים לי.

בגלל המחיר הזול אין לי טעם לקחת אותו לבדיקה במכון (וגם הכל סגור עכשיו), אז אם הרכב מניע, נוסע כמו שצריך ויש הסטוריית טיפולים מסודרת, כנראה שאקח אותו.

האם יש צורך לבדוק משהו ספציפי ברכב? תקלות ידועות שצריך להתייחס אליהן?

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבן אדם מחזיק את הרכב 2 עשורים כמעט, מה יש לבדוק? המחיר מאוד נוח, אני הייתי עושה סיבוב קצר ואם הכל עובד כמו שצריך, חוטף.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

• רעיון טוב! 2

haters will hate

פורסם

אין איזה דגש גדול על משהו כי הרכב מאוד אמין, חבר הגיע עם אחת כזאת 2006 לסביב ה-400 אלף קילומטר עם מנוע וגיר מקוריים, וללא יותר מדי בעיות מעבר לטיפולים שוטפים.

רק תבדוק את הדברים הרגילים כי גם רכב אמין בן 20 יכול לעשות בעיות.

פורסם

תוודא את אמיתות ההיסטוריה. אם הוא טופל במורשה כל חיו הוא אמור לעבור את ההחלפות הבאות באופן תדיר:

החלפת רצועת טיימינג על כל ניספחיה (6 שנים או 90K) והחלפת שמן גיר, נראה לי זה 60K או 4 שנים, החלפה חלקית של 3 ליטר בקירוב.

אם ליבך לא שלם, מקסימום תקח למוסך שיתן מבט על הליפט.

זה לא רכב במחיר גבוה ולמצוא רכב בן 20 כמעט עם היסטוריה מלאה זה נדיר. מאוד נדיר.

אם אכן ההיסטוריה אמיתית, תקח את הרכב. יש לו עוד הרבה שנים טובות לחיות.

• רעיון טוב! 2
פורסם

קניתי, תודה לכולם.

גם אם אין לי צורך מיידי ברכב הזה, פשוט היה לי חבל לוותר עליו, וזה סכום שאני לא אפשוט רגל ממנו

הונדה סיויק במצב מושלם יחסית לשנתון, בתור בונוס - אפס התקנות מקומיות באוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע כמו אחחה סיוויק, במחיר כזה לא תמצא רכב טוב יותר בהתחשב בהיסטוריה של הרכב הספציפי שאתה קונה...

מחלות נפוצות זה נתון לא רלוונטי לרכב בן 18, אתה קונה רכב מזדקן והכול תלוי באופן שבו התייחסו אליו.

בגדול מדובר ברכבים אמינים עם מנוע וגיר מצויינים שיכולים להחזיק מאות אלפי קילומטרים במידה וטופלו כראוי, כמובן שישנם חלקים נלווים כמו משאבות, מתלים, גומיות וצינורות שסובלים מבלאי אבל זה יהיה לך בכל רכב במודלים האלו ובתקציב הזה.

תתחדש וסע בזהירות.

• תוכן חדש...