Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מצב שבדיקת רכב בן 8 עם ק"מ של 150K (שזה גבוה מהממוצע קצת) תצא כ"כ חיובית. תשכח מזה!  בדר"כ המצב התקין זה שהמכון רושם "לא תקין" על רוב הדברים וחלקם זה כסת"ח שלו.

במקרה שלך זה חשוד מידי. גם הק"מ וגם העיר (בלי לפגוע בנתנייתים ח"ו).

תעבור רכב. לא חסר סיוויק כאלו.

• אהבתי 1
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון מאוד, אנסה להסביר את הכל בקצרה

היועץ מצא את הרכב לפני מספר ימים בנתניה לא תחת מודעה אינטרנטית אלא שלט למכירה על הרכב ברחוב, גם כשאני חיפשתי בעצמי את הרכב באינטרנט לא מצאתי זכר אליו, כבר חשוד אבל אמרתי לו להתקדם לפגישה עם הבעלים.

למרות שנאמר לי שהרכב מידיים פרטיות כשנכנסתי לאתר משרד הרישוי הרכב הופיע בבעלות נוכחית תחת חברה, דיברתי על כך עם היועץ והוא אמר שהוא יבדוק. (לצערי כל זה היה כבר לאחר בדיקת המכון החשודה)

היום בבוקר שונה לבעלות פרטית (מוזר), ההסבר של היועץ היה שמי שקנה את הרכב בין היד הראשונה לשנייה קנה אותו ממגרש טרייד-אין לאחרונה ויכול להיות שהייתה בעיית רישום בעקבות כל הסגרים.בנוסף היועץ טוען שהמוכר קנה את הרכב לא מזמן ובעקבות קשיים כלכליים נאלץ למכור אותו.

בבדיקה של היסטוריית הביטוח של הרכב רואים שתאריך תחילת הביטוח האחרון הוא ב1/7/20 מה שלא מסתדר עם העובדה שהרכב נכון לאתמול הופיע כרכב בבעלות חברה, במשך 3 חודשים לא הספיקו לשנות בעלות במשרד הרישוי? חשוד מאוד.    

פורסם

יש לך את כל נורות האזהרה שיכולות להיות, עזוב את הרכב הזה...עם כל הכבוד לכל אותם מתווכים בקניית רכבים יש להם אינטרס מאוד ברור שתקנה את הרכב שהם מציעים לך כדי לקבל את העמלה, תחפש משהו לבד או במגרשי הטרייד אין של אוטוסנטר במידה ואתה נעול על הונדה.

• רעיון טוב! 3

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

השאלה היא כזאת, היועץ מכוסה נכון לעכשיו כי מבחינתו נמצא רכב והגענו עד שלב הרכישה , חלק מהכסף על השירות באמת נמצא אצלו (לא סוף העולם אבל חבל) האם לא עדיף לי לעשות כמו שאמרתם כבר את כל הפגישות בעצמי מול בעל הרכב כפי שמופיע ברישיון הרכב לבדוק היסטוריית טיפולים/ביטוח וכו'. ובמידה ובאמת הכל כשורה לקחת אותו לעוד בדיקה במכון שאני אקבע, במקרה הכי גרוע אוכל להוכיח שמדובר במעשה נוכלות ואולי לדרוש את כספי (יש הסכם מאוד מפורט מול היועץ) ובמקרה הפחות גרוע אולי הרכב באמת במצב מכאני יחסית טוב ושווה את רכישתו.

פורסם (נערך)

(לדעתי) אל תכנס לרכישה של הרכב הזה בכלל.

דולקות פה נורות אזהרה אם לא פרוג'קטורים, ואתה מנסה לשכנע את עצמך שהכל בסדר (או שתסתדר בעתיד עם כל בעייה שתהייה).

הפרד לשלום מהיועץ (ומהרכב), וקח איתך להבא מישהו שרכש רכב משומש אחד או שניים בחייו.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה במצב שהשקעת כבר קצת זמן וכנראה כסף אז אתה מנסה להגיד לעצמך שהכל טוב.
יש איזה סיכוי של 10 אחוזים שמסתתרים איפשהו שבאמת הרכב במצב תצוגה ותרוויח, אבל כל הסימנים מראים שאתה חייב לרדת מהעסקה ולברוח גם מהיועץ הזה.

פורסם

נכון כי במצב הנוכחי יהיה לי קשה עד בלתי אפשרי לדרוש ממנו חלק מהכסף אפילו, באפשרות השנייה אז אני משלם על בדיקה נוספת שבמקרה אחד מוכיחה שהרכב לא באמת במצב שהוצג, ואז יש לי אפשרות על פי החוזה לקבל את הכסף ולרדת מהעסקה, באפשרות השנייה הרכב אולי במצב מכאני טוב (מן הסתם לא כמו שצויין בבדיקה החשודה) ואולי אכן שווה רכישה.

בקיצור ירידה שלי מהעסקה משמעותה איבוד מוחלט של כלל הכסף ובמצב השני אולי אפילו אוכל להוכיח שמדובר בנוכל והדברים לא ישארו בגדר השערות.

פורסם

קח את הרגליים (או במקרה הזה את הטלפון) ותברח.

נתק כל קשר עם הרכב הזה, עם המגרש ובטח שעם ה״יועץ״ שמנסה לעשות לך פארטייה על הראש ועוד לקחת על זה כסף.

תעשה את הקנייה בעצמך, תיעזר באדם קרוב עם ניסיון בקניית רכבים וכמובן שתוכל להיעזר בפורום.

תפסיד כמה שתפסיד על היועץ, מאמין שתחסוך את זה בהמשך בזכות זה שניתקת איתו קשר.

נשמח לדעת מי ה״יועץ״ הזה, הוא או נוכל או לא מקצועי בצורה קיצונית, אין אופציה אחרת.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

שים לב שנכתב כי הבדיקה הינה מכנית בלבד כלומר שלדה לא נבדקה. מלבד זאת מה סוכם עם ה"יועץ" לגבי הדרישות מהרכב? מה בדיוק הוא עשה כדי לאתר רכב עם נתונים לכל היותר ממוצעים ואף פחות מזה אשר נמכר על ידי בעליו תוך תקופה קצרה שזה דבר מחשיד לכשעצמו.
תעשה לעצמך טובה ותתיעץ כאן לגבי מכון הבדיקה הנוסף אליו תקח את האוטו שלא תיפול שנית.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני כשעה, gil1995 כתב:

באפשרות השנייה אז אני משלם על בדיקה נוספת שבמקרה אחד מוכיחה שהרכב לא באמת במצב שהוצג,

ואז יש לי אפשרות על פי החוזה לקבל את הכסף ולרדת מהעסקה,

בקיצור ירידה שלי מהעסקה משמעותה איבוד מוחלט של כלל הכסף

יש לי שאלה אחת:

מהו שכר הטרחה של היועץ ביחס למחיר בדיקה נוספת (500₪)?

אגב, אני לא הייתי קונה את הרכב

מוכן לעזור לך ללא תמורה.

• אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 56 דקות, שי כתב:

שים לב שנכתב כי הבדיקה הינה מכנית בלבד כלומר שלדה לא נבדקה. מלבד זאת מה סוכם עם ה"יועץ" לגבי הדרישות מהרכב? מה בדיוק הוא עשה כדי לאתר רכב עם נתונים לכל היותר ממוצעים ואף פחות מזה אשר נמכר על ידי בעליו תוך תקופה קצרה שזה דבר מחשיד לכשעצמו.
תעשה לעצמך טובה ותתיעץ כאן לגבי מכון הבדיקה הנוסף אליו תקח את האוטו שלא תיפול שנית.

לא מבין כל כך למה אתה מתכוון, בסעיף 8 רשומה בדיקת שילדה.

לא שזה גורם לי להאמין יותר לבדיקת מכון של רכב שיש בה בסך הכל 2 ריג'קטים.

לפני כשעה, Adani כתב:

קח את הרגליים (או במקרה הזה את הטלפון) ותברח.

נתק כל קשר עם הרכב הזה, עם המגרש ובטח שעם ה״יועץ״ שמנסה לעשות לך פארטייה על הראש ועוד לקחת על זה כסף.

תעשה את הקנייה בעצמך, תיעזר באדם קרוב עם ניסיון בקניית רכבים וכמובן שתוכל להיעזר בפורום.

תפסיד כמה שתפסיד על היועץ, מאמין שתחסוך את זה בהמשך בזכות זה שניתקת איתו קשר.

נשמח לדעת מי ה״יועץ״ הזה, הוא או נוכל או לא מקצועי בצורה קיצונית, אין אופציה אחרת.

מבטיח לפרסם את שמו בסיום התהליך איתו, מה שאני כן יכול להגיד שמדובר ביועץ עם המון חוות דעת חיוביות, פייסבוק גוגל וכו'.

פורסם

אמנם לפי החוזה במקרה של בדיקה גרועה  אתה זכאי לקבל את הכסף חזרה, אבל אל תשכח שאם זה מישהו שעשה קומבינה עם סוחר מנתניה כנראה שלא יהיה לך כל כך פשוט לקבל חזרה.
תצטרך לעשות פה שיקול של האם המלחמה הזאת שווה לך.
יש כאלה שיילכו על זה רק בשביל העניין העקרוני אפילו, השאלה כמה זה שווה לך אישית.

פורסם
לפני 17 דקות, gil1995 כתב:

מבטיח לפרסם את שמו בסיום התהליך איתו, מה שאני כן יכול להגיד שמדובר ביועץ עם המון חוות דעת חיוביות, פייסבוק גוגל וכו'.

קח בחשבון שאולי הוא רשום בפורום.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 45 דקות, gil1995 כתב:

לא מבין כל כך למה אתה מתכוון, בסעיף 8 רשומה בדיקת שילדה.

לא שזה גורם לי להאמין יותר לבדיקת מכון של רכב שיש בה בסך הכל 2 ריג'קטים.

מגיגול מהיר לפי שם החברה המופיע בחותמת יש שתי חוות דעת שליליות מאוד בגוגל ובנוסף תביעה על כך שהמכון הזה הסתיר מלקוח תאונה קשה שהייתה קיימת ברכב. בנוסף גיגול לפי מכון קומפיוקאר שרשום באותה כתובת מוביל לשפע ביקורות שליליות.

לדעתי ההערה למטה, במיוחד שהיא מודגשת וממוסגרת תאפשר לו לטעון בבית משפט שהוא לא בדק את השלדה רק ראה במבט זריז שכל האוטו צבוע מסביב והגדיל ראש וציין זאת בטופס. מאחר ואתה בכלל לא היית בבדיקה הוא גם יוסיף ויטען שזה הוסבר בהרחבה בעל פה, לרבות בטופס הזמנת הבדיקה (שברור שאין לך העתק ממנו). אגב מי מופיע כמזמין הבדיקה? אתה או היועץ? אם היועץ אז בכל מקרה למכון אין שום אחריות כלפיך.

תעלה לכאן את ההסכם שלך עם היועץ, בטשטוש פרטים מזהים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...