Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

יש פה 3 סצנות:

1. אתה רוכש את האוטו. שילמת על האוטו, על הבדיקה וליועץ.

2. אתה רוכש את האוטו, בודק בעצמך כדי לתבוע את היועץ. שילמת על האוטו, בדיקה, בדיקה נוספת במכון/מוסך בלתי תלוי, שילמת ליועץ ואם אתה אכן תובע אז גם עו"ד והוצאות משפט (לדעתי אתה מעבר לסכום של תביעה קטנה) - עוד לא הוכחת את צדקתך ואתה לא יודע מה יפסוק השופט (החזר שכ"ט? בדיקה? ביטול עסקה? כלום?).

3. אתה לא רוכש את האוטו - שילמת לבדיקה וליועץ.

מה מבין כל אלה עולה לך פחות? מה הסיכוי שהאוטו באמת כזה תקין?

לי ההיסטוריה שלו נראית לא טוב והבדיקה עוד יותר מחשידה.

אם אתה שואל אותי, אופציה 3 תהיה הזולה יותר מבחינתך. מספיק שהאוטו טיפ-טיפה פחות מתוחזק ממה שנטען בבדיקה, אתה משלם את ההפרש במוסך בביקור הראשון (אפילו בלאי מקובל של בולמים, בלמים) וזה כשאני עדין במה שאני באמת חושב שהאוטו הזה מסתיר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, Audi-T כתב:

שאלה: מי כתוב בתור מזמין הבדיקה? אם זה לא שמך המלא אז היא לא שווה את הנייר עליו היא כתובה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

על הטופס רשום השם הפרטי שלי בלבד 

לפני 6 דקות, itaysamurai כתב:

יש פה 3 סצנות:

2. אתה רוכש את האוטו, בודק בעצמך כדי לתבוע את היועץ. שילמת על האוטו, בדיקה, בדיקה נוספת במכון/מוסך בלתי תלוי, שילמת ליועץ ואם אתה אכן תובע אז גם עו"ד והוצאות משפט (לדעתי אתה מעבר לסכום של תביעה קטנה) - עוד לא הוכחת את צדקתך ואתה לא יודע מה יפסוק השופט (החזר שכ"ט? בדיקה? ביטול עסקה? כלום?).

מה מבין כל אלה עולה לך פחות? מה הסיכוי שהאוטו באמת כזה תקין?

לי ההיסטוריה שלו נראית לא טוב והבדיקה עוד יותר מחשידה.

אם אתה שואל אותי, אופציה 3 תהיה הזולה יותר מבחינתך. מספיק שהאוטו טיפ-טיפה פחות מתוחזק ממה שנטען בבדיקה, אתה משלם את ההפרש במוסך בביקור הראשון (אפילו בלאי מקובל של בולמים, בלמים) וזה כשאני עדין במה שאני באמת חושב שהאוטו הזה מסתיר.

אם אני אבחר לבצע עוד בדיקה במכון בלתי תלוי זה יקרה בטרם קניית הרכב ולא לאחר מכן, אבל אני מבין את כוונתך 

פורסם
לפני 9 דקות, itaysamurai כתב:

יש פה 3 סצנות:

4. אתה מכניס את הרכב לבדיקה במכון מטעמך, משווה בין הבדיקות ומסביר ליועץ שבעקבות הפער בין הדו"חות אזי שהרכב אינו אופציה לרכישה. 

מזה נובע שהיועץ אינו ביצע את עבודתו ולכן אתה מבקש החזר כספי (אפשר להשאיר לו 10% על המאמץ).

בגלל זה שאלתי אותך בתגובתי הראשונה באשכול, מהו שכ"ט היועץ, כדי לדעת אם משתלם להשקיע מחיר בדיקה כדי לנסות לקבל בחזרה את מה ששולם ליועץ.

לדוגמא: אם התשלום ליועץ הינו 1000 שקלים ומטה, לא הייתי מבצע שום פעולה. 

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

סוחר מנתניה- מוקש 1.

מכון בדיקה שאמינותו בספק מנתניה- מוקש 2.

אתה והיועץ בין שני המוקשים.

אפשרות א: ללכת לבצע בדיקה נוספת המכון אלדר אצל שמעון ביסמוט בנתניה -הוא המכון היחידי בנתניה שתוכל לסמוך עליו- הבדיקה שהעלית לא תואמת בלאי בדיקה ממוצע של רכב בן 8-9.

אפשרות ב': לוותר על הרכב ולהפסיד את סכום הבדיקה והיועץ.

• רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 53 דקות, gil1995 כתב:

אם אני אבחר לבצע עוד בדיקה במכון בלתי תלוי זה יקרה בטרם קניית הרכב ולא לאחר מכן, אבל אני מבין את 

צודק, הכוונה הייתה לא לרכוש וכן לתבוע בסעיף 2. 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באחד הפוסטים כתבת שהרכב היה ברחוב, עם מודעה. יש לך את מספר הטלפון שהופיע במודעה? תקליד אותו בגוגל כדי לקבל חיזוק שמדובר בסוחר. יופיעו עוד מודעות/פרסומים עם מס' טלפון זהה.

גם אם לא, יש לך מספיק סיבות לקום ולברוח, גם אם שילמת שכר לימוד. כי בהמשך, זה יעלה לך יותר, וגם תאכל את הלב.

פורסם

רכבים שמסתובבים ברחוב עם מודעה סביר מאוד להניח שהם לא שייכים למגרש.

אני לא מבין את זה עד עכשיו, נשמע לי המוקש הכי גדול כאן.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

בנתניה אחת משיטות המכירה זה לפזר מלאי רכבים עם שלטי מכירה בכל מקום אפשרי.

יש המון רחובות בהם יש תמרור שאוסר זאת עקב כך. 

הבדיקה נקייה מדי, הרכב שלי שעבר 6,000 ק"מ בלבד ביום הבדיקה יצא כבר עם יותר ממצאים.  (כולם כסת"ח)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשמע, היועץ לדעתי קצת התרשל בעבודה שלו ונפל למלכודת קלאסית של סוחר במקרה הטוב, במקרה הרע - הוא לא הגון.

הסיפור הזה - של בדיוק רכשתי את הרכב. אין לי כסף. היה על תו סוחר/חברה בדיוק. מאוד מסריח. 

אני פשוט הייתי מתקדם הלאה. 

פורסם (נערך)
בתאריך 8.10.2020 בשעה 17:20, Adani כתב:

רכבים שמסתובבים ברחוב עם מודעה סביר מאוד להניח שהם לא שייכים למגרש.

אני לא מבין את זה עד עכשיו, נשמע לי המוקש הכי גדול כאן.

בחיפה/קריות/נשר  יש נטייה להעמיד קכבים בצד הכביש ואפילו יש  אותו מספר (סוחר בהסוואה) וגם בכפר יאסיף ליד ובצמוד למגרשי מכוניות יש נטייה להעמיד רכבים מחוץ למגרש או בגלל שאין מקום במגרש או שאלו הראשונים שרוצים להיפטר מהם.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...