Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 cw habv

ישראל732
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתרונות - אמינה יחסית , חזקה יחסית ל1.6 , אבזור נוחות סביר, מזגן מקפיא. 

חסרונות - נוחות נסיעה קשיחה , לא חסכונית , היציאות מזגן לנהג מקפיאות את הידיים בעיקר. 

תקלות ידועות - בעיקר מתג אור בלם. 

פורסם

מה שאני כותב הינו על סמך 3 רכבים זהים של קרובים אליי, מחלות ידועות בנוסף למתג אור בלם, חיישן קרנק, מאווררי מנוע, רדיאטור, כויילים, ובנוסף המנוע רגיש לדחיית טיפולים ולשמן ירוד/לא מתאים, הוא צובר בוצה ולכן מומלץ לטפל כל 12 אלף או שנה לפי המוקדם מבינהם.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

אני יודע להגיד שלגבי יונדאי בכללי שכמו שAudi-T אמר זה רכב שחייב לעשות טיפולים שוטפים בזמן ובשמן מקורי/איכותי אני קניתי יונדאי i20 2016 50k ויש לי היסטוריית טיפולים שמעידה שהם נעשו בזמן אבל בגלל איכות שמן שכנראה הייתה ממש מסריחה נהיה לי בוצה במנוע צריך לשים לב לזה גם בקנייה של הרכב שבאמת לא הצטבר בוצה במנוע.

• אהבתי 1
פורסם

כדאי לחפש רכב מטופל כראוי, דרך פקק המילוי ניתן לראות "בגדול" אם קיימת בוצה, דבר שני זו מערכת הקירור, לוודא שיש מי קירור ירוקים ולא מים ברז חומים המעידים על הזנחה.
כל השאר זה סוג של בלאי טבעי, אם לא החליפו זה ככל הנראה יקרה במשמרת שלך.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• תוכן חדש...