ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,617 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 840 צפיות
מדובר בהשכרה של אחד מהרכבים הנ"ל לתקופה מסויימת. כולם מודל 2019 עם כ-40,000 ק"מ ברמת גימור בסיסית. איזה מהם עדיף מבחינת איבזור ונוחות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב שיוכל להוביל כיסא גלגלים ממונע ואני רוצה לדעת מה המידות של פתח תא המטען ומה העומק כשהכיסאות לא מקופלים, נפח ליטרים לא יועיל לי, אשמח אם תוכלו למדוד בסטיישן שלכם את המידות הנ"ל (שנתון 2008-2015 ) אבל גם אחרים יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת nameuser, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני מחפש הרבה מחפש הרבה זמן ובסבלות לנצ'יה אפסילון ולמה? כי הכי זה מתאימה לצרכים שלי ותקציב ואני מאוד את העיצוב! אני מאוד רציתי את הדגם ה1.2 ידנית ! אבל הבעיה שאין בשוק! ואם כבר יש אז או שעבר הרבה ק"מ\ידיים או מהשכרה או שהצבע לבן או שתקוע באיזה חור בצפון. בקיצור לעומת זאת את הדגם 900 טורבו רובוטי מידי פעם מופיעות מודעות של רכבים כאלה ואפילו גם בצבע אדום (כמו שאני רוצה) ועכשיו גם יש לי זמן להתעסק עם זה האם כדאי ללכת על גיר רובוטי ומנוע 900? או שזה מקור לבעיות? אם פיאט 500 לדוגמא שמעתי שיש מלא בעיות עם הגיר הזה, זה אותו גיר? האם הרכב הזה יכול לשרוק לתקופה ארוכה של 10-20 שנה? חלקים מכניים יש למנוע הזה 900? (ל1.2 יש בשפע בזול ש…
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
רכב למשפחה צעירה ב-60-65 אלף ש"ח: גולף 2016 60K ק"מ, אופל מוקה 2016/2017 או משהו אחר לגמרי?
מאת TLV2020-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לפני רכישה של רכב למשפחה צעירה (כיסא תינוק אחד). התכנסתי לסביבת תקציב של 60 אלף שקל. מצאתי גולף 2016 נחמדה (עלתה לכביש באוקטובר, 60 אלף ק"מ, יד 2 מפרטי שעד 2019 הרכב היה אצלו בליסינג וקנה אותו). אין תקלות ומכון הבדיקה טוען שהגיר במצב טוב בלי התקלות הקלאסיות. מבין הג'יפונים שקוסמים לנו בגודל אבל כנראה מיותרים בגלל צריכת הדלק ראיתי שאופל מוקה, אולי שברולט טראקס וסוזוקי קרוס-אובר יוכלו להתאים לתקציב. יש לי על הפרק כמה מוקות מליסינג ומפרטי, שנתוני 2016 ו2017. ק"מ בין 40-85 אלף במצב טוב. יעלו כ-63-65 אלף אבל אחרי טיפול וטסט לעומת הגולף שצריכה טיפול 60 אלף, מצבר ובקרוב צמיגים חדשים. מחשבות?
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
שדרוג לרכב אוטומט 1 2
מאת Guest Mikelt89-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין לשדרג קצת את הרכב לאוטומטית יד2/ליסינג, ברשותי כרגע יונדאי i10 שנת 2014 ידנית מנוע ליטר, אני רוצה רכב אוטומט קצת יותר גדול ונוח, אמין וחסכוני, התקציב בסביבות 40k, אלו העדיפויות: 1. אוטומטית 2. חסכונית (נסועה של כ-400 ק״מ בשבוע לערך) 3. אמינות ובטיחות 4. נוחות חשבתי על מיצובישי ספייס סטאר אוטומטית 1.2 לפי הביקורות הבנתי שהיא די חסכונית וקצת יותר מרווחת מה-i10, דעתכם?
-
-
מדובר באקזמפלר מאמצע שנת 2014 עם כ-140 אלף ק"מ, יד שנייה פרטית שנדמה שטופל במוסך מורשה (אבדוק בוודאות ביום שני). מה שכן, ממבט ראשון שמתי לב למדבקה בתא המנוע, באנגלית, עם ציור של רצועת טיימינג ותאריך של לפני שנה - זה משהו שגרתי? מניח שמוסך מדרכה מעזה לא היתה מדביק אותה, כך שאני רוצה להאמין שזה אכן טופל היטב ובמורשה. בכל מקרה, אשמח לדעת על מה לתת דגש מבחינת הבדיקה? אני שוקל לקחת לבדיקה במוסך יבואן במקום קומיופטסט למניהם - כדאי? מה הסכנות? מה מוסך כזה יכול לפספס מבחינת מכשור וכו'? תאונות? פגיעות שלדה? הרעיון היה שבמקום מילים כמו : "לבדוק גלגלים" הם אכן יבדקו ועל הדרך גם יוכלו להגיד לי בדיוק מה עלות תיקון כל הממצאים כדי שאדע איפה אני עומד. בל…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 596 צפיות
היי אני מחפשת רכב משפחתי אמין וזול לתחזוקה עד לסכום של 45,000 לי ול 4 ילדיי בני הטיפש עשרה. סהכ אנחנו 5. אם אפשרי רכב עם צריכת קמ נמוכה עוד יותר טוב. ועוד שאלה, האם כדאי לקנות בטרייד אין? ברשותי רכב יונדאי איי 20 שנת 2009,מעט חבוט. אשמח להמלצות🙏
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 689 צפיות
אז ככה מצאתי רכב מטרייד מוביל מאזדה 3 הצאבק 2015 עם 102 אלף קילומטר עשיתי את הבדיקה במכון שאני בחרתי בקומפיוטסט בראשון לפי מה שניראה הרכב עבר תאונה קטנה איך הבדיקה לפי דעתכם ? אגב המוכר התחייב על מנוע גיר ושלדה והבוחן אמר שאין פגיעה בשילדה כלל
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
יונדאי i 20
מאת mos1958-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 459 צפיות
אשמח לקבל המלצות על הרכב הזה יונדאי i 20 מנוע 1400 שנה 2016 תודה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 822 צפיות
שלום חברים יקרים, אני אמור לקבל בקרוב רכב מהעבודה. נתנו לבחור בין ioniq לceed. יש לי נסיעה של שעתיים בכל יום. איזה רכב יותר נוח? (שיהיה איזשהי נקודת ייחוס - חייב לציין שאני כרגע נוסע על שברולט קרוז 2013 ומבחינת נוחות היא לא רעה בכלל) תודה למומחים חג שמח
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש משפחתית בטיחותית (בעיקר בטיחות לילדים), רצוי משומשת, שתוכל לאכלס שלושה כיסאות בטיחות במושב האחורי, במחיר שפוי (עד 150K לכל היותר). עיקר השימוש הוא עירוני יום יומי בגוש דן (עבודה, מסגרות לילדים וכו׳). לא צפוי קילומטרג׳ גדול מידי בשנה. פרסמתי כאן בעבר, ולעצת המגיבים, הלכתי לקישור המשפחתיות הבטוחות של euroncap. מהדירוג נראה שדיי קרוב לראש הרשימה מופיעה סקודה אוקטביה הנפוצה בארצנו, ונראה לי שייש לה יחסית הרבה מקום במושב האחורי ( hip room rear 1.45 סנ׳ - זה המדד?). האם לפי ההגיון הזה אוכל לקנות אוקטביה משומשת (נניח מ-2019 זה תאריך מבחן הבטיחות) לדחוס למושב האחורי שלושה מושבי בטיחות ולדעת שאני הבטוח על הכביש, פר שקל שאני משלם? (מתנצל אם המסקנה נשמעת נאיווית - זו בעצם …
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 625 צפיות
אהלן, עקב תקלה ברכב שלי אני מעוניין לרכוש רכב אחר מעט חדש יותר (שנת 2010 ומעלה). נתקלתי ב2 דגמים שתפסו את תשומת ליבי - Citroen C5 2010 Mitsubishi Lancer 2011 נתקלתי בחוות דעת די קיצוניות לגבי 2 הדגמים (לא לגעת ברכב גם במקל או לקנות במיידי כי רכב פצצה, אין משהו באמצע). סה״כ מחפש רכב שיהיה נוח ושקט עם צריכת דלק סבירה (1 ל-13+). אשמח לחוות דעת על דגמי הרכבים הנ''ל.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכם האם כדאי לקנות מענק הרכבים ,יונדאי סנטה פה EXECUTIVE 2007 טורבו דיזל עשתה 220000 ק"מ נפח 2188
הודעה אחרונה מאת Rotemh, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, יש לנו אופציה כרגע לרכישת טידה שמורה עם כ100K על השעון. בנוסף קליאו ומגאן גם כן ידיים ראשונות שהמשותף לכולן הוא אותו המנוע (HR16DE/H4M) והגיר 4 הילוכים פלנטריים של Jatco. מקריאה ברשת מצאתי נתונים על המנוע ונראה שהוא וותיק ובסך הכל בסדר (1.6AU עם 110 כו"ס) ומגיע לקילומטראז' גבוה בתנאי שמטופל כמו שצריך, כלומר ללא מחלות מיוחדות. אשמח לשמוע מאנשים כאן על השילוב מנוע-גיר הזה, האם מגלה אמינות טובה, איך הוא מתפקד, עלות החלפה שלו תקלות וכו' שילוב וותיק שמגיע במספר לא קטן של רכבים מבית ניסאן רנו. תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת asico70, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 496 צפיות
היי, קצת רגע. כרגע יש ברשותי סיריון 07, הרכב כמעט על 210 ק''מ, אני ובת זוגתי עושים בו שימוש. לצערנו רכב אחד אינו מספיק לנו, וחייבים לרכוש רכב נוסף. הנסועה שלנו מבחינת בית עבודה ביחד היא סביב ה35 אלף ק''מ בשנה, ועוד קצת נסועה מסביב, מאמין שסביב ה40 אלף ק''מ בשנה. אני מאוד מבסוט על הסיריון, מקבל ממנה בימים טובים 1-17.5, הרכב הנרכש חייב להיות בעל גיר אוט', ועם צריכת דלק שתהיה מעל ל1-20 בנסיעה מחוץ לעיר. ההתלבטות העיקרית כרגע זה ספייס-סטאר שנתון 13-14 ליסינג, שנתון גבוהה יותר כמו 15 שיותר מאובזר לא יכנס לי בתקציב. האפשרות השנייה היא מיקרה שנתון 15 יוצאת ליסינג עם ק''מ סביר. האבזור בתוך הרכב פחות חשוב לי, לאחר רכישת הרכב יותקן עליו …
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 700 צפיות
אהלן חברים, מחפש לקנות רכב חסכוני ואמין, מעדיף מאוד שיהיה אוטומט. עיקר הנסיעות יהיו בינעירוניות. בעיקרון אני מעדיף רכבים קטנים, לא ממש משנה לי חוויית הנהיגה, רק שיהיה ברמה בטיחותית טובה יחסית. בינתיים אני רואה היצע די גדול של יונדאי i20 ומאזדה 2 שמתאימות לתקציב שלי, מה אתם אומרים? תודה רבה 😎
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 859 צפיות
אוקטביה 1.0 נובמבר 2017 (הדגם החדש) רמת גימור אמבישן, 43000 ק"מ מליסינג, נמכר על ידי חברת הליסינג עצמה (לובינסקי טרייד) בלי ממצאים מעניינים בדו"ח של בדיקת קניה, טופל במוסך יבואן בזמן. אחרי הצעת מחיר בטלפון ועוד חפירה בסוכנות עצמה הגענו ל73,000 ש"ח - בנוסף אקבל טסט לשנה וטיפול 45,000 ק"מ על חשבונם, אחריות מנוע גיר מזגן לשנה בנוהל של לובינסקי. המחיר המבוקש הוא מעל המחיר המשוקלל של לוי יצחק שעומד על סביבות 70,000, מחירון יד 2 המשוקלל נותן 72200, הסוכן של לובינסקי אמר שהרכב סחיר מאוד (דגם מבוקש, קילומטראז' נמוך וכו') ולכן הם לא מתביישים למכור מעל מחירון וזה מה יש. ראוי לציין שכבר הסתכלתי שם על אוקטביה שרציתי לקנות שנחטפה לי בין הידיים מסניף אחר. …
הודעה אחרונה מאת guruguru, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב כרכב שני הוצע לי רנו קליאו שנת 2016 עם 73 אלף ק״מ, פרטית נהג יחיד. אני שייך לדור ההוא שעל הצרפתיות יש חרם כלשהו. הרכב הנ״ל מטרתו נסיעה לעבודה ובית, עליות של חיפה ובממוצע של 500 ק״מ בשבוע. האם הדגם הנ״ל, exprestion , יענה על הדרישות של חסכוני ואמין?
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 571 צפיות
הי ראיתי סיאט מיי שאהבתי ונסעה לטעמי. זה הטופס בדיקה מטעמי. מה דעתכם? חיים 3.pdf
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 494 צפיות
צד אחד הפיקנטו קצת ישנה ועם 4 הילוכים וצד שני היונדאי עם הגיר המוזר שלה. מה הייתם לוקחים?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 662 צפיות
מה עדיף לרכוש? פורד פוקוס 2011 אוטומטית סדאן. או שברולט קרוז 2011 אוטומטית סדאן. מה לקנות?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 583 צפיות
מחיר של פחות 20% מהמחירון ושאר התנאים אידיאלים כולל אחריות זמנית ואף השבחה (מה שזה לא יהיה ) האם כדאי ? אשמח לבעד ונגד
הודעה אחרונה מאת ace_syndrome, -
היי, קצת פרטים, אבא בקושי נוסע על הרכב, ממש עבודה בית, מדי פעם אירועים משפחתיים, לא משהו מיוחד.הוא נוסע בערך 10kKM בשנה. אבל הוא מעוניין ברכב משפחתי גדול, הוא די בולד מרכבים קטנים, אפילו SUV's מאד מוצאים חן בעיניו, אולם טיפה לא בתקציב. אבא ביקש ממני לחפש לו רכב יד 2 בתקציב של 70k עם אפשרות לזליגה במידה ויש משהו טוב. לענייננו, אנחנו די מקובעים בצורת מחשבה שלנו, והרכבים הראשונים שאנחנו מחפשים הם הונדה סיוויק וטויוטה קורולה בגלל האמינות. אבל אנחנו מסתכלים על הונדה סיוויק 2016 קומפורט לצורך העניין שנמצאת בתקציב ומצאנו מישהו בסביבות ה 65k רכב נראה טוב. אבל הרכב לא מאובזר, כנ"ל לגבי הטויוטה, גם ה gli נראול מאכזבות ולא מאובזר…
הודעה אחרונה מאת abagada, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 530 צפיות
אשמח לייעוץ לרכישת רכב חדש מסוג קרוסאובר/SUV. הרכב ישמש בעיקר בנסיעה בינעירונית של 80 קמ הלוך חזור, כ100 קמ ביום לכן חשוב שיהיה חסכוני בדלק, רצוי ואף מומלץ היברידי/חשמלי. חסכוני בדלק חשוב ביותר!! תקציב עד 145,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Talix, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 491 צפיות
שלום לכולם מחפש רכב פרטי לא מיני בכיוון של מיני משפחתי/משפחתי הכיוון שלי כרגע הוא i30,i35, אופל אסטרא ורנו קליאו רציתי לשמוע עוד כיוונים וחוות דעת איזה מינימום שנה ומקסימום ק"מ מומלץ לקנות והאם רנו קליאו של השנים 2013-2017 לא אמין כמו שאומרים? מתכנן ליסוע 70 אחוז עירוני נסיעות קצרות בעיקר עד 12 אלף ממוצע בשנה מחפש חיסכוני ואמין בעיקר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת moseri123, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 486 צפיות
שלום לכולם וחג שמח, איך הDCT של יונדאי? האם הוא אמין, או שיש בעיות ידועות? כמובן שאני מתכוון בגבול הטעם הטוב ובתנאי שמתנהגים איתו נורמלי, בלי להדביר את הדוושה לרצפה ברמזור או להתגרזן איתו. ובכלל איך העלות אחזקה שלו, היא ברמה של משפחתית יונדאי רגילה או מעבר? תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yhruiho, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 524 צפיות
שלום לכולם וחג שמח:) מחפש רכב עד תקציב של 25K נתקלתי ברכב פיג'ו 208, שנת 2013, עם קמ של 105, משופר מאוד עם הגה מעור ועוד כל מני תוספת כדי להידמות לגימור GTI, העניין הוא שהרכב עבר תאונה, החליפו לו מגן קדמי, חזית כולל פנסים. הבנאדם שמוכר לא מוכן להתחייב לבדיקה אך טוען כי הרכב נקי בשאסי (הוא עצמו בעלים של מרכז שירות פיג'ו), לכן נדלקה לי נורה אדומה ולא סגור סופי על הרכב.. מה גם שהעלה את נושא הטסט ואמר שאם אני צריך הוא יעביר לי את הטסט (?!) לא ברור למה. בכל מקרה לא מוכן לרדת במחיר כל כך ומחיר סופי 23 וחצי ולא שקל פחות לפי דבריו. חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה אם יש מעיכה קטנה בשאסי אך העניין הוא המחיר שזה משפיע! פשוט הבנאדם טוען שכל המכוני בדיקה הם חארטה ו…
הודעה אחרונה מאת finch, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 522 צפיות
אהלן אחותי לקראת שחרור ואני רוצה לעזור לה למצוא רכב, רצוי קטן חסכוני ואמין כמה שניתן *לא רובוטי חשבתי לכיוון פיאט פונטו 2005-6 טויוטה יאריס 2005-6 דייהטסו סיריון וכו' אני אשמח לשמוע דעות וגם הצעות נוספות תודה
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 794 צפיות
שלום לכולם, מבקש ייעוץ כי אני בהתלבטות לגביי מכירת רכב, ברשותי שתיי רכבי מאזדה 3, אחד 2014 יד ראשונה עם 195000 ק"מ והשנייה 2009 (יד שנייה) עם 135000 ק"מ. שתיי הרכבים במצב מצויין ללא תאונות או בעיות פח (חלודה). ההתלבטות היא איזה רכב יותר כדיי למכור? להצעתכם אודה.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 664 צפיות
אני מחפש רכב יד שניה עד 100 אלף (כי לא רוצה לספוג ירידת מחיר בשנתיים הראשונות) 1) אמין ועלות תחזוקה סבירה 2) ביטחות 3) צריכת דלק סבירה נוסעים יותר מ 20 אלף קמ בשנה לפעמים מתקרב ל 30 מבחינת גודל זה יהיה הרכב הראשי שלנו אנחנו זוג עם ילד היו על השולחן טיוטה קורלה אבל ירד בגלל צריכת הדלק וסקודה אוקטביה ירד בגלל האמינות שזה נשמע כמו לקחת סיכון למרות שמבחינת מחיר הוא נשחט לגמרי ביד 2 בנתיים הנירו הוא נשמע כאופציה לא רעה אלא אם חוכמת המונים פה תציע לי אופציה יותר טובה הדבר המעניין שמצאתי בחיפוש שהנירו והטיוטה הברידי ראב 4 עולים כמעט אותו הדבר בחו״ל אבל בארץ יש הבדל של 40 אלף במחיר היבואן גם ביד 2 מוכרים אותו מעל למחיר מחירון גם אין כל כך היצ…
הודעה אחרונה מאת Michazzz,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6