Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהשכרה של אחד מהרכבים הנ"ל לתקופה מסויימת.

כולם מודל 2019 עם כ-40,000 ק"מ ברמת גימור בסיסית.

איזה מהם עדיף מבחינת איבזור ונוחות?

פורסם

תודה רבה! :)

קיבלתי את קודי הגימור של הרכבים הנ"ל, האם המלצתך עדיין תקפה?  

208 - 739345

C3 - 817287

יאריס - 413436

פורסם

קודי גימור לא אומרים לי כלום. 

בכל מקרה למיטב ידיעתי אין הבדל במושבים או בכיול המתלים בין רמות הגימור.

השתתפתי בזמנו במבחן ההשוואתי הזה , ואני נוטה להסכים עם רוב מה שנכתב במבחן.

החסרון של הC3 אלו זוויות גלגול קטנות.

קח בחשבון שיש גם אלמנט סובייקטיבי של נוחות עבור כל אחד, ומה שהכי נוח עבורי לאו דווקא יהיה הכי נוח עבורך.

אישית, הייתי מתלבט בין הC3 ל208, כי את היאריס אני לא סובל, הנוחות והאבזור הדל הן חלק מהסיבות למה.

פורסם

מסכים לגביי היאריס, גם אני לא אוהב את הרכב הזה מהסיבות שציינת. אקרא את המבחן.

לגביי קודי רמות גימור:

208 - פיג'ו 208 אקטיב (1199) אוטו' 110 כ"ס

C3  -  סיטרואן C-3 החדשה (1200) FEEL AIRCROSS אוטו' 110 כ"ס

יאריס - טויוטה יאריס סטייל (1496) אוטו' 112 כ"ס

פורסם

חוץ מהסיטרואנים שאני לא זוכר , לא מדובר ברמות גימור בסיסיות.
עם האיירקרוס יש לי רק ניסיון סטטי, אם אתה צריך את המקום או שהוא לא מקפיץ את המחיר משמעותית אולי שווה לבחור בו.

פורסם

C3 או 208.

את היאריס ניסיתי בגרסה ההיברידית, רכב לא נוח ולא נעים לנסיעה. סביר להניח שהדגם האטמוספרי סוחב יותר טוב, אבל עדיין פחות טוב מהאחיות לבית PSA/

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסיטרואן ברמת אבזור הנמוכה יותר, אך עדיין הייתי בוחר בה בגלל הנוחות, היא פשוט מעולה.

לרכב אותה חטיבת כוח כמו לפיגו, כך שהרכב זריז, די שקט. פחות אהבתי את נושא הרעידות, המנוע בעל 3 צילנדרים והוא פחות מעודן מאשר שאר מנועי 3 צילנדרים, בנוסף, בנסיעה במהירות  בין עירונית, כאשר מאיצים קלות זה מלווה ברעידות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...