ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב אני רוצה לקנות רכב מדיפלומט. הרכב הוא מתוצרת ארה"ב משמש כרגע את הדיפלומט ועובר טסט ללא כל בעיה. שאלתי היא האם ימכר בשוק המקומי לאזרח ישראל צריך יהיה להעביר תקינה ולהחליף פנסיי חזית? מצרף צילום בנושא זה.
הודעה אחרונה מאת ronenbb5, -
Audi Q5 2017
מאת youssi- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 948 צפיות
שלום לכולם . שקלתי לרכוש את הרכב אאודי q5/2017. מספר שאלות : 1.עלות תחזוקה שנתתי לרכב ? 2. אגרת רישוי ? 3. ביטוח חובה ומקיף ? 4.הדגם המומלץ דיזל /סולר אני מאמין שלא נגעתי בכל הנושאים אז תרגישו חופשי להוסיף ולחוות דעתכם בנושא . תודה!
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 479 צפיות
מחפש רכב בעיקר לסופ"ש, לנסיעות בינעירוניות תקציב- עד 35K גודל- קטן אבל שיהיה מעט מקום לציוד (סטייל i20 או יאריס) מינימום 1200 שיהיה בטיחותי ועדיף מעט חסכוני מעדיף אוטומט מבחינת הנוחות, אבל בהנחה שהנסיעות בעיקר בינעירוניות אולי עדיף יהיה לרכוש ידני ולצמצם במחיר הרכישה?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
הייתי מוכן לשלם סכום לא מבוטל בשביל איש מקצוע שידאג למצוא לי את רכב חלומותי, לוודא שהעסקה כשרה לחלוטין ועל הדרך גם לסדר לי מחיר לא רע - בסופו של דבר זה גם כנראה ישתלם בהנחה ואני מקבל עסקה יותר טובה משהייתי מצליח לבד, ומקבל שקט נפשי שלא נפלתי בפח. מכירים חברה או אנשים שעוסקים בדבר? כמובן שיש פה סכנה שנותן השירות הנ"ל בעצמו יהיה נוכל, יתאם עם המוכר, יחפף ועוד אלף דברים אחרים, אבל נשים זאת בצד, סה"כ בהנחה והוא רוצה לבנות בסיס לקוחות זו לא תהיה הדרך הנכונה לעשות זאת. האם החיה הזו קיימת? אם כן אשמח לקישור, עייפתי מנסיעות מבוזבזות לסוכניות ומוכרים יד שניה, ומדפדוף אינסופי בלוחות הרכב.
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, מחר אני הולך לראות רכב מסוכנות בחיפה(sx4) ואשמח לשמוע מכם טיפים לגבי סוכנויות. אפשר להתמקח? אני יכול לקחת את הרכב לבדיקה? מה כדאי לבדוק ולהסתכל ולשאול? איך אני מוודא שמה שאפשר בסדר? תודה רבה לכולכם🙇🏻♂️
הודעה אחרונה מאת PASHUT, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, מלבד התיבת הילוכים שאני יודע שהיא לא טובה ומשאבת מים, האם ישנן בעיות אמינות נוספות ברכב במידה והוא שמור היטב? האם המנוע 1.8 ברכב הזה הוא הדגם הטוב או הדגם שאוכל שמן, האם בוצע בו ריקול?
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 746 צפיות
שלום מישהו יודע עם לרכב רנו פלואנס טורבו דיזל משנת 2014 אם יש בעיות בגיר? והאם הוא רכב מומלץ
הודעה אחרונה מאת reee11, -
קניית רכב מומלץ
מאת Mirza- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 559 צפיות
המלצה על רכב במחיר 20,000-25,000 אמינות,לא אוכל הרבה דלק מה אתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 475 צפיות
שלום, מחפשת חוות דעת על קרוז 2016, 1400 טורבו, אמינות, מנוע, גיר וכו. תודה
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, 1. האם החלקים של טיוטה בכלל וטיוטה יאריס נחשבים יקרים ? 2. הבנתי שטויוטה באופן כללי זה רכב אמין..מישהו אמר לי שהיאריס היא פחות אמינה ויש לה מלא תקלות..זה נכון ? תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 473 צפיות
היי שואל עבור חבר, התקציב שלהם באיזור אז זאת לא בעיה. מתלבטים בין קיה נירו לפורד קוגה.. ---- אני מתעניין מאוד בלקנות קיה נירו היברידית חדשה. יש המלצות/דגשים? 2. יש למישהו אולי מידע אמין על העניין של הקרינה מהרכב ההיברידי? 3. כמה חסכוני זה באמת העניין של רכב היברידי (בדגש על הנירו) מול רכבים רגילים? 4. האם יש מבצעים טובים ב0 ק'מ על הרכב? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 510 צפיות
מה דעתכם על הרכב? מעוניינת לקנות , ורוצה חוות דעת
הודעה אחרונה מאת ג'ס, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום חברים אני מתעניין לרכוש פיג'ו 508 מליסינג יד ראשונה עם 78 אלף ק"מ מבקש לקבל חוות דעת ממי שמכיר את הרכב הזה באופן אישי! בבקשה מי שלא מחזיק ברכב כזה לא לתת לי כאן עצות סרק! מבקש לדעת איך הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק תקלות מיוחדות האם מומלץ בכלל לרכוש רכב כזה, באותו מחיר אני יכול לרכוש גם רנו גרנד קופה טורבו דיזל שנת 2017
הודעה אחרונה מאת dorondoron, -
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות רכב באזור ה15k-20k. אין לי שום מושג ברכבים. השימושים שלי הם בעיקר ליסוע בעיר. אילו דגמים ההייתם ממליצים? מה עליי לחפש במודעות? כמה ק"מ זה נורמלי? כשאני מעוניין ברכב , איך הולך תהליך הרכישה ? ( זכור לי מאנשים שצריך לעבור במוסך )
הודעה אחרונה מאת Lookingforanewcar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 444 צפיות
תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Natanh, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות רכב ושמעתי על אוטו רומי בראשון לציון. מישהו מכיר ושמע עליהם? המון תודה
רכב עד 40K
מאת Bar Mendel- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 633 צפיות
אפתח בזה שאני מאוד מבולבלת. עד שנסגרתי על רכב מסוים, די הורידו אותי ממנו (ולוסטר 2013). אני מחפשת רכב אוטומט, עד 40,000 ש"ח, חשוב מאוד שיהיה אמין, הרכב הקודם שלי היה קורסה 2011 וסבלתי ממנו המון (גיר ועוד שלל תקלות). חשוב שיהיה מהיר מצד אחד אבל מצד שני לא מכונית מירוץ (מנוע 1600, מעל 100 כ"ס), עדיפות לעיצוב צעיר וספורטיבי אבל זה די בתחתית הרשימה. אני סטודנטית אז די חשוב שלא יקרע לי את הכיס באחזקה השוטפת, דלק זה לא פקטור , לא נוסעת הרבה. אשמח לעצתכם ועזרתכם כי אני כבר ממש ממש אבודה. תודה רבה!
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 645 צפיות
בשיטוט אחרי רכב ל7 נוסעים נתקלתי בג'רני, לא מכיר בכלל את הרכב, אשמח לשמוע מה דעתכם מבחינת נוחות ושימושיות, אמינות, צריכת דלק, וכל מידע חשוב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת David@M, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 473 צפיות
בוקר טוב האם מוכר שאומר לי שברכבו הוחלף מנוע בחדש בתקופת אחריות יצרן , האם יש ירידת מחיר במכירת הרכב ?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש הבדל בין 2.0 ל2.0R? האם הרכב אמין, נוח? הוא סוחב עליות או מתקשה?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 444 צפיות
היי צריך את עזרתכם . אין לי מושג יותר מדי ברכבים האמת... החלטתי לרדת מדו גלגלי לאחר כ-15 שנה צריך בנתיים רכב פשוט שייסע רוב מוחלט בנסיעות עירוניות האופציה כרגע היא רכב בן 8-10 שנים השאלה שלי אם אני הולך לסוכנות כלשהי והרכב בעברו היה ליסינג בעברו יש לי ממה לחשוש מבחינת מכירה עתידית חתול בשק וכדומה? אם יש לכם המלצות על רכב שיכול להתאים אשמח לשמוע! בכל מקרה לא משנה מה אקח את הרכב לבדיקה עצמית משלי...
הודעה אחרונה מאת שלומיצו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 447 צפיות
איך האופל מריבה 1.4 ? האם מומלץ לקנייה
הודעה אחרונה מאת hola3050, -
הכוונה היא, לרצועת הטיימינג, הממיר הקטליטי, ונושא גמגום המנוע בסר"ק. תודה!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 439 צפיות
אהלן חברים, אני מחפש רכב בזמן האחרון ולא יודע אם יש דברים מעניינים שלא חשבתי עליהם תקציב עד 150K עדיף כמה שפחות כמובן אבל אם שווה תמחיר אני בפנים. קופרות ולאונים למיניהם לא הכי מעניינות אותי חשבתי על S1, או S3 אם יש עיצוב יפה ולא הישנות בתקציב, BRZ אולי, סדרה 1, דברים בכיוון הזה.. מה שחשוב לי זה שהרכב לא יהיה עגלה ויהיה לו כוח, ולא מטחנה אז שיהיה עם טורבו. יש משהו מעניין? ד"א אני זוכר שפעם היה פה איזה בוט שבוחר לך רכבים מעניינים לפי התאמה, נעלם? תודה!
הודעה אחרונה מאת lior96, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 572 צפיות
שלום לכולם אני שוקל לרכוש ניסן סנטרה מנוע 1800 מודל 2016-2017 לא מצליח למצוא חוות דעת על הרכב הזה אשמח אם יש כאן מישהו שיש לו רכב כזה ויכול לומר לי מהכרות אישית אם הרכב מומלץ? יש לו בעיות מיוחדות?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, ברצוני לרכוש מאזדה 3 ספיריט ספורט 2010, נפח 2000. רציתי לדעת מה חוות הדעת שלכם על הרכב, מבחינת אמינות וחווית נהיגה. תודה
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 477 צפיות
שלום רב, אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי שיתאים למשפחה של 2 מבוגרים + 2 תינוקות. חשוב לי שהרכב יהיה אמין, בטיחותי, שייתן חווית נהיגה טובה (לא מתכוון לעשות חראקות אבל שירגיש טוב על הכביש), עם תא מטען מרווח דרישות עדיפות שנייה: מראה צעיר ונחמד, צריכת דלק טובה, זול לתחזוקה, איבזור 70% נסיעה בין עירוניות, 30% נסיעה עירונית. נוסע כ-18,000 ק"מ בשנה. מחיר עד 55 אש"ח עם אפשרות לחרוג במעט אם באמת שווה את זה. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ofiros1, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 525 צפיות
שלום לכולם, בן 30 ללא ילדים, מחפש רכב עד 55K, עם אפשרות לחרוג מעט. מחפש רכב אמין שמצד אחד יהיה צעיר, מצד שני לא צעיר מידי שילדים אוהבים חורשים עליו (איביזה וכד') - שנתון 2013 ומעלה, אוטומט - נהג יחיד, רוב הזמן אני היחיד שאהיה ברכב - קשה לי עם רכבים קטנים (סופר מיני) שלא מרווחים בפנים (דוגמת מאזדה 2 או I20) , מצד שני קשה לי עם רכבים משפחתיים מידי (דוגמת מאזדה 3 סדאן). - אני לא הולך לדפוק קיקים בערבה או לעשות עלייה ב 140 קמש אז ביצועים לא מעניינים אותי, אבל שלא יהיה עגלה שמרגיש שהיא לא זזה. - פתוח להצעות גם על ג'יפון האידיאל מבחינתי זה מאזדה 3 האצ'בק (2013 ומעלה) אבל אני לא ממש מוצא בתקציב שלי (למרות הקורונה ועל…
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 495 צפיות
שלום חברים, אני עדיין מחפש רכב ואני לא נעול ספציפית על רכב מסויים אבל דפדפתי ביד 2 וראיתי שיש המון אופל קורסה מהדור הזה(2007-2014) שהן יחסית זולות יחסית למתחרות מאותו שנתון אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שהייתה לו אחת כזאת (הכל,תקלות, נוחות, צריכת דלק וכו׳)
הודעה אחרונה מאת דימה, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לייעוץ. אני מתעניין בקיה סטוניק שנת 2019 גרסת מנוע 1.0 טורבו שמעתי שהגיר הרובוטי כפול מצמדים לא הכי אמין ונוטה להתחמם ומנוע 3 צילינדרים רועד בגלל מספר צילנדר אי זוגי (האם זה מורגש בתא הנוסעים או מורגש בכללי?) האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה שיכול להמליץ? האם מומלץ לרכישה.? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת wildlands2019,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 880 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nglancer
- tan tan
- alex321
- fishmanl
- Yuvalino
- גולדן191
- memilavi
- Accent Coupe
- רק ידני
- לירון .ה.
- Morde
- avargel