Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיג'ו 508 שנת 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מתעניין לרכוש פיג'ו 508 מליסינג יד ראשונה עם 78 אלף ק"מ

מבקש לקבל חוות דעת ממי שמכיר את הרכב הזה באופן אישי! 

בבקשה מי שלא מחזיק ברכב כזה לא לתת לי כאן עצות סרק! 

מבקש לדעת איך הרכב

מבחינת אמינות 

צריכת דלק

תקלות מיוחדות 

האם מומלץ בכלל לרכוש רכב כזה, באותו מחיר אני יכול לרכוש גם רנו גרנד קופה טורבו דיזל שנת 2017

פורסם

אין בעיות מיוחדות בפיג'ו, אבל מבין שניהם, הייתי לוקח את הרנו, היא מודרנית יותר וחסכונית בהרבה

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

אני לא בעלים של אף אחת אך יצא לי לנהוג בשתיהן,

מסכים שהרנו מודרנית יותר, אך היא גם

1. הרבה יותר חלשה

2. הגיר בוודאות פחות אמין ואחזקתו תהיה יקרה יותר (רובוטי כפול מצמדים מול פלנטרי של ה508)

3. היא פחות נוחה.

4. פחות מרווחת

חשוב לדעת באיזה רמות אבזור מדובר כדי שנוכל להמליץ בצורה עוד יותר מדוייקת.

פורסם

אי אפשר להשוות בין שתי המכוניות. 

הפיג'ו היא by far כמה רמות מעל. 

חיפוש מהיר היה מעלה את זה: 

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2487/מבחנים/סובב-מותג---פיג

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני מספר שנים היתה ברשותי 508 בליסינג, הוחזרה עם מעל 100,000 ק"מ ללא תקלות, רכב חזק, שקט ומפנק גם בגירסה הבסיסית, לא מעייף גם אחרי יום שלם בכבישים, פשוט כיף של רכב, לא יודע איך הן שורדות את השנים, כאשר הרכב בליסינג חברה תקלות והוצאות לא רלבנטיות, אם אתה מחפש חיסכון בדלק חפש רכב אחר.

508 2017 אמורה להיות עם 165 כ"ס.

ראה בנוסף כאן:

https://carsforum.co.il/topic/665779-איך-קונים-רכב-עם-גיר-ידני-בארץ-נרכשה-פיזו-508-2016-ודווקא-לא-ידנית

היום יש לי את הרנו מגאן דיזל סטיישן, הרנו מאוד חסכונית אבל אין שום השוואה בין שני הרכבים, הייתי מחליף את הרנו בפיג'ו בכל רגע נתון.

• תוכן חדש...