Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת קרוז 2016 1400 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדור הזה - אמינות חרא. הדור הבא אומרים שהיא השתפרה, אבל כך גם הרכב יקר משמעותית.

רק עכשיו מישהו מהעבודה עם אסטרה  2016 עם 80 אלף קילומטר, נדלקה לו נורת בדוק מנוע, והיה צריך לגרור את הרכב. 

פורסם

בסוף נובמבר 2016 החלו לשווק בישראל את הדגם החדש של הקרוז דור 2 עם מנוע 1.4 טורבו ו153 כ"ס, אני לא יודע עם עלו כאלה על הכביש עוד בשנת 2016, בכל מקרה אני מניח שאת מתכוונת לקרוז דור 1 עם מנוע האקוטק 140 כ"ס שזהה לאסטרה J ולאופל מוקה\ שברולט טראקס. 

אם מדובר ברכב הזה אז יש חדשות טובות וחדשות רעות.

נתחיל בטובות- הגיר פלנטרי 6 הילוכים אמין, קצת עצלן אבל ב2015 עבר כיון מחדש לפעולה נעימה יותר ומכויל לחיסכון בדלק אבל אין איתו בעיות מיוחדות.

ועכשיו החדשות הרעות- מנוע בעייתי, נוטה לשבירה של בוכנות וטלטלים שמצריכות אובראול מלא ויקר מאוד כבר בקילומטראז דו ספרתי, עדכון פרוטוקול הטיפולים של היצרן העלים כמעט לחלוטין את הבעיה אבל זה רלוונטי כל עוד הרכב מטפל וטופל אך ורק במוסכי היבואן בשמנים הספציפיים והמעודכנים שהיצרן המליץ עליהם ובכל מקרה ישנם רכבים שכבר הספיקו לספוג נזקים, בתחילת הדרך הן סבלו מבעיות ונזילות ממערכות קירור עד שבשלב מסוים שברולט (ואופל) עברו לבית טרמוסטט מאלומיניום במקום הפלסטיק שנטה להיסדק ולנזול אבל אני לא יודע אם התיקון\ החלפה רלוונטית גם לכלים שנמכרו בארץ,  נרשמו גם תלונות על צינורות מים וטורבו ששוקו חיים טרם זמנם. בקיצור יש קניות טובות ואמינות יותר.

על הצד בחיובי מדובר ברכב מהנה לנהיגה ביחס לקטגוריה ולתקופה בה נמכר, עם מנוע נמרץ והיגוי מוצלח, מרווח יחסית למה שהיה נהוג בזמנו ולמיטב זכרוני היה גם מאובזר מאוד כאשר בחלק מהדגמים היה גג שמש, חימום מושבים מלפנים ובקרת שיוט.

• תוכן חדש...