Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35K לסופ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בעיקר לסופ"ש, לנסיעות בינעירוניות

תקציב- עד 35K

גודל- קטן אבל שיהיה מעט מקום לציוד (סטייל i20 או יאריס)

מינימום 1200

שיהיה בטיחותי ועדיף מעט חסכוני

מעדיף אוטומט מבחינת הנוחות, אבל בהנחה שהנסיעות בעיקר בינעירוניות אולי עדיף יהיה לרכוש ידני ולצמצם במחיר הרכישה?

פורסם

למה צריך חסכוני לנסיעות פעם בשבוע?

כל סופר מיני ידנית תהיה טובה לך, תקנה פיאסטה ב20-25 ותשאיר הרבה כסף לטיפולים בצד.

או שאם אתה רוצה קצת יותר כוח תחפש לך ג'אז או יאריס משנתון נמוך יותר.

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

למה צריך חסכוני לנסיעות פעם בשבוע?

כל סופר מיני ידנית תהיה טובה לך, תקנה פיאסטה ב20-25 ותשאיר הרבה כסף לטיפולים בצד.

או שאם אתה רוצה קצת יותר כוח תחפש לך ג'אז או יאריס משנתון נמוך יותר.

החיסכון בדלק פחות קריטי אבל עדיין מתכנן בממוצע כ-250 ק"מ בסופש

סופר מיני פחות, אני צריך שיהיה קצת מקום לציוד

כסף לטיפולים- הכוונה לטיפולים שוטפים שבכל מקרה הייתי מוציא גם על רכב ב-35K? או שהכוונה לתיקונים? כי אני לא מעוניין לבלות במוסך 

יאריס משנתון נמוך עדיין תחשב אמינה? יש לימיט מסוים מבחינת שנתון או ק"מ שמתחתיו פחות כדאי?

תודה

פורסם

סופר מיני אלו רכבים כמו יאריס, פיגו 208.

מיני זה כמו פיקנטו, סוזוקי אלטו.

לדעתי ידני אופציה עדיפה, גם פותחת יותר אפשרויות, גם תקבל צריכת דלק טובה ואמינות.

בכזה תקציב הייתי מחפש רנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו, הביצועים לא רעים, האבזור טוב, נראית מעולה, נוחה לנסיעות ארוכות.

מבחינת תחזוקה, מכיוון שאתה לא קונה רכב ישן מאוד לא רואה צורך להשאיר הרבה כסף בצד לתחזוקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, almogday כתב:

החיסכון בדלק פחות קריטי אבל עדיין מתכנן בממוצע כ-250 ק"מ בסופש

סופר מיני פחות, אני צריך שיהיה קצת מקום לציוד

כסף לטיפולים- הכוונה לטיפולים שוטפים שבכל מקרה הייתי מוציא גם על רכב ב-35K? או שהכוונה לתיקונים? כי אני לא מעוניין לבלות במוסך 

יאריס משנתון נמוך עדיין תחשב אמינה? יש לימיט מסוים מבחינת שנתון או ק"מ שמתחתיו פחות כדאי?

תודה

אתה אומר פחות על סופר מיני ואז כן מסכים על יאריס?

טיפולים שוטפים יש גם ברכב ששווה שקל ורבע. אין קשר בין שווי הרכב לטיפולים.

תקלות יהיו בכל רכב משומש אבל הסבירות אליהן והמחיר הוא בהתאם לדגם לשנתון ולמצב הרכב.

אני נשאר עם ההמלצה לפיאסטה או 208 ידנית, זה ישאיר לך הכי הרבה כסף ביד ישנתון הכי גבוה ברכב.

• תוכן חדש...