Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה ספיריט ספורט 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בדור השני מנוע ה-1600 נשאר עם התיבת 4 הילוכים.

הדור השלישי (ולמיטב הבנתי אפילו יותר אחרי מתיחת הפנים) הרבה יותר מוכוון נהיגה מהדור השני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא ברור מה הדרישות שלך ומה התקציב.

מבחינת רכב זה אחלה רכב השאלה כמה יעלה לך אחד שמור.

אישית כמו שאמרתי, לי לא היה חסר כלום. החלפתי כי רציתי להתחדש וגם אז עליתי בתקציב למחיר של רכב חדש כי רק שם היה ערך מוסף. אחרת הייתי יכול למשוך עם המאזדה לפחות עוד 5 שנים.

טסלה 3 2022

פורסם

בתור בעלים של אחת האצבק ספיריט 2010, (שמפורסמת פה בפורום למכירה) אתן את דעתי.
ראשית אני חובב מאזדה זה הספיריט הרביעית שלי, אבל רץהראשונה מהדור בשני.

האוטו שלי עם 150 אלף קמ בערך.
בתקופה אצלי באמת 0 תקלות!
צריכת דלק סביב 1-10.3 קבוע.
האוטו כיפי מאוד לנהיגה ( אבל פחות מהדור הראשון) מרגיש גם טיפה פחות נמרץ מהדור הראשון.
מה שכן הוא נוח יותר, אני חושב שלמשפחתיות של אותם שנים היא בין הטובות ביותר.
אצלי התקנתי מולטימדיה , ואני חושב שסך הכל האבזור לשנה שלו מכובד מאוד ( מראות אוטומטיות, מתקפלים ונפתחים חשמלית, סאנרוף, פנסי ערפל ועוד).
ירדנו עם הרכב לאילת באמצע אוגוסט כל המשפחה, יחד עם עוד חבר עם i25 חדשה ממנה ב6 שנים.
מבחינת נוחות המזדה נוחה יותר, ויותר חשוב מזה, המזגן פשוט מ-ע-ו-ל-ה. גם בנסיעה וגם בהסתובבות באילת אחרי עמידה בשמש קודרת בנסיעה למלון בזמן שהיונדאי הייתה מוציאה פן חם, המזגן במזדה פשוט נכנס לפעולה מהר יותר וקירר טוב יותר.

שורה תחתונה מאוד ממליץ (ולא כי אני משוחד, אני מוכר רק בגלל הקורונה)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• תוכן חדש...