Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40K

Bar Mendel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפתח בזה שאני מאוד מבולבלת. עד שנסגרתי על רכב מסוים, די הורידו אותי ממנו (ולוסטר 2013).
אני מחפשת רכב אוטומט, עד 40,000 ש"ח, חשוב מאוד שיהיה אמין, הרכב הקודם שלי היה קורסה 2011 וסבלתי ממנו המון (גיר ועוד שלל תקלות).
חשוב שיהיה מהיר מצד אחד אבל מצד שני לא מכונית מירוץ (מנוע 1600, מעל 100 כ"ס), עדיפות לעיצוב צעיר וספורטיבי אבל זה די בתחתית הרשימה.
אני סטודנטית אז די חשוב שלא יקרע לי את הכיס באחזקה השוטפת, דלק זה לא פקטור , לא נוסעת הרבה.
אשמח לעצתכם ועזרתכם כי אני כבר ממש ממש אבודה.
תודה רבה!

פורסם

הייתי מחפש מאזדה 2, אפילו שכנראה בתקציב הזה תמצאי רק את הדגם הקודם. חשוב לשים לב שזה הדגם המאובזר (דינמיק אאל"ט) עם 6 כריות אוויר - תבדקי ברישיון.

לקצת יותר הרפתקנים יש פיג'ו 208/308 (208 אחרי מתיחת הפנים ב-2015, עם מנוע 1.2 טורבו, ה-1.6 מלפני מתיחת הפנים פחות מומלצת), אחרי שלוקחים בחשבון את עניין רצועת הטיימינג המתפוררת זה יותר רכב לשקל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

למה הורידו אותך מוולוסטר? למיטב ידיעתי אין שום בעיות ברכב הזה מלבד המחיר שלו(המראה והפוזה עושה את שלהם) 

אולי תצליחי למצוא יונדאי I30 (מ-2013)  או הונדה סיוויק האצ'בק בתקציב הזה.

אבל כבר אני אומר לך, רכבים אמינים עם עיצוב "צעיר וספורטיבי", הם יחסית מבוקשים  וזה לא יהיה שנתון לשקל. זאת אומרת שאם את מחפשת שנתון כמה שיותר גבוה, אל תחפשי רכבים מהסוג הזה. 

פורסם

הונדה סיוויק האצבק יכולה להתאים לך, מנוע 1800 עם 140 כ"ס כך שהיא אמנם לא ספורטיבית כמו שהיא נראית אבל בהחלט לא עגלה ובניגוד לקורסה שהייתה לך היא מאוד אמינה.

אגב למה הורידו אותך מהוולוסטר ? 

פורסם
לפני 27 דקות, Roycohen1979 כתב:

הונדה סיוויק האצבק יכולה להתאים לך, מנוע 1800 עם 140 כ"ס כך שהיא אמנם לא ספורטיבית כמו שהיא נראית אבל בהחלט לא עגלה ובניגוד לקורסה שהייתה לך היא מאוד אמינה.

לי במשפחה יש את הרכב המדובר אחלה רכב, אמין אבל לא מרגישים את ה-140 כ"ס הרכב מאוד חנוק תוכנתית, בעלי הרכב אומרים אם צורבים תוכנת ניהול מנוע(מה שעוד לא עשיתי,שזה סביבות 1200 שקל) מקבלים רכב הרבה יותר דינמי

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 4 שעות, Roycohen1979 כתב:

הפחידו אותי לגבי הגיר כי בשנתונים שאני יכולה להרשות לעצמי הרכב כבר עבר 130 k פלוס והגיר מתחיל לזייף, תחזוקה יקרה גם כי כל החלקים מקוריים(קשה להשיג מפירוק) ואני סטודנטית לא באלי להכנס לבור ללא תחתית.

לפני 3 שעות, dotan123 כתב:

סוזוקי SX4 האצ'בק, רמת אבזור GLX

מאזדה 2 דינאמיק (לא האקטיב הפשוטה)

יונדאי I30

את מעדיפה סדאן? האצ'בק?

עדיפות להצ'בק

פורסם

תחשבי גם לכיוון של יונדאי I30 האצבק, מנוע אטמוספרי נטול בעיות וגיר פלנטרי 6 הילוכים עם טיפטרוניק, שניהם בנויים להפליא ויתנו לך שקט להרבה מאוד שנים. ה135 סוסים מתחת למכסה המנוע מספיק זריזים ונמרצים כדי להביא ואתך מא - ל-ב בלי דרמות גם תחת עומס.

צריכת הדלק נחשבת רעה ביחס לקטגוריה אבל זה תלוי מאוד באופי הנהיגה שלך ובנסועה, יתכן שההבדלים לא יהיו כל-כך גרועים.

יש כמה כלים עם גג שמש פנורמי נחמד שנותן תחושה אוורירית ומוארת בתוך האוטו, אני אישית זכיתי להיות הבדיחה הפנימית של המשפחה כשנסעתי על אחת כזו זמנית מהעבודה וציפור ברמזור החליטה להרוס לי את החולצה היחידה שיש לי בלי כתמים, רק שימי לב שהכיסוי החשמלי הפנימי פועל כהלכה כיוון שבשמש הישראלית הקופחת על הגג השקוף המזגן הקוריאני הזה ירגיש לך חלש. מאחור אין פתחי מיזוג אבל כן תקבלי קרוז קונטרול ושליטה מלאה מההגה על המערכת מולטימדיה (התקנה מקומית, הרבה הוחלפו כבר בשנתונים האלו אחרי שהחזירו את נשמתם לבורא ואם לא הוחלפו אז יוחלפו בקרוב), הבגאז סביר ביחס לקטגוריה אבל מספיק גדול כדי להכניס כמה מזוודות ולנסוע לסופ"ש באיזה צימר בין סגר לסגר.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 23 שעות, Roycohen1979 כתב:

תחשבי גם לכיוון של יונדאי I30 האצבק, מנוע אטמוספרי נטול בעיות וגיר פלנטרי 6 הילוכים עם טיפטרוניק, שניהם בנויים להפליא ויתנו לך שקט להרבה מאוד שנים. ה135 סוסים מתחת למכסה המנוע מספיק זריזים ונמרצים כדי להביא ואתך מא - ל-ב בלי דרמות גם תחת עומס.

צריכת הדלק נחשבת רעה ביחס לקטגוריה אבל זה תלוי מאוד באופי הנהיגה שלך ובנסועה, יתכן שההבדלים לא יהיו כל-כך גרועים.

יש כמה כלים עם גג שמש פנורמי נחמד שנותן תחושה אוורירית ומוארת בתוך האוטו, אני אישית זכיתי להיות הבדיחה הפנימית של המשפחה כשנסעתי על אחת כזו זמנית מהעבודה וציפור ברמזור החליטה להרוס לי את החולצה היחידה שיש לי בלי כתמים, רק שימי לב שהכיסוי החשמלי הפנימי פועל כהלכה כיוון שבשמש הישראלית הקופחת על הגג השקוף המזגן הקוריאני הזה ירגיש לך חלש. מאחור אין פתחי מיזוג אבל כן תקבלי קרוז קונטרול ושליטה מלאה מההגה על המערכת מולטימדיה (התקנה מקומית, הרבה הוחלפו כבר בשנתונים האלו אחרי שהחזירו את נשמתם לבורא ואם לא הוחלפו אז יוחלפו בקרוב), הבגאז סביר ביחס לקטגוריה אבל מספיק גדול כדי להכניס כמה מזוודות ולנסוע לסופ"ש באיזה צימר בין סגר לסגר.

הכל נכון, ואני מצטרף להמלצה על הרכב - אבל לפות"ש יש תקציב של 40,000 וה I30 שאתה מדבר עליה היא החל מאמצע 2013, נכנס בתקציב רק בדוחק רב אם נתעלם מכל הרכבים הטחונים בגיל הזה.

עם זאת, ראיתי אחת כזו ב-42אש"ח כאן - https://www.yad2.co.il/s/c/d47zf0vw אז כנראה שעם קצת סבלנות זה אפשרי.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...