Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קצת רגע.

כרגע יש ברשותי סיריון 07, הרכב כמעט על 210 ק''מ, אני ובת זוגתי עושים בו שימוש.

לצערנו רכב אחד אינו מספיק לנו, וחייבים לרכוש רכב נוסף.

הנסועה שלנו מבחינת בית עבודה ביחד היא סביב ה35 אלף ק''מ בשנה, ועוד קצת נסועה מסביב, מאמין שסביב ה40 אלף ק''מ בשנה.

אני מאוד מבסוט על הסיריון, מקבל ממנה בימים טובים 1-17.5,

הרכב הנרכש חייב להיות בעל גיר אוט', ועם צריכת דלק שתהיה מעל ל1-20 בנסיעה מחוץ לעיר.

ההתלבטות העיקרית כרגע זה ספייס-סטאר שנתון 13-14 ליסינג, שנתון גבוהה יותר כמו 15 שיותר מאובזר לא יכנס לי בתקציב.

האפשרות השנייה היא מיקרה שנתון 15 יוצאת ליסינג עם ק''מ סביר.

האבזור בתוך הרכב פחות חשוב לי, לאחר רכישת הרכב יותקן עליו מערכת מולטימדיה.

התקציב קצת גבולי, אבל אני מאמין שעם קצת סבלנות ומיקוח, אני אוכל למצוא משהו ראוי.

מה דעתכם?

מה צריכת הדלק שאפשר להשיג מחוץ לעיר עם הספייס והמיקרה?

ואולי יש הצעות אחרות בכלל?

פורסם

אם אתה מוציא מהסיריון 1 ל-17.5, אז תוכל להוציא גם מהספייסטאר והמיקרה 1 ל-20 ויותר. 

הרכב הכי חסכוני שנסעתי עליו זה היה סקודה סיטיגו שאיתו קיבלתי בנסיעה בינעירונית רגיועה 1 ל-21

פורסם

בבין עירוני הספייס סטאר תוכל לצרוך 1/20 אם מקובר על בין עירוני מישורי.

הספייס סטאר יחסית מרווחת לקטגוריה, אמינה ולא יקרה לאחזקה, אך פעם ב 4 שנים או 80 אלף יש צורך בהחלפת שמןמגיר בעלות 900 שקל בערך.

המתלים הרכים גורמים לרכב להיות נח בעיר, אבל מורגשת זווית גילגול גדולה.

מוזמן לקרוא סיכום 6 שנים עם הספייס סטאר:

ספייס סטאר 6 שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצת עליתי בתקציב בסוף.

מה דעתכם על ספייס סטאר 2016 ליסינג עם 125K ק''מ ליסינג יד ראשונה, במחיר של 27000 ש''ח? אם זה רלוונטי ליס4יו

נהוג לקחת רכב ממקום כמו סוכנות לבדיקה?

פורסם

ק״מ מאוד מאוד גבוה.

הייתי מחפש אולי שנתון נמוך יותר אך עם ק״מ נמוך יותר.

אני מעריך רמת אבזור אינסטייל?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

ק״מ מאוד מאוד גבוה.

הייתי מחפש אולי שנתון נמוך יותר אך עם ק״מ נמוך יותר.

אני מעריך רמת אבזור אינסטייל?

אכן זאת הרמת אבזור.

הק''מ הוא סביב ה31 אלף פר שנה.

לא יצא לי לראות רכבים אטרקטיבים אחרים עם שנתון יותר נמוך במחיר כזה אפילו,

ברמה ששנתון 2015 פרטי עולה 32 אלף שקלים בערך עם אותו ק''מ.

פורסם

אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקך מטעמך.

• תוכן חדש...