Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אנחנו לקראת קניית מיצובישי ספייס סטאר 2015 יד 2, 43,000 ק"מ.

הבעלים הנוכחיים מחזיק ברכב מחודש פברואר האחרון ורכש אותה עם 41,000 ק"מ (מוכר בעקבות קבלת רכב מהעבודה).

הוא הציג בפנינו את תוצאות הבדיקה שביצע לפני רכישת הרכב, אשמח לשמוע מה דעתכם על תוצאות הבדיקה, אני לא לגמרי מבין את משמעות ההערות.

הבעלים הנוכחיים ציין בפנינו כי הייתה תאונה אחת שהרכב עבר (ביד הראשונה, פגיעה מאחור) לכן לא ברור מדוע בסעיף "שלדה ומרכב" צוין כי החליפו גם דלת קדמית ימין ובאופן כללי הוחלפו חלקים רבים, האם התיקונים הרבים משפיעים על אמינות ותקינות הרכב? האם כדאי לבקש הורדה ממחיר מחירון בשל תוצאות הבדיקה?

חשוב לציין כי הוא טוען שלאחר התאונה הרכב טופל במוסך מיצובישי והוחלפו חלקים מקוריים. 

WhatsApp Image 2020-10-10 at 13.20.16.jpeg

פורסם

בהחלט אקח, לפני שאני מוציא 500 שח על בדיקה אשמח לשמוע חוות דעת על הבדיקה האחרונה שהרכב עבר 

לפני 10 דקות, Ragnar כתב:

לקחת את הרכב לבדיקה נוספת גם בעצמך למכון בדיקה מטעמך?

אם טרם, תעשה זאת ואל תסתמך על טופס הבדיקה הנ"ל

פורסם

אל תיקח אותו לשום בדיקה.

הבדיקה הזאת גרועה מאוד. בטח לרכב נפוץ וחדיש. 

תאונה מאחורה.

תאונה מקדימה.

תאונה דלת אחורית ימין 

דלת קדמית שמאל.

יותר פשוט היה לכתוב איפה הרכב לא עבר מכה.

אפילו בצחוק לא הייתי משלם משהו שקרוב למחירון על הרכב הזה.

תתקדם הלאה.

ואם תמצא משהו שהוא לא ספייס סטאר אז בכלל טוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם הייתי בודק עוד רכבים, אמנם אין פה פגיעה רצינית, אך הרבה תיקונים שנעשו.

התיקונים לא משפיעים על אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משפיעים בהחלט.

אולי בעצם תלוי איך אתה מגדיר אמינות.

אבל בעקבות תיקוני פחחות פשוטים יכולים להיות בעיות החל מקילופי צבע, התפתחות חלודה או חדירת מים. בעיות חשמל עקב חיבורים לא טובים. רעשי כביש ורוח. התנהגות כביש פחות בטוחה עקב שינויים במתלים. 

זה לא שזה לא משפיע. זה משפיע. ופה תיקנו הרבה. מאוד. ברכב נפוץ. מאוד.

פורסם

אני מגדיר אמינות בתור - אמינות מכאנית.

אם התיקון טוב , אין חדירת מים או רעשי רוח.

אם בעוד מספר שנים יהיו קילופים זה לא ישפיע על אמינות. 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אבל למה ללכת על רכב כזה אם מראש אפשר למצוא אחד במצב הרבה יותר טוב? למרות שבבדיקה הם נתפסים על כל דבר קטן

מאמין שהרוב כסת"ח פה

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם

בדיקה פח, שהסייפסטאר שהייתה לי 2013 עם 75 אלף ניראתה הרבה יותר טוב. 

כמו כן, יש טיפול יחסית יקר של החלפת שמן גיר - סביב ה-900 שקל. שמבצעים כול 4 שנים או 80 אלף קילומטר, אני די בוודאות בטוח שויתרו על ההחלפה עקב הקילומטראז הנמוך.

מחירון בוודאות אין מה לשלם על הרכב הזה. אפילו לא קרוב. 

פורסם

אני עם נאקאמיצ'י - תאונה / מכה כמעט מכל כיוון.

אגב - גם האמינות המכאנית יכולה להיפגע, אם התיקון לא מקצועי כפי שצויין, או שהשתמשו בחלקים (גם מכאניים) תחליפיים (מפאת אילוצי ביטוח...יש הוכחות שהתיקונים נעשו במוסך יבואן עם חלקים מקוריים ? - גם זה לא מבטיח אמינות) / הרכבות לא "מדוייקות" של חלקי פח וכו'.

יש דו"ח שמאי של ירידת ערך לרכב ?

בקיצור - (לפחות אני) הייתי יורד מזה ושמח עוד יותר שחסכתי 500 שקלים על בדיקה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...