Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נלך בלוגיקה הזאת שיקנה דייהטסו סיריון או אפילו שרייד.

אני אישית מבחינת הגודל הסתדרתי עם ה208 מצוין גם עם מיני הייתי מסתדר (זוג + כלב קטן) וה208 היה אפשר להגיד רכב ראשון שלי ועדיין והחלפתי ל308 בגלל שאני נוסע בעיקר בין עירוני וההבדלים בעלויות לא גדולים.
לבחור יש 45 אלף שקל זה תקציב מספיק למשפחתית דיזלית לא רעה שתספק גם אמינות בקילומטראז גבוהה, גם חסכון בדלק (סולר) וגם תהיה משמעותית נוחה ובטיחותית יותר מפיקנטו.

לדעתי אין סיבה שהוא יסבול בפיקנטו רק כי הוא יכול ואני מבחינתי במקומו הייתי לוקח משפחתית דיזל אולי אפילו ידנית במקום פיקנטו או יאריס 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אפשר ללכת עם האמצע, סופר מיני נעימה עם ק״מ נמוך מאשר דיזל, עם תיבה אמינה.

מנסיון שלי עם סופר מיני לעומת משפחתיות הוא לא גדול מבלינת נוחות או בידוד, בטח כזה תלוי בדגם עצמו ולא בקטגוריה.

עיקר ההבדל הוא במרווח ותא מטען.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתה לי בעיה של מרחב במאזדה 2 וגם לא בדייהטסו סיריון שהייתה אצלי כמה חודשים

למרות שאני גובה.  אבל ההרגשה של האחיזה, בטיחות, בידוד רעשים לא השתוותה לעולם לרכב סופר מיני. (גולף, אוריס, 307)

פורסם (נערך)

גולף, אוריס ו-307 אינן מכוניות סופר מיני.

בכל אופן הייתה לי סופר מיני אחת שנסעה בעיקר מחוץ לעיר - הקליאו. היה מדובר בדגם בסיסי ידני, חסר כוח, אבל לנסיעות שעשיתי לפחות 2-3 פעמים בשבוע, כ-50 ק"מ לכיוון, האוטו שירת אותי בלי בעיה, לא היה רועש (מהירויות נמוכות יחסית, לרוב 80-90 קמ"ש) והיה מאוד נוח. 

גם עכשיו אני נוסע על רכב שמבוסס על סופר מיני (בסופו של דבר אפשר להגיד איביזה מוגבהת) ובעיקר מחוץ לעיר, הרכב מתמודד בלי שום בעיה עם בינעירוני ואני לא סובל. 

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחרי שפות"ש קיבל את הנתונים שמשפחתית נורמלית תהיה יותר נוחה לנסיעה מ מיני או סופרמיני נורמלית, נשאר לו להחליט מה הוא עושה עם התקציה נוחות=הוצאות אחזקה גדולות יותר . או רכב קטן= הוצאות נמוכות יותר.

נוחות ותלות בה זה עניין אינידיבידואלי . מודע לכך שלהרבה זה לא מפריע.

פורסם

נוחות לא אומר הוצאות גדולות יותר ורכב קטן יותר לא אומר הוצאות נמוכות יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...