Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ירדת מהיאריס החדשה? לפחות על הנייר (או יותר נכון, על ה-HTML) היא נשמעת מעניינת ולגמרי מתאימה למה שאתה מחפש.

הגולף ארוכה יותר (גם אם בגלל הפורפורציות היא לא נראית כזו). אם אתה כבר מחפש קומפקטית, הייתי מסתכל גם על הפוקוס שמוצעת באפס ק"מ במחירים מאוד אטרקטיביים (ואין שום צורך לחכות לה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מבחינת איכות חומרים אני לא בקיא במה הקורסה מציעה. 

באשר ל-2, לעניות דעתי היא בכלל לא מרגישה זולה מבפנים, וברמת הגימור ספורט/ פיור וואי זה אפילו עוד יותר משתפר ותמצא קצת יותר משטחים רכים וגימורי אלקנטרה נחמדים. 

השנויים שהרכב עבר במתיחת הפנים הוא שיפור בבידוד הרעשים, בנוחות המושבים ובמתלים. 

באשר לאבזור אתה צודק- מעתה כל התאורה הקדמית היא לד (בדינאמיק תאורת היום תהיה הלוגן), והתאורה האחורית היא בחלקה הקטן גם לד (תאורת רוורס).

נכון שמעתה והלאה הרכב מגיע עם אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו אך הבלימה האוטונומית שופרה וכעת היא פועלת עד 80 קמ"ש. 

זה נכון שליאריס והקורסה תמצא אפילו יותר מערכות בטיחות אבל לרוב כשמדובר ברכב עירוני שאת רוב הנסיעות עושה בעיר,

כמה בקרת שיוט אדפטיבית תתרום? ועוד לא דיברתי על נהגים חותכים ואת הזחילה בפקקים שזה דבר שאני לעולם לא אשתמש בו בארץ מאחר והוא בלתי ניתן לשימוש ראוי עם לא מעט נהגים בארץ. (אגב, ה-2 כללה כבר לפני 5 שנים בלימה אוטונומית והתרעת סטייה מנתיב וברמות הגימור הגבוהות גם אז היה התרעת רכב בשטח מת ותנועה צולבת ברוורס).

ברמת הגימור הגבוהה של ה-2 אתה תמצא מושבי עור, שמשות כהות, חישוקים גדולים יותר, התרעת רכב בשטח מת ותנועה צולבת ברוורס, כניסה ללא מפתח וחיישן רוורס מקורי. 

באשר ליאריס, אני כלל לא מכיר את הדגם החדש אך נשמע שמדובר במכונית טובה מאוד. 

לגבי הקורסה, אני לא יודע מה תהיה שמירת הערך שלה לאחר 3 שנים אך ה-2 והיאריס יעודות בשמירת ערך טובה. 

שלומי.

פורסם

הקורסה החדשה היא רכב עדיף מתוך השלושה בכל הבחינות, היא החדשה ביותר המודרנית ביותר המאובזרת ביותר מבחינת מערכות בטיחות ועל פניו מדובר בקניה מצוינת.

לא הייתי הולך על רמת הגימור הנמוכה כיוון שככול הנראה מדובר ברכב שאמור להימכר בעיקר לחברות ליסינג והשכרה דבר שיפגע מאוד בשוק המכירה כיד שנייה אלא על רמת הביניים שעולה קצת פחות מ110000 שקל או הגרסה הבכירה, שתיה בעלות מנוע 130 כ"ס המהווה יתרון  לעומת המתחרות בקטגוריה.

בעיה נוספת של האופל בישראל היא שם בעייתי ולפעמים מוצדק וחשש של הקונה הישראלי לקנות את המותג ככול הנראה בגלל יכולת שיווק מוגבלת של היבואן הקודם חברת שלמה סיקסט, אני מאמין שמערכת המכירות והשיווק המצוינת של לובינסקי תשפר את מצב המכירות בארץ ואת השם של המותג.

פורסם

היאריס היא החדשה ביותר.

יצא לך לנסוע ביאריס החדשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נסעתי ביאריס החדשה - היא כבר בארץ?

במאזדה 2 הקונסולה והמתגים לשליטה הרגישו מצוקמקים אפילו ביחס למאזדה 3 ישנה, ואני עוד נסעתי בפיור וויט ...

הגולף גדולה באמת מה שמאוד מבאס אותי, אבל הקורסה הרגישה קטנה במושב הנהג לא ברור לי האם מחוייב המציאות להגדיל רכב כדי שהנהג ישב בנוחות ?

יש רכב שאני מחמיץ?

רכב קטן ל-2 שלא מרגיש קלסטרופובי , עם מנוע מודרני ואבזור איכותי?

בינתיים הגולף עונה על כל הדרישות חוץ מנושא הגודל (וגם העובדה שתגיע רק בעוד 3 חודשים )

ולגבי הקורונה התקשרו אלי שבוע אחרי נסיעת המבחן והודיעו שהנציג יצא חיובי.

נכנסתי לבידוד עצמי של שבוע (משרד הבריאות לא התקשר ) ויצאתי בלי לפתח שום תסמינים אז הכל טוב.

פורסם

רכבים ראשונים מהיאריס החדשה כבר הגיעו לארץ ובחלק מהסוכנויות יש רכבי תצוגה והדגמה. אני לא יודע איך זה עובד עם הסגר ואם אפשר להגיע לסוכנויות. הרכב עצמו מסקרן מאוד, אבזור הבטיחות מהטובים בקטגוריה ויש אלמנטים כמו בלם יד חשמלי עם אוטו הולד (בדגם ההיברידי) שכמעט ולא קיים ברכבי סופר מיני והופך נסיעה בפקקים או בעיר לפחות מייגעת

הקורסה באמת קצת צפופה, גם מלפנים וגם מאחור, אבל היא נראית מצויין, מאובזרת היטב ומציעה חבילה טובה.

אם הגולף עונה מבחינתך על הדרישות, אבל גדולה מדי, למה אתה לא בודק את הפולו? היא קיבלה לאחרונה מערכת לתיקון סטייה מנתיב הנסיעה כך שהיא מגיעה עם אבזור בטיחות מלא וללא עם מובילאיי, היא מרווחת יותר מהקורסה מלפנים ומאחור אבל העיצוב לטעמי פחות אטרקטיבי, גם בפנים וגם בחוץ. גם פולקסווגן טי קרוס יכול לבוא בחשבון אבל אני מצאתי את תא הנוסעים שלו מאוד פשוט ואיכות הנסיעה מעט מאכזבת.

פורסם

אם אתה מתכנן לחכות קצת, שווה לך לבדוק את הפיג׳ו 206 החדשה שאמורה להגיע לארץ בקרוב. דגם חדש לחלוטין שמקבל ביקורות נלהבות עד כה בחו׳ל. לא ברור עדיין מה המחיר.

פורסם

הפולו מכוער בעיני , אני לא עף על המראה של הגולף , אבל הוא נראה הרבה פחות מכוער מהפולו.

אני אבדוק את היאריס אחרי הסגר.

אתה מתכוון ל-208 נכון?

יש דגם חדש שאמור להגיע?

הוא לא יהיה שכפול של הקורסה עם אותה קלסטרופוביות?

חוץ מעניין המקום מקדימה הקורסה אלגנס מתאימה לי מאוד 

פורסם

אכן ה 208 כבר כמעט פה, יחידת ההנעה זהה, שינוי יכול להיות בכיול מתלים, נוחות מושבים,חומרים ואבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 15 שעות, Mike808 כתב:

רכבים ראשונים מהיאריס החדשה כבר הגיעו לארץ ובחלק מהסוכנויות יש רכבי תצוגה והדגמה. אני לא יודע איך זה עובד עם הסגר ואם אפשר להגיע לסוכנויות. הרכב עצמו מסקרן מאוד, אבזור הבטיחות מהטובים בקטגוריה ויש אלמנטים כמו בלם יד חשמלי עם אוטו הולד (בדגם ההיברידי) שכמעט ולא קיים ברכבי סופר מיני והופך נסיעה בפקקים או בעיר לפחות מייגעת

ומה שמבאס זה שהרכב באירופה זמין עם יותר אבזור מאשר בארץ, כמו למשל ניטור רכב בשטח מת, חיישני רוורס מקוריים, רמקולים של Bose וכו', לא מגיע לארץ ככה.

מרגיז אותי בכלל כל הקטע הזה בטויוטה שחלק מהרכבים שלהם לא מגיעים אפילו עם חיישני רוורס מקוריים.

בחייאת, קיה פיקנטו שעולה קצת יותר מ-80 אלף ש"ח מגיעה עם חיישני רוורס מקוריים. למה בקורולה אין, אפילו בדגם המאובזר ביותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קורולה בייבוא מקביל מגיעה בדגמים מאוד מאובזרים עם פנסי לד מלאים, תצוגה עילית, ריפודי עור, חימום למושבים ועוד. יאריס הקודמת גם שווקה בייבוא מקביל בדגמים שהיבואן הרשמי לא שיווק וייתכן שזה יקרה גם עם הדגם החדש.

פורסם

אני מאחל לך בהצלחה למצוא אחת כזו לרכישה.

בדקתי ממש בשעה האחרונה לגביי רמת הגימור הגבוהה אצל אוטומקס - אין בכלל במלאי. להבנתי גם אין צפי לרמת הגימור הגבוהה שמופיעה באתר (Luxury).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, גבריאל ב. כתב:

אתה מתכוון ל-208 נכון?

יש דגם חדש שאמור להגיע?

כן - 208 כמובן. 
לפי הביקורות, נשמע שהמכונית מרווחת והמושבים מספקים.

השקה אמורה להיות שבוע הבא

• תוכן חדש...