Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מישהו שאני סומך עליו תיווך לי מישהו שהוא מכיר שמוכר יונדאי i10  רמת גימור prime , נפח מנוע 1200, שנתון 2018 עם 6000 ק"מ בלבד! הרכב נראה ממש חדש ויש לו עדיין עוד חצי שנה אחריות.

העניין שהרכב כרגע הוא יד שלישית: היד ראשונה זה ליסינג 0 ק"מ, יד שניה צריך לברר מי היה שם, היד שלישית הנוכחית זו מישהי מבוגרת שבקושי נוסעת על הרכב ובעקבות בעיות גב רוצה רכב יותר גדול ונוח. בעיקרון רוצים עליו באזור ה- 52 אלף ש"ח (עדיין לא סגור)

שאלותיי:

1. אני צריך את הרכב לנסיעה יומית מהמרכז לירושלים וחזור (90 ק"מ ביום), לא מחפש יותר מידי נוחות נסיעה, בעיקר רכב שיעשה את העבודה ולא יזחל, אמין וחסכוני. האם הוא יספק את הסחורה ? 

2.  אני אהיה היד רביעית, האם בעוד כשנתיים יהיה קשה לי למכור את הרכב? בהנחה שאני אעשה כ- 30 אלף ק"מ בשנה. האם אנשים יעדיפו לקנות רכב יד שניה עם 100 אלף ק"מ ויותר מאשר רכב יד רביעית עם 66 ק"מ (ועוד שאחת היידים זה ה-0 ק"מ) ?

3. באופן כללי אתם חושבים שהעסקה הזו משתלמת לי ?

תודה לעונים (-:

פורסם

יסחב בעליות , אבל לא יהיה חסכוני במיוחד. 

1. למרות שזו I10 , זו עדיין מכונית מיני , ולעשות איתה בינעירוני יומיומי לא יהיה נוח במיוחד, מניסיון. 

פורסם
לפני 2 דקות, yoav911gt2 כתב:

יסחב בעליות , אבל לא יהיה חסכוני במיוחד. 

1. למרות שזו I10 , זו עדיין מכונית מיני , ולעשות איתה בינעירוני יומיומי לא יהיה נוח במיוחד, מניסיון. 

לפי מה שראיתי באינטרנט צריכת הדלק הממוצעת האמיתית שלה היא 14.3, זה די סבבה לא ?

פורסם

לא תמכור אותה בקלות, אם המחיר לא מפתה לא בטוח שהייתי ממהר, מה גם שזה נשמע קצת חשוד
אתה מדבר על אחריות, האם בוצעו לרכב טיפולים במוסך היבואן כנדרש? .

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

כשאתה תמכור את הרכב הוא יהיה בן 4 ויד גבוה מאוד, למרות הק״מ זה יראה חשוד.

עשו לרכבים טיפולים?

כמו כן תבקש דוח סליקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 דקות, Audi-T כתב:

לא תמכור אותה בקלות, אם המחיר לא מפתה לא בטוח שהייתי ממהר, מה גם שזה נשמע קצת חשוד
אתה מדבר על אחריות, האם בוצעו לרכב טיפולים במוסך היבואן כנדרש? .

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לפני 3 דקות, yulianx כתב:

כשאתה תמכור את הרכב הוא יהיה בן 4 ויד גבוה מאוד, למרות הק״מ זה יראה חשוד.

עשו לרכבים טיפולים?

כמו כן תבקש דוח סליקה.

כן כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה והרכב עדיין באחריות, מה זה דוח סליקה ?

פורסם

וגם המחיר לטעמי לא אטרקטיבי,
שכן קנה לפני 10 חודשים מיצובישי אטרג' 2018 גם יד שלישית שהראשונה היא 0 קילומטר (עם 36K ק"מ על השעון) אבל שילם 40K ש"ח,
והרכב בבסיסו יותר יקר מהI10,

מאמין שאפשר להוריד עוד במחיר.

פורסם
לפני 10 שעות, Shlomfix כתב:

1. אני צריך את הרכב לנסיעה יומית מהמרכז לירושלים וחזור (90 ק"מ ביום), לא מחפש יותר מידי נוחות נסיעה, בעיקר רכב שיעשה את העבודה ולא יזחל, אמין וחסכוני. האם הוא יספק את הסחורה ? אמין - אמור להיות. חסכוני - לא בטוח שיהיה חסכוני במיוחד בתוואי הנסיעות שלך. גם מבחינת ביצועים לא מדובר ברכב חזק מאוד.

אני ממליץ לפזול לכיוון של סופר מיני, שתהיה חזקה יותר ונעימה יותר לנסיעות כאלו.

2.  אני אהיה היד רביעית, האם בעוד כשנתיים יהיה קשה לי למכור את הרכב? בהנחה שאני אעשה כ- 30 אלף ק"מ בשנה. האם אנשים יעדיפו לקנות רכב יד שניה עם 100 אלף ק"מ ויותר מאשר רכב יד רביעית עם 66 ק"מ (ועוד שאחת היידים זה ה-0 ק"מ) ? קיים סיכוי שכמות הידיים תקשה עליך את המכירה. אני גם ממליץ מאוד לבדוק את הסיפור ולבדוק שלא מסתתר שם משהו, כמו למשל תקלה חוזרת ברכב או תאונה רצינית שהרכב עבר.

3. באופן כללי אתם חושבים שהעסקה הזו משתלמת לי ? לא.

תשובות במודגש.

לפני 10 שעות, Shlomfix כתב:

לפי מה שראיתי באינטרנט צריכת הדלק הממוצעת האמיתית שלה היא 14.3, זה די סבבה לא ?

מניסיון עם פיקנטו (האחות של ה-i10) מחוץ לעיר אפשר לראות מספרים יותר יפים, אני מאמין שאם תנהג רגוע תקבל 1:14 בערך גם עם נסיעות לירושלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי i10 ידנית 6 שנים, אומנם מנוע פחות חלש אבל זה עדיין אותו הרכב בנוחות, אני אישית יותר נהנתי ממנה בנסיעה בינעירונית, הגעתי לנתוני צריכת דלק של 18\1, אני נהג חסכוני ומנוע ליטר ידני הוא גם יותר חסכוני מטבעו, אישית לא נהנתי איתה בנסיעות עירוניות, והייתי פחות ממליץ עליה מבחינת נוחות, מבחינת יד זה פחות אמור לעניין אותך אם הסיבה לכך נראית הגיונית ומטרתך להחזיק הרבה זמן ברכב, העניין הוא שבמחיר שציינת לטעמי יש אופציות טובות יותר, גם אם מדובר בשנתון נמוך יותר ויותר קילומטראז.

• תוכן חדש...