Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

אשמח לקבל כיוון לרכישה של רכב שני במשפחה 

התקציב עד 35,000 שח 

דרישות: מקום לעגלת תאומים, אמין, חסכוני בגבול הסביר ורצוי אוט' כי אני עצלן :)

אומנם זה רכב שני אבל אני גר במקום שאין בו תחבורה ציבורית ובקלות הרכב יכול להפוך לרכב ראשי 

תבוא עליכם הברכה 

פורסם
לפני 25 דקות, KoF-sHeLeG כתב:

תחשוב שכל מי שבא להתייעץ בפורום, היה פותח שרשור עם כותרת כמו שאתה פתחת:

image.thumb.png.934bc16f7d189a955169376a6b4dc386.png

חשבתי על זה שנייה אחרי שלחצתי שלח אבל לא מצאתי מקום לערוך את הנושא או למחוק אותו 

פורסם

טויוטה קורולה אוטומטית 2012 תתאים לך

חפש פרטית עם היסטורית טיפולים מסודרת, רצוי GLI

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

יונדאי I 30 SW המשפחתית יכולה להתאים, אם כי חיסכון בדלק איננו הצד החזק שלה. (חבר מכר כזו אחת עקב מעבר ל7 מק'.. ומאוד היה מרוצה).

בכללי אני חושב שעבור עגלות גדולות יותר מתאים הסטיישן, בקורולה יהיה לך יותר מאמץ להכניס.

אם תלך לכיוון הארופאי תוכל אפילו להתקדם בשנתון לכיוון פאביה  ספיס/ איביזה סטיישן.

בהצלחה ושנה טובה.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

טויוטה פריוס תתאים לדרישות שלך, מספיק מקום ל 2 עגלות ויותר, חסכוני, אמין, ומתאים לתקציב שלך שנתון 2009.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...