Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב די נדיר. קראתי מספר מבחנים שממליצים על הרכב, אבל לא מצאתי דיון מסודר בפורומים עבריים (אשמח להפניה).

מדובר בבנזין 1.2 110 כ"ס

יתרונות שמצאתי (לפי סדר חשיבות עבורי):
בטיחותי עם בלימה אוטונומית עד מהירות 85 קמ"ש (יש גם מצב האטה במהירות גבוהה?)

קצר ומרווח מאוד יחסית (לא למבוגרים מאחור), תא מטען ניתן להגדלה על חשבון מרווח ברכיים ליושבים מאחור

נוח מאוד

מומנט מכובד בסל"ד נמוך

חסכוני בדלק עם גיר פלאנטרי אמתי

אחריות 5 שנים
מראה ייחודי (מציאת הרכב בחניון)

חושב שהוא מאוד סחיר, כיוון שאין הרבה כאלה בהיצע גם אם הביקוש מוגבל (ביחס נניח לדגם שנמצא בראש טבלת מסירות ליסינג)

חסרונות:

מזגן נשלט מתפריט מסך מגע, כפי שנידון בהרחבה בפורום

אין תיקון סטייה אקטיבי

אין בקרת שיוט מותאמת לתנועה

ויברציות ממנוע 3 גלילי? לא ברור לי מה המצב

הספק צנוע יחסית

מרווח גחון וכאלה לא כל כך רלוונטי, מצד שני ברור לי שזה לא רכב להנות ממנו בכבישים מעניינים.

ב2019 נמסרו כ-150 יחידות, ואני לא חושב שהרכב הזה יותר מדי נדיר (מבחינת חלקי פח, שלא לדבר מכאנית) בטח לא בשנים הקרובות.

אשמח לשמוע תובנות נוספות או הערות להתרשמות שלי. גם בקצרה או ראשי פרקים בשלב ראשון...

פורסם

נראה לי שהבעיה הגדולה ביותר של ה-c3 aircross נמצאת באולם התצוגה השכן.
הפיג׳ו 2008 עדיף כמעט בכל היבט על הc3 חוץ מהמחיר, יש לו יחידת הנעה מעודכנת יותר עם גיר 8 הילוכים, ברמת האבזור הגבוהה יש אפשרות למערכות בטיחות עדיפות, תא הנוסעים שלו עדיף משמעותית מבחינת איכות ההרכבה והחומרים וגם ניתן לרכוש אותו עם מנוע דיזל, בעיקר יתרון בחסכון בדלק וסחירות עתידית.

האמת היא שכשבחנתי אותו לפני כחצי שנה כשעזרתי לסבא וסבתא לחפש רכב רק ראינו אותו באולם התצוגה אבל הוא לא באמת עלה כאופציה.
אם אני לא טועה הדגם יחסית ותיק, וזה ניכר ביחס להיצע המעודכן של הרכבים בקטגוריה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 4 דקות, shakedi כתב:

אם אני לא טועה הדגם יחסית ותיק, וזה ניכר ביחס להיצע המעודכן של הרכבים בקטגוריה.

אתה וודאי מדבר על הפיג'ו כי האיירקרוס הוצג בעולם ב2017.

בכל אופן, הייתה הזדמנות טובה והתחדשנו:

ספוילר

הרכב די צר ויותר צפוף ממה שנראה בעין, אבל נלמד להסתדר איתו. 

הנסיעה רכה ונעימה מאוד. אני עדיין צריך ללמוד את הגיר. המומנט בכל טווח הפעולה בהחלט נותן תחושה של מנוע עם הספק נאה יותר.

IMG_20201023_121629.jpg

פורסם

תתחדש!

אחלה של שילוב צבעים, ובסופו של דבר מה שחשוב זה אם אתה מתחבר ואוהב את הרכב.
סע בדרכים טובות :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...