Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב, ובעל הבית שלח לי צילום של בדיקה שעבר הרכב

כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה במכון מרוחק

השאלה שלי בהסתמך על בדיקה זו)ראו במסמך מצורף( האם להתקדם לבדיקת הרכב, או לוותר, אני רואה בטופס זה כמה ליקויים.

IMG-20201022-WA0011.jpg

פורסם

מה הקשר של מזמין הבדיקה לרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 33 דקות, sperial כתב:

מה הקשר של מזמין הבדיקה לרכב?

לא יודע

כנראה שמישהו שרצה לבדוק את הרכב ובסוף לא 2נה, אני מתכוון לבדוק אותו בכל מקרה במכון אחר, אבל לאור התוצאות למעלה יש מה להתקגם, או שיש ליקויים חמורים?

כי אני רואה שהשמשה הוחלפה

כתוב הערה למטה לבדוק שמן בנסיעה.. 

ועוד הערות

פורסם
לפני 19 דקות, bv12 כתב:

השלדה ככל הנראה נקיה,מלבד זאת הבדיקה כמובן שלא שווה דבר.

מהמר על סוחר.

כן זה סוחר, יש לו סוכנות רכב...

פורסם

הבדיקה שווה לתחת, תיקח לבדיקה מטעמך ותציב למוכרמעובדה שאם הבדיקה יוצאת שונה מהותית מהבדיקה שהוא הציג לפניך היא תהיה על חשבונו.

אין פה שום דבר חריג נראה במידה והבדיקה מטעמך תצא זהה.

החלפת חלון לא בהכרח מראה שהרכב עבר תאונה, יכול להיות גם אבן קטנה מתגלגלת שנפלה ממשאית וניתזה על השמשה ויצרה סדק שחייה החלפה.

מה שכן זה רכב שיש לו מוביליי או מערכות בטיחות מבוססות מצלמה חייב כיול מחדש של המצלמה לאחר החלפת השמשה- תדרוש אישור כזה.

פורסם

תבקש  קודם דוח סליקה, יש היסטורית טיפולים?

לפחות מהבדיקה הזאת אין משהו חריג, מה גם שהרכב די חדש ככה שהטופס יהיה די נקי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי אני סתם חשדן מדי, אבל כמה דברים שהפריעו לי. 

1. בטפסי בדיקה יש חתימה פיזית, בין אם קשקוש או חותמת. פה אין כלום. 

2. אם מריצים את שם הבוחן בגוגל, מראים תוצאה אחת שתואמת למכון אבל פעם אחרונה שעודכנה הייתה בדיוק ביום שבו עשו את הבדיקה הזאת. צירוף מקרים? טיפה מחשיד. 

3.אם מריצים באחד האתרים של בדיקת פרטי רכב לפי מספר, מגלים שהבעלות הקודת היא "חברה". האם אתה מודע לעניין? 

בכול מקרה, כול זה לא עילה לפסול את הרכב, אבל ב-1000 אחוז אל תסמוך על הבדיקה הזאת, וקח את הרכב לבדיקה עצמאית. 

פורסם
לפני 23 שעות, dotan123 כתב:

תיקח את הרכב לבדיקה עצמאית בלבד במכון שאתה בחרת!

תבדוק היסטוריית טיפולים, דוח סליקה, ומשמה תתקדם... (או שלא)

איך עושים דוח סליקה לרכב שנמצא בסוכנות רכב,

• תוכן חדש...