Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 שנת 18/17 דגם פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מאזדה 3 17/18 דגם פרימיום.

תקציב של 100 אלף.

מעוניין שהרכב יהיה בטוח ובגדול שאהנה ממנו.

רק אני אסע ברכב, לרוב נסיעות קצרות לעבודה של 10 קילומטר (הלוך וחזור) נכון לעכשיו...

מה דעתכם?

תודה מראש

פורסם (נערך)

הרכב מאוד מהנה למשפחתית,אפשר להוציא זנב בכיף והרכב זורם איתך(כמובן זה לא רכב ספורט) 

צריכת דלק 10:1 מדוד אבל אני עם נתיב משלי בכביש לבד...נוסע מהר ולא חושב על צריכת דלק. 

הרכב נראה טוב,מאוד סחיר ושומר טוב על המחירון...אמין.

יש לי ספיריט שנת 2017 ומרוצה מאוד.

זה פשוט רכב אמין,עם שוק מצויין ולא חסר כח,אין פה איפה לטעות. 

לא סתם זה אחד הרכבים הנפוצים בארץ.(כמה פעמים קרה לי לעמוד ברמזור ומאחורי ומלפני ומצד ימין ושמאל יש מאזדה 3..)

רק דבר אחד,יש רמת אבזור ספורט(מגיע גם עם המנוע 2.0 ההבדל רק באבזור משנת 2017 ומעלה) שהרבה יותר זולה,אתה יכל להביא 2017 שמורה ב75-80 אלף. 

הפרימיום עם ריפודי עור וזה מאוד לא נוח כיף בקיץ.

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם

רכב נהדר, נחשב אמין ועם התנהגות כביש משובחת.

קצת צפוף במושב האחורי אבל זה לא פרמטר שקריטי עבורך כאדם שנוסע לבד.

הגיר פלנטרי מצויין עם שליטה מאחורי ההגה והוא אחד מהמהנים ביותר שיש לקנות בטווח המחירים הזה, רמת אבזור גבוהה ביחס לקטגוריה בגרסת הפרימיום.

יש לה חיסרון בצריכת דלק גבוהה מהמקבילות בעלות מנוע הטורבו והטווחים הכיפיים של המנוע מגיעים כיאה לרכב אטמוספרי בחלק הגבוהה של טווח הסל״ד עם רצועת כוח יחסית צרה ופחות יעילה מהמקובל היום לטוב ולרע, נהיגה ספורטיבית תאלץ אותך ״לעבוד״ קצת עם ההילוכים בשביל להשאר בתחום רצועת הכוח כך שהיא לא באמת תרגיש לך כמו 165 סוסים בהתנהלות רגועה וקצת תאכזב בייחוד אם כבר נהגת עם מכונית מודגשת בעבר אבל המשחק הזה עם ההילוכים הוא מה שעושה אותה מכונת נהיגה כלכך מהנה...

אם אתה חובב הגה תגלה פה אחיזת כביש גבוהה ורכב שאוהב לתקוף פניות הדוקות וכבישים מפותלים אבל לא באמץ מדובר במכונית ספורטיבית אמיתית, פשוט כלי כייפי לנהיגה שלא ירגיש לא בבית גם בכבישים טכניים יותר.

סה״כ מדובר במכונית מצויינת.

פורסם

@Roycohen1979 אני בגדול מאוד מסכים איתך, רק השלילה הכפולה במשפט הלפני אחרון קצת מיותר. ה-3 מרגישה בבית בכבישים טכניים.

אני גם מסכים עם @Ido12 ולטעמי רמת איבזור הספיריט דיי מיותרת, או לקחת ספורט במחיר זול יותר, או לקחת פרימיום.

הספורט מכילה דיי הרבה אבזור, כולל פנסי קסנון (או לד לאחר מתיחת הפנים), התנעה ללא מפתח, פלאפים להעברת הילוכים, מערכת מולטימדיה לא רעה, בקר שליטה מרכזי.

הספיריט מוסיפה לזה דברים שבעיניי מיותרים בגדול (HUD זה נדמה לי התוספת המשמעותית יותר שם)

הפרימיום מוסיפה סאנרוף, כניסה ללא מפתח, מושבי עור, מערכת סאונד משופרת (לא בטוח בזה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאבא שלי יש פרימיום 2018,

היה לו מאד קשה להחליף את הגולף פלוס הישנה שלו אבל אחרי שנה עם הרכב הוא לא מפסיק לשבח את הרכב.

נהגתי אליו מספר פעמים וחוץ מזה שהוא קצת צפוף מבפנים הוא באמת רכב מרשים וכיפי.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...