Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא שנסגרתי על רכב אבל כל פעם אני מגלה עוד רכבים שיכולים להיות טובים לי, אז אולי אני אשאל אותכם לגבי איזה רכב כדאי.

הצרכים שלי:

1) נסיעה מועטה בשנה ולכן צריכת דלק פחות משנה לי.

2) הרוב נסיעות עירוניות.

3) מספיק מרווח בשביל כסא בטיחות מאחורה אבל שלא יהיה רכב ענק. בערך בגודל של קיה נירו/סוזוקי קרוסאובר.

4) חובה מערכות בטיחות ברכב. ספציפית דגם ללא מערכת בלימת חירום אוטונומית אקטיבית יורד מהפרק.

5) לא רכב חדש 0 ק"מ.

לפני זה נסגרתי על קיה נירו 2018 שעונה על הצרכים אבל היברידי לא בהכרח משהו שאני צריך בגלל נסיעה מועטה. אבל מבחינת בטיחות וגודל הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. אחרי זה ראיתי גם את הפג'ו 3008 וגם חשבנו על סוזוקי קרוסאובר 2019 שבשנה הזו הכניסו לו את מערכות הבטיחות אבל את הסוזוקי אי אפשר להשיג כמעט באף מקום.

יש עוד המלצות למשהו בסגנון? לרוב אני מקבל המלצות על רכבים שהם בלי מערכות הבטיחות אז נא להמליץ רק על כאלה עם המערכות האלה.

תודה

פורסם

תקציב, תקציב ושוב תקציב. בלי תקציב, אני בעד וולוו XC-90 שמכילה ים מערכות בטיחות והיא אחלה רכב בלי קשר.

מעבר לזה:

1. כמעט כל רכב יהיה מרווח מספיק לכסא בטיחות מאחורה (אלא אם מדובר בכיסא באמת באמת גדול).

2. מערכות בטיחות משתפרות ומשתכללות עם הזמן, אתה צריך להגדיר טוב יותר מה אתה מחפש. גם בלימה אוטונומית מתפקדת עד מהירות מקסימלית שונה - לפעמים באותו דגם ובאותה שנה עבור רמות גימור שונות!

בגדול, נשמע שקיה נירו / יונדאי איוניק / קיה ספורטג' מ-2016 (הדגם הנוכחי) יכולות להתאים. יש עוד הרבה רכבים שמכילים מערכות בטיחות אקטיבית חלקיות כאלו ואחרות, החל מהונדה ג'אז  / קיה פיקנטו וכלה ב... לא יודע, השמיים הם הגבול. ע"ע תקציב.

לנסיעות שהן בעיקר עירוניות עם כיסא בטיחות אחד, הונדה ג'אז (2015+, לא רמת הגימור הבסיסית) תהיה אמינה, זולה (יחסית), מספיק מרווחת מצד אחד ומספיק קטנה מצד שני למצוא חניה, וסחירה. ואפילו חסכונית למרות שזה לא ממש רלוונטי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני כשעה, יהונתן84 כתב:

יצא שנסגרתי על רכב אבל כל פעם אני מגלה עוד רכבים שיכולים להיות טובים לי

אותה תחושה בדיוק גם אצלי.

יותר מדי רכבים דומים בסגמנט הזה, וטווח מחירים די רחב.

לאחרונה התחלתי לבחון אפשרות לויטרה 2020 עם מערכות בטיחות.

מקווה שאני לא מקלקל פה עם דילמה נוספת שנכנס לתמונה.

פורסם

יהונתן, למרות שאתה טוען שהנסועה שלך היא נמוכה, דווקא בגלל שרוב הנסיעות שלך הן עירוניות - בהחלט מומלץ רכב היברידי אשר בא לידי ביטוי בחסכון שלו בעיקר בעיר.

האיוניק (בעיקר לאחר מתיחת הפנים) יכולה לענות על הדרישות שלך. מרווחת, מאובזרת בטיחותית מאוד. כדאי לשקול

פורסם

לדרישות שלך אמליץ על מיצובישי asx. 

רכב פשוט, אמין וזול לרכישה ואחזקה. 

היצע רכבים יוצאי ליסינג ופרטיים (עדיפות לפרטי כמובן). 

רצוי בדגם אינסטייל (רמת האמצע) או פרימיום (המאוד מאובזרת). 

מערכות בטיחות יש בכל הגירסאות. גם באינטנס של ציי הרכב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שכחתי באמת להוסיף שהתקציב שלי הוא באיזור ה-90K

לפני שעתיים, Ragnar כתב:

יהונתן, למרות שאתה טוען שהנסועה שלך היא נמוכה, דווקא בגלל שרוב הנסיעות שלך הן עירוניות - בהחלט מומלץ רכב היברידי אשר בא לידי ביטוי בחסכון שלו בעיקר בעיר.

האיוניק (בעיקר לאחר מתיחת הפנים) יכולה לענות על הדרישות שלך. מרווחת, מאובזרת בטיחותית מאוד. כדאי לשקול

נכון שהיברידי בא לידי ביטוי בעיקר בעיר, עדיין מדובר אני מעריך על נסיעה של איזור ה-8500 קילומטר לשנה. אני לא יודע אם במצב כזה המערכת ההיברידית היא אולי עוד תוספת של משהו שיכול להתקלקל באוטו שבכמות נסיעה כזו לא יחסוך כזה הרבה

לפני 3 שעות, danby כתב:

אותה תחושה בדיוק גם אצלי.

יותר מדי רכבים דומים בסגמנט הזה, וטווח מחירים די רחב.

לאחרונה התחלתי לבחון אפשרות לויטרה 2020 עם מערכות בטיחות.

מקווה שאני לא מקלקל פה עם דילמה נוספת שנכנס לתמונה.

2020 מבחינתי חדש מידי.. אני רוצה שתהיה קצת ירידת ערך

פורסם

ואני אוסיף אולי עוד דברים שלא כתבתי בהודעה הראשונה.. שלרכב יהיה קצת גובה כלומר יותר עדיפות לרכבים בסגנון של ג'יפון כמו הקיה נירו והסוזוקי ופחות בצורה של סדאן כמו האיוניק

פורסם

באיזה נתונים הוא נחות, וממי? 

הוא עונה בדיוק על הצרכים שלך. ויתן שקט נפשי לאורך זמן. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לעומת הנירו הוא כמעט אותו דבר חוץ מבדברים שחשובים לי זה שבנירו יש גם בקרת סטייה מנתיב אקטיבית, מה שאין במיצובישי. השוויתי לגרסת האינסטייל האמצעית כי ראיתי שכל ההבדל בין הפרימיום לאינסטייל זה סתם קוסמטיקה כמו מושבי עור שממש לא אכפת לי מדברים כאלה.  יש עוד הבדלים כמובן אבל במה שהכי חשוב לי זה יתרון לנירו. אני עדיין לא יודע להגיד אם המערכת ההיברידית זה חיסרון או יתרון במקרה שלי.

לעומת אבל הפיג'ו, הוא די משאיר את שניהם מאחור לפחות מבחינת הנתונים היבשים. רוב הפיג'וים גם יקרים יותר משניהם, למעט הגרסה של פיג'ו של מנוע 1.2 שהיא כבר בערך באותה רמת מחיר

• תוכן חדש...