Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום במגרש טויוטה אוריס סטיישן . עלתה לכביש ב-2016 (לטענת המוכר צורה חדשה בשנה זו).  יד 1 מליסינג .

למשפחה עם שני כיסאות רכב ובעתיד הקרוב כנראה שלישי.

73 k קילומטראז'.

מחיר באיזור 70k.

התלהבתי מאד מתא המטען. אך מאחר ומדובר בסכום יותר גבוה ממה שתכננתי להוציא. אני פתאום חושב שתקציב של 70k פותח אופציות חדשות (סוזוקי קרוס אובר או סובארו xv 17 לדוגמא) .

האם אני סתם מתבלבל או שמדובר בעסקה כדאית (תחת הנחה שבדיקה תקינה ) ?

קילומטראז סביר לרכב שנרצה להחזיק כ-5 שנים ?

תודה !

פורסם

"צורה חדשה" - בערך באמצע 2015 אוריס עברה מתיחת פנים שכללה אם אני לא מתבלבל שינוי בפנסים, אנטנת "כריש" במקום רגילה ומסך מולטימדיה שונה.
73,000 ק"מ לרכב ליסינג בן 4 וגם לרכב היברידי לא מליסינג זה לא הרבה במיוחד. לרוב מכוניות אלה נוסעות יותר.

מהסתכלות קצרה בלוח YAD2 המחיר גם סביר. (בהנחה שהבדיקה תקינה... )

סוזוקי קרוסאובר או סובארו XV הם קטגוריה שונה.  הטויוטה רכב אמין ובעיקר חסכוני בדלק. הביצועים שלו לא משהו.  
מה חשוב לך פרט למקום לכיסאות הבטיחות?  (אני לא בטוח ש-3 כיסאות ייכנסו לטויוטה הזאת. אבל כך זה ברוב המשפחתיות)

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם לא יכנסו שני כיסאות רכב בוסטר זה בעייתי.

חשוב לי אמינות לתקופה של כ-5 שנים ותא מטען מרווח (הוא היה נראה לי ענק) , נוסעים לא מעט לשבתות עם עגלות ומזוודות).

אשתי קצת חוששת מהחניות עם האורך, אבל ראיתי שהיא גדולה רק (הכל יחסי ...)  בחצי מטר מהקיה ריו שהייתה לנו.  היא נראית מאד ארוכה .

לגבי הגיפונים, האמת שזה ג'וק שלי . אין לי באמת צורך ברכב גבוה או ביכולות שטח.

לטענת המוכר, יש ספר טיפולים והרכב טופל בצורה סדירה ללא תאונות וכדומה . האם יתכן שבדיקה תפספס משהו מהותי ?

• ספונסר פורום
פורסם

רכב 2016 עם 73000 ק"מ = ק"מ סביר.

הבעיה שלי בהמלצה עליו היא בהיסטוריית הליסינג שלו.

אם אכן מדובר בליסינג תפעולי - אתה מהמר מ-3 בחינות משמעותיות:

1. בדוק האם היה לו ביטוח מקיף. סביר להניח שלא - ואז לא תוכל להוציא היסטוריה ביטוחית.

2. לעולם לא תדע מי נהג בו, ואיך התייחסו אליו ("רכב השטח הטוב בעולם", או נהג שהיה גם בנאדם).

3. בלי היסטוריית ביטוח קשה לדעת אילו תיקוני תאונה נעשו (אם נעשו) - ובאיזה מוסך. כנ"ל לגבי היסטוריית טיפולים - רכבי ליסינג מקבלים לעיתים מיני "הנחות" בטיפולים :  שמנים/פילטרים זולים ולא בהכרח מאושרי תקן יצרן, נוזל קירור = מים, מה שגורם לבלאי מואץ במנוע/גיר ועוד, בהתאם לתיקונים שנעשו ברכב.

אני יודע שקשה יותר למצא רכב מיד פרטית עם נתונים דומים (אבל פוטנציאל שקיפות כאמור גבוה בהרבה) - אבל שווה לבדוק למשל כאן

- אולי יתאים לך יותר:  https://www.yad2.co.il/s/c/xkw97m3o (שוב - בתנאי שיש היסטוריה נקייה בביטוח וטיפול). 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...