Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הלך המנוע ליונדאי אי10 2010 אוטומטית בגלל משאבת מים שהתפוצצה ולא שמו לב לזה בזמן 

הרכב עשה 200 אלף ק״מ 

צריכים רכב לשנתיים הבאות לפחות לנסועה של כ 30-40 אלף ק״מ בשנה, עיקר הדרישות אמין, חסכון בדלק וטיפולים לא יקרים 

קיבלנו הצעת מחיר להחלפת המנוע ליונדאי 5,200 ש״ח כולל מע״מ

מה כדאי מבחינה כלכלית:

1.לבצע החלפת מנוע ב5,200 ש״ח בתקווה שהרכב ישרת אותנו לפחות עוד כ100 אלף ק״מ בשנתיים- שלוש הבאות? 

2. להיפטר מהיונדאי ולקנות רכב עד 20,000 ש״ח מיד 2 שישרת אותנו לתקופה של שנתיים לפחות? 

חשבנו על סיוויק בגלל האמינות אבל רובן ביד 2 עם ק״מ גבוהה וכשמדברים עם הבעלים שומעים כל מיני סיפורים הזויים של תאונות, חוסר בספר טיפולים מסודר וכו׳ 

מצאנו פג׳ו 107 עם ק״מ לא גבוהה שנכנסת בתקציב ונחשבת כאמינה אך הבעלים רוצה מעל המחירון שלה(מחירון 16,500 ש״ח), הרכב עבר תאונה קלה (מכות פח בלבד) ובעלים דילג על הטיפול הראשון של הרכב ועשה טיפול לראשונה אחרי 3 שנים כשהרכב הגיע ל30,000 ק״מ

מבקש את עזרתכם והמלצות לרכב אמין וחסכוני עד 20,000 ש״ח לנסועה של כ 40-30 אלף ק״מ בשנה בשנתיים- שלוש הבאות 

ועצות לגבי מה לעשות עם היונדאי 

תודה רבה!

פורסם

ואוו אני זוכר את הסיפור שלך עם ה208 שלך ועכשיו עוד מנוע 😕 ממש ביש מזל במיוחד בתקופה כזאת.

מכיוון שהI10 שלך בת 10 ועברה כבר 200 אלף ק"מ אתה יכול לצפות כנראה לתקלות נוספות מלבד מנוע יש עוד רכיבים שיסבלו מבלאי בגיל והקילומטראז הזה (גיר, מזגן, היגוי, מתלים וכו...) 
מצד שני אני לא חושב שתקלות עתידיות בI10 יסתכמו לך במחיר שיעלה לך רכב יד שניה וגם רכב יד שניה צפוי כנראה להיתקל בתקלות והוא לא יהיה חדש בהרבה מהיונדאי.

לנושא הרכב בתקציבך כול מכוניות המיני אמינות הידניות אמינות יחסית ואין להן למיטב ידיעתי "מחלות קשות" ויקרות לטיפול לכן הייתי נותן העדפה לרכב במצב טוב שטופל כראוי על הפיג'ו שעברה טיפול רק לאחר 3 שנים ו30,000 ק"מ הייתי מוותר.
סופרמיני ידנית כמו פיאסטה או קורסה גם יכולה להיות אופציה.

פורסם
לפני 4 דקות, Gavrik כתב:

ואוו אני זוכר את הסיפור שלך עם ה208 שלך ועכשיו עוד מנוע 😕 ממש ביש מזל במיוחד בתקופה כזאת.

מכיוון שהI10 שלך בת 10 ועברה כבר 200 אלף ק"מ אתה יכול לצפות כנראה לתקלות נוספות מלבד מנוע יש עוד רכיבים שיסבלו מבלאי בגיל והקילומטראז הזה (גיר, מזגן, היגוי, מתלים וכו...) 
מצד שני אני לא חושב שתקלות עתידיות בI10 יסתכמו לך במחיר שיעלה לך רכב יד שניה וגם רכב יד שניה צפוי כנראה להיתקל בתקלות והוא לא יהיה חדש בהרבה מהיונדאי.

לנושא הרכב בתקציבך כול מכוניות המיני אמינות הידניות אמינות יחסית ואין להן למיטב ידיעתי "מחלות קשות" ויקרות לטיפול לכן הייתי נותן העדפה לרכב במצב טוב שטופל כראוי על הפיג'ו שעברה טיפול רק לאחר 3 שנים ו30,000 ק"מ הייתי מוותר.
סופרמיני ידנית כמו פיאסטה או קורסה גם יכולה להיות אופציה.

היונדאי לא שלי, מדובר ברכב של ידידה 

ידני לא בא בחשבון, רק אוטומט 

פורסם

כול האופציות שלך כרגע הם די חרא. 

מצד אחד כול רכב שתקנה עכשיעו ב-20 אלף עם קילומטראז סביר אפילו, בעוד 3 שנים עם ק"מ של 200 אלף יהיה שווה בין 0 ל-3000 שקל + תקלות כתוצאה מבלאי. 

מצד שני אם תתקן את היונדאי שלך זה יהיה הוצאות של 5 אלף + בלאי די גדול עד שתגיע לסביב ה-300 אלף. 

ההצעה הכי טובה שאני יכול להציע לך זה תעלה בתקציב עד לרמה שתוכל לקנות רכב עם קילומטראז נמוך- 50-60 אלף במקסימום, שכמובן נשמעים הגיוניים עם טיפולים מסודרים( ולא כול מיני שיקוצים של רכב בן 10 יד 4 עם 50 אלף שכמעט בוודאות ק"מ מזויף) 

• תוכן חדש...