Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר/SUV

Omm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאשתי החליפו רכב מהעבודה לרכב קטן והחלטנו שזה הזמן להתפנק ולרכוש רכב קצת יותר מפנק שיהיה לי. 

אנחנו משפחה בת 5 נפשות וכלבה ושניים מהילדים עדיין בכסאות..

מחפש רכבים 2017-2018 בתקציב של עד 120k. 
הגברים החשובים לי הם מרחב פנימי ותא מטען גדולים, בטיחותי וחסכוני בדלק מכיוון שיש לי המון נסיעות מהעבודה- לפחות 2-3 בשבוע באיזור 100 קילומטר  

ואם כבר אני חופר אז עוד 2 שאלות :

האם משתלם לקחת דיזל? מה הבדלים בעלויות שוטפות?

האם משתלם היום לעשות מערכת גז? 

תודה רבה 

פורסם

שלום,
שני כסאות בטיחות הכוונה כסאות גדולים ( עד גיל 3 ) או בוסטרים להגבהה?
מה העדפה האישית שלכם, רכב פרטי או ג'יפון?

אם יש הרבה נסיעות מחוץ לעיר, דיזל בהחלט משתלם מבחינת הוצאות דלק. אין הפרשים משמעותיים בעלויות תחזוקה בין רכב בנזין לדיזל ( של אותו הדגם ).
לרכב בנזין המוסב לגז יש כמה חסרונות ( חוץ מעלות המערכת וההתקנה ) - אי אפשר לחנות ברוב החניות התת קרקעיות, הבלון גוזל מקום בבגאז' או על חשבון גלגל רזרבי.
בגזרת הג'יפונים אולי תוכלו למצוא קיה ספורטאז' דיזל 2019 או פיג'ו 3008 דיזל בת שנה - שנתיים.
יש גם סקודה קודיאק דיזל, ניסאן אקסטרייל דיזל פיג'ו 5008 דיזל( יהיו יותר יקרים ). קיים גם מיצובישי אאוטלנדר דיזל .
פרטי/ מיני וואן - אפשר גם רכב היברידי כמו טויוטה פריוס פלוס או סיטרואן C4 פיקאסו דיזל ( עם 3 מושבים נפרדים מאחורה ושני מקומות ישיבה נוספים שניתן לפתוח למקרה הצורך ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב 120000 שקל, אתה יכול לקנות ג'יפון חדש מ 0 ק"מ, בלי טובות של יד שנייה. דוגמאות בולטות, אופל גרנדלנד, קיה אקסיד, מיצוב שי קרוס

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

אופל גראנדלנד דיזל תעלה 125000 בליסינג 0 קילומטר. 

כנראה שזו הקניה הטובה ביותר לצרכים שציינת. 

תקבל רכב חדש, גדול, מאובזר וחסכוני. 

לחובתו שוק יד שניה חלש ביחס למובילות הקטגוריה. 

מפחד מאובדן הערך? ותר על ג'יפון וקנה איוניק (123000 שקל). גם כן חדשה 0 קילומטר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה,

מעדיף לא חדש דנדש , אלה שנתונים 18-20 

לגבי קיה ספורטאז- היא מתאימה בול אבל צריכת הדלק גבוהה לפחות בבנזין ..

מה לגבי היברידיות ? יש משהו מעניין בגזרת ה SUV?

מה לגבי מיצובישי?

תודה 

פורסם

היברידיות אין הרבה, נירו , CHR או קונה היברידי בן שנה. גדולים יותר יש ראב 4 דור קודם או מיצובישי אאוטלנדר PHEV שאני לא בטוח אם נכנסים בתקציב הזה.

פורסם

3008 או גרנדלנד דיזל,אם אתה קונה אופל חדשה במחיר כזה זה באמת עסקה טובה,ה3008 יותר טוב מהאופל אבל במחיר כזה תוכל לרכוש רכב בן שנתיים,לשיקולך.

• תוכן חדש...