Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@SlowRide אני במצב די דומה לשלך, רק שאנחנו עם כבר עם שתי מכוניות אז אני מרשה לעצמי להתמהמה ולהשתעשע עם כל מיני רעיונות (עדיין לא נסגרתי על משהו חוץ מפוקוס ST סטיישן, שנדירות ויקרות בקטע כואב). תכלס, אם לא היו חשובים לי ביצועים טובים, הייתי לוקח את ה-308, יוצר קשר עם המשתמש של לובינסקי כאן בפורום ומבקש לקבוע החלפת רצועה באחד ממרכזי השירות, ונהנה מהאוטו שייתן לך כנראה את התמורה הכי טובה לכסף שלך. הוא לא רק 308 סטיישן, הוא גם מאוד מרווח במושב האחורי (יש שם עוד 11 ס"מ בבסיס הגלגלים). הדבר היחיד שמבאס בה זה שהיא הגיעה רק ברמת הגימור הליסינגית.

אם אתם בקטע של ידני, יצאה לא מזמן למכירה פוקוס סטיישן 1.6 ידנית ספורט אדומה של גיא רוטקופ למכירה אם אני לא טועה. שווה לבדוק אם היא עדיין רלוונטית.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לגבי I30 עד 12' ומ-12':

מדובר על מנוע שונה. לצורה הישנה היה מנוע 1.6 עם 122 כ"ס וגם 2.0 עם 143 כ"ס, גיר פלנטרי 4 היל'. ב-2012 החל השיווק של 1.4 עם 100 כ"ס ו-1.6 עם 135 כ"ס, גיר פלנטרי 6 היל' והיו גם ידניות ב-1.4.

פה יש שני רמות אבזור שאני לא זוכר את שמן.

יש שוני מסוים באיכות ההרכבה, הדגם "החדש" מ-2012 בנוי יותר טוב מבחינת פנים. זו דעתי לפחות. 

מה שתמצא מיד פרטית + רמת אבזור גבוהה יותר: לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי dotan123
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, פבל כתב:

אם אתם בקטע של ידני, יצאה לא מזמן למכירה פוקוס סטיישן 1.6 ידנית ספורט אדומה של גיא רוטקופ למכירה אם אני לא טועה. שווה לבדוק אם היא עדיין רלוונטית.

לדעתי אתה ישן בעמידה.

לפני כשעה, פבל כתב:

הדבר היחיד שמבאס בה זה שהיא הגיעה רק ברמת הגימור הליסינגית.

זה כמובן נכון, אבל יחסית למחיר ולשנתון אין שם חוסרים מזעזעים - יש בקרת שיוט, בקרת אקלים דו-צדדית, מולטימדיה חצי סבירה עם בלוטות', כמובן שכל החשמול הרגיל, ואפלו ג'אנטים סבירים. זה לא איזה רכב מפנק במיוחד, אבל לא תרגיש שחסכו עליך כל שקל שאפשר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 10 דקות, pooh-bear כתב:

לדעתי אתה ישן בעמידה.

יש מצב. אומנתי להיות מסוגל לישון בכל מקום וכל מצב.

לפני 10 דקות, pooh-bear כתב:

זה כמובן נכון, אבל יחסית למחיר ולשנתון אין שם חוסרים מזעזעים - יש בקרת שיוט, בקרת אקלים דו-צדדית, מולטימדיה חצי סבירה עם בלוטות', כמובן שכל החשמול הרגיל, ואפלו ג'אנטים סבירים. זה לא איזה רכב מפנק במיוחד, אבל לא תרגיש שחסכו עליך כל שקל שאפשר.

יכול מאוד להיות, זה יותר חסם פסיכולוגי (או סתם פסיכי) שלי, קשה לי להביא את עצמי לקנות את ה"גרסה הפשוטה". אידיוטי, אני יודע, אבל זה מה יש.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 08:34, llaavvii כתב:

מכיוון שלא רשמת שצריכת דלק היא פקטור משמעותי אוסיף לך עוד אחת לרשימה B4 סטיישן,
הבן של השכן קנה לפני שבועיים אחת 4X4 מוגבהת קלות (דרך היבואן בזמנו),
היא נוסעת יופי גם בשטח מרווחת ונעימה, קצת צורכת בנזין יותר מהממוצע.

בדיוק מה שבאתי לכתוב.

רצוי אחרי 2011 כי עברו מרצועה לשרשרת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לדעתי הi30 נמוכה להחריד (כנראה שזה המצב גם ב ceed) לא יודע להגיד מרווח גחון מול המתחרות אבל המושבים נמוכים, שווה בדיקה אם יתאים לכם ובעיקר לאישה שמין הסתם היא תצטרך להתמודד עם חגירת הקטנטנים  ביומיום.

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 08:34, llaavvii כתב:

מכיוון שלא רשמת שצריכת דלק היא פקטור משמעותי אוסיף לך עוד אחת לרשימה B4 סטיישן,
הבן של השכן קנה לפני שבועיים אחת 4X4 מוגבהת קלות (דרך היבואן בזמנו),
היא נוסעת יופי גם בשטח מרווחת ונעימה, קצת צורכת בנזין יותר מהממוצע.

אתה מדבר על OUTBACK?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב שקניתי שימש חברת ביטוח כלשהי.

טופל במוסך מורשה פעם בשנה

היו קבלות.

הרכב של 2009 אף תקלה.

היונדאי לא חסכונית בעליל.

יכול להיות שנפלתי על לימון ככה זה בחיים, לימונדה לא עשיתי מזה

לא נשאר לי כסף אחרי כל התקלות.

לטובה, הרכב מרווח, לא יקר לטפל פה, לא כולל תקלות.

כרגע עברתי לסוזוקי, הרכב עוד באחריות.

יש לי שקט, גם את זה צריך בחיים, שקט.

פורסם
לפני 4 שעות, פבל כתב:

@SlowRide

היא פורסמה בפורום וירדה מהר מאוד.

אם עדיין זמינה קשר אותי אליו,בא לי כזו :)

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 11:49, SlowRide כתב:

לפי התגובות תחום החיפוש צומצם ליונדאי - רנו דיזל - פיג'ו 308. 

ככל שאני אוהב את הדיזליות של רנו, אלה לא מכוניות "שגר ושכח", כמו שמשתמע ממה שאתה מחפש (אולי אני טועה). צריך תשומת לב לתחזוקה וגם במידה מסויימת בנהיגה מתאימה (טורבו, גיר רובוטי שכביכול לומד אותך אבל בפועל אתה לומד אותו). אז קח זאת בחשבון. עוד דבר: אתם בגבעתיים כמדומני? (נראה לי שראיתי את הוולוו שלך לא מזמן). אז גיר רובוטי בגוש דן העמוס והפקוק זה גם לא להיט.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 21:01, davemustaine87 כתב:

אגב עוד אופציה, אם כי אזהרת כיעור ושיעמום מוחלט- טויוטה ספייס ורסו.

שיעמום זה בדיוק מה שאני צריך, אבל הטויוטה הזו עם מנוע 1.3 וכנראה עגלתית יותר משאר המתחרות וגם נראית כמו סובארית (מצ"ב תמונה למי שלא יודע מה זה סובארית)
kz79641.jpg

בתאריך 2.11.2020 בשעה 09:39, פבל כתב:

בטח שאני בקטע של ידני אבל אשתי שלא נהגה מאז שהוציאה רישיון מימי התיכון, מעדיפה רכב אוטומטי כדי שיהיה לה יותר קל לחזור לנהוג. בלי קשר לזה, היא תיקח כמובן כמה שיעורי נהיגה לפני.

בתאריך 2.11.2020 בשעה 12:56, Potato כתב:

יש B4 סטיישן,תחת רמת גימור top style.

B4 סטיישן לא נכנסת בתקציב בשנתון נורמלי וגם עלויות אחזקה של 4X4 גבוהות יותר ואין לנו צורך בזה.

אני חושב שנוותר על הרנו. אמנם מדובר ברכב מוצלח אבל בשנתונים שנכנסים לנו בתקציב הגיר מתחיל להיות בסימן שאלה. אנחנו מחפשים בעיקר שקט נפשי, אז נתמקד ביונדאי ובפיז'ו. היונדאי יותר קורצת לנו כי יש יותר מבחר ויש הרבה רכבים מידיים פרטיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הן נכנסות בתקציב,השוק שלהן מזעזע-לא קיים.

זרוק הצעה וכנראה יחזרו אליך.

מתחזוקה של בול אותו רכב(רק סדאן)-חוץ מצריכת הדלק וטיימינג כל 100KKM,הטיפולים דיי זולים.

• תוכן חדש...